Author |
Topic |
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 29/08/2007 : 23:17:25
|
World War Hulk - "na cijoj si ti strani?" LOL
Salu na stranu, kako vam se cini? Eye candy ili more than meets the eye?
Kako ce pobediti Hulka? Ups, spoiler. Da li ce Illuminati izvuci Infinity Gauntlet?
Sta je sa Black Boltom? Hocemo li ga napokon "cuti kako vristi"? Ili su one dve strane sve sto cemo ikad videti?
|
Edited by - Vlaadisha on 02/03/2008 03:22:51
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 30/08/2007 : 04:22:51
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
"Na cijoj si ti strani?" LOL
Kako ce pobediti Hulka? Ups, spoiler. Da li ce Illuminati izvuci Infinity Gauntlet?
Sta je sa Black Boltom? Hocemo li ga napokon "cuti kako vristi"? Ili su one dve strane sve sto cemo ikad videti?
Čini mi se kako je ovaj crossover zamišljen prvenstveno da zadovolji old-school fanove kojima se Civil War nije svidio, ili nije imao dovoljno šore. Sumnjam da će njegove posljedice biti dalekosežne kao kod CW. Nema tu previše sadržaja. Tih 5 epizoda su samo jedna velika šora. Hulk protiv Avengersa. Hulk protiv FF. Hulk protiv Iron Mana. Hulk protiv Doctor Strangea. Itd. Iako je ovo "rat", još nitko od važnijih faca nije umro, čak ni Black Bolt.
________________________ There are few wars between good and evil; most are between one good and another good. |
|
|
Horatio Caine
New Member
Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Member since 29/08/2007 |
Posted - 30/08/2007 : 11:21:05
|
Uspio sam pročitati jedino sukob sa X-Menima i djeluje mi sasvim solidno, ali ništa posebno. Sve to će možda jedino imati neke posljedice za Hulkov razvoj ličnosti, ali da će preokrenuti Marvelov univerzum naglavačke, to ne... |
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/09/2007 : 11:03:57
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Vlaadisha
"Na cijoj si ti strani?" LOL
Čini mi se kako je ovaj crossover zamišljen prvenstveno da zadovolji old-school fanove kojima se Civil War nije svidio, ili nije imao dovoljno šore. Sumnjam da će njegove posljedice biti dalekosežne kao kod CW. Nema tu previše sadržaja. Tih 5 epizoda su samo jedna velika šora. Hulk protiv Avengersa. Hulk protiv FF. Hulk protiv Iron Mana. Hulk protiv Doctor Strangea. Itd. Iako je ovo "rat", još nitko od važnijih faca nije umro, čak ni Black Bolt.
________________________ There are few wars between good and evil; most are between one good and another good.
heeej black bolt je voda inhumansa i jedan od najjaci likova u marvelo ..lik otvori usta i ode hulk u 3pm |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
|
Mailman
Senior Member
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 16/11/2007 : 11:11:09
|
Meni je kraj odličan, a sve skupa vrlo dobro. |
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 17/11/2007 : 22:00:00
|
tje, tje... Onaj ko nije očekivao ništa, dobio je malo preko toga... Onaj ko je očekivao mnogo, taj treba da se zamisli...
p.s. A ja sam, kao i uvek, na strani Eme Frost... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
Edited by - henry on 17/11/2007 22:04:26 |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 18/11/2007 : 12:50:49
|
quote: Originally posted by henry
tje, tje... Onaj ko nije očekivao ništa, dobio je malo preko toga... Onaj ko je očekivao mnogo, taj treba da se zamisli...
p.s. A ja sam, kao i uvek, na strani Eme Frost...
Dobra filozofija pristupa Marvelovom svetu stripova... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Posted - 19/11/2007 : 11:05:34
|
Inače, volim ja da čitam Marvelce, nekako mi dođu kao dobra kontrateža Boneliju... Kad se zasitim Bonelijevaca, počnem da se gušim po Marvelovskom trešu i obrnuto... I, da vidiš čuda, periodi čitanja do zasićenja su otprilike podjednaki, a interesantno je da u tom periodu čitam samo jedne. A kada poželim da stripove ne doživljavam kao puku popkorn zabavu već kao vid umetnosti, onda se vratim Muru, Gejmenu, Pratu, kome li već. Na sreću ili na žalost, to mi se sve ređe dešava. Ne znam da li to ide s godinama, ali nekako počinje da mi se pričinjava da je sve pametno već izrečeno i da samo doživljavanje stripa kao zabave može da održava u životu moju ljubav prema devetoj umetnosti, ma koliko to paradoksalno zvučalo... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 19/11/2007 : 20:09:05
|
Inače, volim ja da čitam Marvelce, nekako mi dođu kao dobra kontrateža Boneliju... Kad se zasitim Bonelijevaca, počnem da se gušim po Marvelovskom trešu i obrnuto... I, da vidiš čuda, periodi čitanja do zasićenja su otprilike podjednaki, a interesantno je da u tom periodu čitam samo jedne. A kada poželim da stripove ne doživljavam kao puku popkorn zabavu već kao vid umetnosti, onda se vratim Muru, Gejmenu, Pratu, kome li već. Na sreću ili na žalost, to mi se sve ređe dešava. Ne znam da li to ide s godinama, ali nekako počinje da mi se pričinjava da je sve pametno već izrečeno i da samo doživljavanje stripa kao zabave može da održava u životu moju ljubav prema devetoj umetnosti, ma koliko to paradoksalno zvučalo...
