forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 776

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/11/2007 : 22:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
"berni je službeno rekao da u 2008. izlazi 16 zexa,14 običnih, 4 spec ,4 čika , 2 almanaha i 2 maxija."

Evo citat od darkwoodaxea

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/11/2007 : 23:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

"berni je službeno rekao da u 2008. izlazi 16 zexa,14 običnih, 4 spec ,4 čika , 2 almanaha i 2 maxija."

ako si mislio na moj post,ja sam govorio o italiji...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2007 : 23:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Morace "Ludens" da nekako ubaci i treci Maxi kako bi stigao Italijane
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 27/11/2007 : 23:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message  Reply with Quote
znači Čiko napokon kreće po redu kad objavi Fanta Čiko ili opet neki luđački raspored? :)
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/11/2007 : 23:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by angeliczg
ili opet neki luđački raspored? :)

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2007 : 07:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Burattini je u interviewu u katalogu CRŠ-a izjavio da se planira povratak Roberta Greya, a.k.a. Alkemičar, drago mi je zbog toga, jer mi je taj lik baš odvratno simpatičan i ima potencijala da Zagoru pomrsi konce :)

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2007 : 08:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Da, taj je takodje bio zajeban, i to zestoko
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2007 : 09:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Da, Alkemičar je toliko izludio Zagora da je ovaj od muke počeo pucati u njega, iako je Grey bio nenaoružan, što zaista nije bilo fer od Duha sa sjekirom, hahaaaa...

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/11/2007 : 13:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
de me podsjetite koje su to dnevnikove epizode s alkemičarom. jebiga, godine čine svoje, kao da se sjećam jedne epizode, ali ne mogu da povežem.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2007 : 13:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
ZS836: "Paklena sprava", ZS837: "Mrtvacki ples" i ZS838: "Alhemicareve zrtve"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2007 : 13:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

de me podsjetite koje su to dnevnikove epizode s alkemičarom. jebiga, godine čine svoje, kao da se sjećam jedne epizode, ali ne mogu da povežem.

U SD "Opsjednuti". Alkemičar Fon Axel. E, a što je ono Pećina čudovišta i Vatreno oko? KO je tu bio neprijatelj?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 28/11/2007 13:17:09
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/11/2007 : 13:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

U SD "Opsjednuti". Alkemičar Fon Axel. E, a što je ono Pećina čudovišta i Vatreno oko? KO je tu bio neprijatelj?

isto Hegel von Axel
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2007 : 13:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisu isti taj alhemicar (Fon Aksel) i aovj alhemicar iz "Paklene sprave" (Grej)
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2007 : 15:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by ---dp---

ko da sam danas citao ovu pricu, kad sam bio klinac sam je obozavao... sad mi dodje da idem kopat veceras po kutijama i traziti Greja i njegove izume osim sto je bio vrhunski kemicar, bio je i vrlo inteligentan kao neprijatelj...

Pa da, i njegova motivacija je bila logična,i imao je karizmu, sad ću i ja morati opet pročitati tu epizodu

Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2007 : 15:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by realist

Da, Alkemičar je toliko izludio Zagora da je ovaj od muke počeo pucati u njega, iako je Grey bio nenaoružan, što zaista nije bilo fer od Duha sa sjekirom, hahaaaa...

meni se čini da je Robert Grej bio samo naučnik/kemičar, a ne alkemičar...
alkeičar je bio onaj manijak von axel...

Ma, i Grey se potpisivao na onim posjetnicama kao Alkemičar, tko zna dokud je on dogurao s kemijom

BTW, poslao sam ti mail...

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/11/2007 : 15:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

talijanski 251,252,253...trenutno treba izaći 145...ako ostane 16 ZEXa godišnje...to je za 6,5 godina...redovna serija je preko 4 god zaostatak...znači da bi se mogao u približno isto vrijeme pojaviti robert grey i u ZEX i u redovnoj!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2007 : 16:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Znači, imamo 2 alkemičara... Aha! Stvar je kompliciranija nego izgleda!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/11/2007 : 19:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by realist
BTW, poslao sam ti mail...

meni? cijeli dan mi je otvoren outlook, pa nista nije stiglo od tebe?!?

Ne znam zašto nisi dobio, ali, evo, probat ćemo s PM-om

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 18:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

zar nije ono naslov bio "paklene naprave"? sad sam se sjetio tih epizoda.

sve u svemu, nije mi nešto taj alkemičar, rekao je svoje u "opsjednuti".

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 18:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

sad ste i mene zbunili. znači nisu isti onaj iz "paklene naprave" i "opsjednuti". pa koji se onda vraća? nadam se ne onaj iz "opsjednuti".

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/11/2007 : 20:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sad ste i mene zbunili. znači nisu isti onaj iz "paklene naprave" i "opsjednuti". pa koji se onda vraća? nadam se ne onaj iz "opsjednuti".

onaj drugi,Grey koji je gostovao samo u Alhemicareve zrtve
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 20:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:

onaj drugi,Grey koji je gostovao samo u Alhemicareve zrtve

taj mi je alkemičar onako ok, onaj lik iz "opsjednutih" mi je bezveze, loša kopija hellingena.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/11/2007 : 20:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ovo je Von Axel iz epizoda Vatreno Oko i Opsjednuti:

Vatreno oko,Gamba

Opsjednuti,Donatelli

Ovaj je Grey,tip sa zeljeznim protezama umjesto ruku(on se uskoro vraca).Gostovao je epizodi Alhemicareve zrtve

Mrtvacki ples,Donatelli

Grey je na "prvi" pogled normalan ali po meni je jedan od boljih Zagorovih neprijatelja.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/11/2007 : 04:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
I po meni.

Inace, "Paklene naprave" je, valjda, onaj sa Veribedom (ako se dobro secam, Veribedovo pojavljivanje pre ljudi zaba, a nakon nevidljivog coveka)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/11/2007 : 11:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Zamijenio si epizodu sa Veribedovo oruzje.
Paklene naprave je epizoda koja je izasla poslije te price sa Verybadom u dva stripa (Paklene naprave,Recna patrola) i tu se ne pojavljuje nijedan poznatiji Zagorov neprijatelj.
Go to Top of Page
Page: of 776 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.7 seconds. Snitz Forums 2000