forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/02/2008 : 13:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by DeeCay

Inferno, kratiš vrijeme dugim postovim dok čekaš da ti se izgrada nova farma na travianu?

Yep, sjedim za kompom, s brojnim otvorenim browserima, igram igrice, te s nogom u zavoju, čekam 13:49h da mi se konačno skupu resursi za novu virtualnu farmu.. A što se tiće mojih dugih postova, oni su dugi jer uvijek kad nešto želim pametovati onda kažem apsolutno sve jer mi se neda na nekom topicu ostavljati više od 2 posta (navika)(osim možda u topicu o Travianu)

Znaš što bi ti bilo pametno kod tih tvojih dugih postova? Da tu i tamo napraviš neku stanku, prazan red il dva, jer kad vidim te tvoje kobasice bez kraja ne da mi se čitati kojiput... Malo preglednosti nikad ne škodi.

O.K., drugi put ću stavljat pasose, bojice i smajliče Kad se priča o stripovima (što je rijetkost na ovom forumu) nije čudno da se zanesem u svom tom argumentiranju. Ja recimo, obožavam ogromne, masne postove, kad članovi zanesenjački pričaju O STRIPU... valjda navika s nekih drugih foruma gdje je spamanje i časkanje zabranjeno. Pa ne trebate baš svi čitati moje postove; u vr glave ih proletite i to je to. S onim gore postom, ne dokazujem neke stvari drugima, već i samome sebi...hebiga.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 27/02/2008 : 14:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Ma dajte, samo kad pogledate kako je Donatelli nacrta Helligena u "Povratak u Darkwood" postane vam jasno o kakvu se crtaču radi, njegov Helligen liči koda je iz Pokemona.

To je istina, definitivno!
Mislim da je poanta ono sto je napisao King. Crtaca je bilo boljih, ali "dusu" Zagoru su dali Ferri i Donatelli.
Laurenti...po meni ok, nista vise.
Boselli je scenarijski preporodio Zagora.
Ukusi su razliciti tako da nema svrhe nekoga "maltretirati" jer se ne slaze sa tvojim misljenjem...mada je ovaj rat stvarno interesantan
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 27/02/2008 : 14:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by weljko94

quote:
Originally posted by piquet

ovo se meni svidja,zagor sada vise izgleda kao musko.a i lice je lepo nacrtano.svaka cast!!!

jeste umjetnicki fino nacrtano,ali je crtez hladan i tesko se uziviti u njega

Crtež je hladan i teško se uživiti u njega!!!???? De mi objasni o čemu se radi jer ovaj crtež je veoma dobar da ne kažem odličan.
Kako objašnjavaš "hladnoću" crteža živo me interesuje?

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 27/02/2008 : 14:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Mala ispravka - ovaj crtež je fenomenalan u stvari