Dobro je imati svestranost sto se odabiru stiva tice i nikako netreba zastraniti... |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 22/01/2008 : 11:40:58
|
Skidam ovih dana komplet WWH sa neta pa me interesuje najprikladniji redosled čitanja. Na prvom broju, na zadnjoj stranici je data WWH roadmap ali mi je pomalo nelogična na prvi pogled. Sugestije? |
... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Posted - 22/01/2008 : 17:56:40
|
Neću da izmislim toplu vodu, al ti je najbolje na gugletu da odkucaš WWW reading order, pa na šta naletiš... Ja se danima mučio sa Age of apocalypse i House of M...
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 23/01/2008 : 20:11:15
|
quote: Originally posted by vope
Zvuči kao lagan posao... Pa da vidimo
Nista nije lako ko sto zvuci... |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 24/01/2008 : 08:53:36
|
quote: Originally posted by Kornboy
quote: Originally posted by vope
Skidam ovih dana komplet WWH sa neta pa me interesuje najprikladniji redosled čitanja. Na prvom broju, na zadnjoj stranici je data WWH roadmap ali mi je pomalo nelogična na prvi pogled. Sugestije?
Procitaj prvo Planet Hulk, a nakon toga samo regularni WWH, gomilu tie-inova (koji to cak ponekad i nisu) i ostale minije mozes slobodno (a cak je i preporucljivo) preskocit.
What the heck!?? Upravo skinuh komplet WWH sa sve redosledom čitanja, nije valjda da je sve to onako uz k....? Sad i još planet hulk da tražim... Vrzino je ovo kolo... Tražim |
... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Posted - 24/01/2008 : 17:19:18
|
Da, a pre toga Iluminate, a pre toga.... Ma samo odi na wikipediju i tamo pročitaj sadržaj onoga što si propustio, nemaš bre vremena za sve... Ali bi mogao da nađeš Kirkmanove Marvel zombies, tu zabavu vredi pročitati |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 25/01/2008 : 08:21:26
|
Evo nađoh i planet hulk i mislim da će za ovu priču biti dosta, cca četrdesetak i više stripova. Sad slijedi uživanje pa civil war dolazi na red. Predlozi za CW, prije, poslije, itd?
henry: Kakav je Initiative? Da li prati priču nakon CW ili ima svoj tok? Još neka preporuka? Do juče sam izbjegavao čitanje skeniranih stripova pa sam malo zastao i razmislio pa uvidio da neke stvari nikad a neke vrlo teško i uz velike troškove i muke neću očima vidjeti pa sam se bacio na net i već sam skinuo svoj prvi gigabajt stripova! Nije to kao papir ali nije vala ni loše toliko, ne želim više ništa da propustim... |
... |
|
|
Mailman
Senior Member
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 25/01/2008 : 09:30:32
|
Planet Hulk zapravo ide paralelno sa Civil Warom, tj, početak i kraj im se manje-više podudaraju. Initiative direktno proizlazi iz Civil Wara. Od preporuka bih svakako spomenuo Astonishing X-Men koji zapravo nisu u kontinuitetu s ostatkom Marvela, ali su briljantni. |
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Posted - 25/01/2008 : 09:50:26
|
Čim svarim sve ove silne ratove idem dalje u potragu, ali već imam začetak ideje - silno mi se čita swamp thing od početka... baš kao i srebrni letač... |
... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Posted - 25/01/2008 : 14:42:46
|
Mišljenja sam da je Astonishing serijal sve slabiji kako izlazi, mada je i kao takav vredan za pročitati. Inače me živo zanima kako će Ellis nastaviti kad bude preuzeo pisanje od Whedona... Btw, kad izlazi giant size Astonishing, u kome se završava Breakworld priča? |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 25/01/2008 : 21:57:33
|
Mišljenja sam da je Astonishing serijal sve slabiji kako izlazi, mada je i kao takav vredan za pročitati. Inače me živo zanima kako će Ellis nastaviti kad bude preuzeo pisanje od Whedona... Btw, kad izlazi giant size Astonishing, u kome se završava Breakworld priča?
Astonishing je krenuo gigantskim stopama, ali se milenijumski projekat nekako usporio... Milsim da je vreme za ubacivanje nove postave scenarista, a i crtaci posustaju iz epizode u epizodu... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Posted - 26/01/2008 : 02:34:37
|
Pa upravo sam spomenuo da serijal preuzima Warren Ellis, i, ako ništa drugo, očekujem da će biti zanimljivo... Inače, da su ga usporili, usporili su ga i to žestoko. Evo, video sa da je giant size, sa razrešenjem priče Breakworld, najavljen je tek za april... |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/03/2008 : 05:03:15
|
boze, vladimire, ti si nastavio da chitash i POSLE onog nesretjnog prvog broja gde hulkash(ilikogodvetjbio) mashe sa shtoljpijem?! e TO se zove FAN!:))pPP |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Posted - 02/03/2008 : 06:00:50
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
boze, vladimire, ti si nastavio da chitash i POSLE onog nesretjnog prvog broja gde hulkash(ilikogodvetjbio) mashe sa shtoljpijem?! e TO se zove FAN!:))pPP
Nisam citao prvi broj... a drugi sam kupio Mishi posto je fan Iron Mana. |
moji crteži |
|
|
Topic |
|