forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 NOC BEZ KRAJA & CHICANOS - Biblioteka Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 16/11/2007 : 23:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
jebo te koliko je svega izaslo i na putu je za prodaju da mi treba pola dana da otvorim sve topice :-)
chicanos mi je super strip, i sigurno cu ga kupiti. big hoax nisam citao ali pretpostavljam (s obzirom na autore i na komentare) da je dobar tako da me ni to nece 'masiti :-)

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 24/11/2007 : 19:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
Jel to izaslo, zna li tko?

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/11/2007 : 20:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by altair

Jel to izaslo, zna li tko?

Nije.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2007 : 02:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nazalost nije izaslo, zeznuli su nas s dostavom. Ocekivali smo barem u subotu, ali nista.
Ispricavamo se, jako nam je zao.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 26/11/2007 : 15:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Nazalost nije izaslo, zeznuli su nas s dostavom. Ocekivali smo barem u subotu, ali nista.
Ispricavamo se, jako nam je zao.

Zna li se kad ce?

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/11/2007 : 02:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nemamo za sada precizne informacije, cim ih dobijemo, javit cemo.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15642 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/11/2007 : 11:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
??????

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/11/2007 : 13:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vjerovao ili ne, jos uvijek nemamo precizne informacije.
Okvirno receno, Iduci tjedan bi trebali doci ove dvije knjige...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/12/2007 : 10:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Kupio sinoć oko 23.00
(ko kaže da striparnice tada ne rade)
i prezadovoljan!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/12/2007 : 16:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Dakle ako sam dobro zbrojio nakon kicovog posta, Chicanos i Noc bez kraja su izasli :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/12/2007 : 18:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Da!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/12/2007 : 14:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Dakle ako sam dobro zbrojio nakon kicovog posta, Chicanos i Noc bez kraja su izasli :).

Je,majstore!
A di si ti svo ovo vrime,nema te po forumu?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/12/2007 : 22:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
noć bez kraja je mrak strip
zaista odličan, veliki su njih dvojica majstori

ipak, špageti su mi bolji

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2007 : 00:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
+ odlična, originalna ( bar se ja ne sićan da san negdi naletija na takvo što u stripovima ) naracijska rješenja kao i zanimljiv crtački prikaz radnje iz prošlosti. Odlično nacrtano i napisano... preporuka!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/12/2007 : 22:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message  Reply with Quote
Bok!
Pridruzujem se pozitivnim komentarima za ova dva stripa,osobno mi je Noc bez kraja bolja.
Pitanje: Zasto u 'Chicanos' price niste odijelili praznim listom ili nekom ilustracijom? Da sam popio dvije vise ne bi garant vidio gdje pojedina prica zavrsava:-)

quote:
Originally posted by Dado

Nemamo za sada precizne informacije, cim ih dobijemo, javit cemo.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15642 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/12/2007 : 09:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by BO

Bok!
Pridruzujem se pozitivnim komentarima za ova dva stripa,osobno mi je Noc bez kraja bolja.
Pitanje: Zasto u 'Chicanos' price niste odijelili praznim listom ili nekom ilustracijom? Da sam popio dvije vise ne bi garant vidio gdje pojedina prica zavrsava:-)

pa kaj ti uopće čitaš stripove

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 14/12/2007 09:45:54
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/12/2007 : 11:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

[quote]Originally posted by BO

Bok!

pa kaj ti uopće čitaš stripove

Prisljen sam citati kad me neces upoznati sa kcerkama
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/12/2007 : 22:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Pročitao NOć bez kraja i oduševio se.Odličan strip-duhovit,ironičan,satiričan i tužan istovremeno!Trillo je izvrstan pripovjedač ali u ovom stripu je nadmašio samog sebe i bolji je nego u SB.Iguana rulz;-))!!!
Što se crteža tiče,Mandrafina je već u SB pokazao da ima interesantna riješenja kad crta flash-backove,a ovdje je otišao i korak dalje.Interesantan je i prikaz kad Millon i one dvije žene pripovjedaju priču-najprije sam pomislio da je sken loš pa zato one bijele mrlje,ali kasnije sam shvatio da je to namjerno tako napravljeno-super!

Sutra ne radim i već sam si pripremio Chicanos kad dođem kući..e i to jedva čekam

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/12/2007 : 22:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BO

Bok!

Nisi procitao u impresumu vaznu obavijhest; citajte samo u trijeznom stanju?
Iskreno, ni u jednom od izdanja koje sam ja imao priliku vidjeti nisu te price nicim odvojene,
pozornim citanjem mislim da se lako uoci gdje odredjena prica zavrsi a pocme druga,
a s druge strane mislim kako ne treba te price zasebno gledati vec kao cjelinu...
I hvala na pozitivnom komentaru, drago mi je da ti se svidja...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2007 : 22:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je krivica u SAF-u, jer su oni ocito brisali originalnu paginaciju na dnu svake stranice (broj epizode + broj stranice), po tome se lako moglo zakljuciti gdje su prijelazi. Ali i ovako je ok.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/12/2007 : 23:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Danas su pale prve dvi priče iz Chicanosa. Za sada mi djeluje, virovali ili ne, bolje od "Noći..." i baš me zanima kuda će me to odvesti. Za sada znam da nas put sutra vodi u Sarajevo pa nastavak čitanja slijedi u ponediljak.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 15/12/2007 : 19:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Chicanos su me oduševili.Odličan strip koji me na momente nasmijao do suza a opet ima i tako tužnih događaja koji diraju u srce.Kratke noir pričice,nabijene onom što najviše volim(sex,violence,dark humor)ispričane bez dlake na jeziku i prekrasno nacrtane.Teško je uspoređivati,ali mislim da mi je Chicanos bolji od Noć bez kraja(možda zato jer je duži i jer ga crta Risso).Ako uspijem naći vremena,napisat ću recenziju.

MOram pohvaliti i fantastičan prijevod/prepjev.Puno je inteligentnih dosjetka i prilagodbi našem jeziku,ali ovaj dialog me oborio sa fotelje;

(gromada Monky guši Alejandru sa vrećicom,a njegov šef sjedi i gleda):

"A oči,ah oči..Znaš ono kad oči iskoče iz duplji,MOnky"
"Uvijek sam govorio da je to jedna od najvećih tajni prirode,gospodine-poput medvjeđe hibernacije"
;-))))))))))))))))))))

Za kraj,ova dva naslova u biblioteci Libellus su nešto najbolje što je izašlo u ovoj godini i zajedno sa Orkom od Fibre predstavljaju vrhunac crno-bijelog stripa u nas i iskreno se nadam da će publika prepoznati tu kvalitetu i podržati ova izdanja.Ovi Argentinci nisu normalni,pišu i crtaju ko ludi i sveta misija izdavača mora glasi ovako:objaviti što je više moguće ovakvih stripova!!!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 15/12/2007 : 20:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lako je to reči. Ali kada čemo onda pročitati sve te silne stripove ?
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 15/12/2007 : 20:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vid

quote:

Lako je to reči. Ali kada čemo onda pročitati sve te silne stripove ?

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 18/12/2007 : 05:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Obadvije knjige su super nema sta...Ja bih volio od Fonta da vidim onaj Roner ili kapetan Rhoner cini mis ee da su bile dvije tri knjige na francuski, I Taksi mi se svidja isto.

Dobro bi bilo broj 3 Roner [sve stranice u toj knjigi sem ako nije previse]

knjiga 4 Taksi :)

Kjiga 5 Ferdinando Tacconi
-L'Uomo di Rangoon i L'uomo del deserto

knjiga 6: John Buscema Wolverine Bloody Choices [A4 format kao i sto je izdata u usa prvo izdanje]...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000