...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2008 : 17:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo da se pridružim kuđenju tradicije, a veličanju modernog Zagora. Uspoređivati Andreuccija i ekipu s Donatellijem, kof, koffffff, oprostite skoro sam se ugušija! Taj vaš vrli Donatelli je 40 godina crtao par identičnih detalja, jednu perspektivu, a o tehničkom umječu da ne govorim. Likovi su mu potpuno voštani i ukočeni, uvijek u istoj pozi; ma kakva poletnost, ako je već tražite uzmite Laurentija čiji Zagor "puca od snage". To je dinamika, a ne bezdetaljni, amaterski i zbrzani Donatellijevi crteži koji su kao takvi jedino i mogli služiti šund-stripovima kakav je Zagor nekad uistinu bio. Isto smatram, da je Ferri iza sebe ostavio 20-ak savršeno nacrtanih epizoda (uglavnom kad je crtao detalje), ali ostatak opusa mu je manje-više osrednji (kad su mu zabranili crtanje detalja u korist brzine --- što je još jedan dokaz tadašnjeg Zagorovog življenja na slavi pa se u Bonelliju nisu libili tzv. štancanja epizoda)(uistinu, Zagor je postao popularan i slavan ponajviše zbog svog lika (zaštitnik indijanaca, obla sjekira, crvena majica orao, Darkwood..., a nešto manje po kvaliteti prvih (striscia) epizoda). Šteta! Ja isto tako čitam i pratim stare epizode (a ima 10-15 fantastičnih epizoda) čisto radi tradicije (radi sve te sage o Zagoru koji je prošao sve i svašta kako bi na kraju (90-tih) s pravom stekao legendarni status). Naravno, sve je u ukusima, ali zanimljivo je da Donatellija nisam volio ni kao klinac. Uvijek sam preferirao moderne, talentirane, eye candy, umjetničke crtače, crtače željne ekspermentiranja, improviziranja i razbijanja repetativnosti i monotonije koja je bila zavladala poslijednjih 40 godina. Zapravo, meni je "pravi" Zagor, Bosellijev Zagor iz razloga što su mu priče moderne, intrigantne i jebeno originalne, a samo njegovo prepričavanje je genijalno. Svaka čast Nolitti, ali popizdim kad vidim strip od 5-6 svezaka. Tu njegovu razvučenost i gomilu bezveznog očitog teksta sam uvijek smatrao patološkim elemetntom nekog stripa. Nolitti bi trebalo 12 svezaka za ono što Boselli metne u 3. Pametnome dosta. Tu je i Burattini koji je doduše osrednji scenarist koji poput čorave koke ponekad i ubode gdje treba. Jbga, čovjek ima dobrih priča, ali ni njegova najbolja nije bolja od najslabije Bosellijeve. Napisao je puno smeča i djetinjastih gluposti (ne može se u potpunosti osloboditi Nolittinog stila uz kojeg je odrastao), ali opet je nekako dobar (kad piše po uzoru na Bosellija). To je moje viđenje i drago mi je što nisam rob tradicije i nekakvih navika; jedino što cijenim je mijena i inovacija! Briga me što je "pravi" Zagor, a što je "nepravi"; ja pozdravljam ove novije promjene njegovog lika zbog kojih i čitam Zagora. Da je ostao Donatelli, sigurno ne bi čitao Zagora. Boselli je u svim svojim epizodama Zagora stavio u drugi plan u korist radnje i svih ostalih NPC-a i to je bio pun pogodak! Oprostite ako sam uvrijedio "tradicionaliste" ali u ovim prilikama uvijek postavim ovo pitanje: Zašto je trebalo spašavati Zagora u 90-ima i zašto je treabalo angažirati nove scenarističke i crtačke snage? Nemojte reći: radi Toninnellija jer da je i Nolitta tada bio na njegovu mjestu, Zagor bi svejedno otišao u paran-parčad. Stvar je u tome da ih je vrijeme pregazilo. Nisu se znali nositi (postrpeno prilagođavati) s potrebama vremena. Ne možeš nuditi kupcima žični telefon kad oni traže mobitel, a oslanjanje na nekakvu ljubav spram starim vremenima je simpatičan, ali vrlo mršav argument.

Mozda bi tebi najvise odgovaralo da je za Zagora price pisao Shakespeare, ili mozda Dante, Homer ili cak neki filozof, mozda Aristotel ili Platon, a da ga je crtao Van Gogh, Michelangelo ili Monet. Pa to je western strip o junaku koji nalici superherojima i ima neku sasvim drugu draz od one koju ti pokusavas da pronadjes. Mislio sam da i ima neke logike u onome sto si poceo da pises, ali obzirom da su ti losi i Ferri i Nolitta i Burattini, onda ti ne treba da citas Zagora uopste.

Edited by - ---dp--- on 27/02/2008 17:22:38
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2008 : 17:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
A sto se tice ukidanja 90-ih, sigurno ne bi doslo do toga da je ostao Nolitta, dovoljno je pogledati ocene na italijanskim forumima za razne epizode raznih scenarista.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/02/2008 : 18:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Nisam rekao da Ferri i Nolitta i Burattini ne valjaju. Au contraire! Naveo sam im samo neke mane.

1) Recimo, obožavam Ferrijev detaljni crtež u kasnoj fazi kod npr. *Zmajevi gusari i *Sjene nad Darkwoodom. Isto tako mislim da je fantastično nacrtao Supermikea, Strijeljane, Kralja orlova..., ali ne volim njegov crtež kod npr. *"Šake i zlatno u grumenje", *"Tigar" jer pozadine uopće nema i sve je izmuljano debelim potezima... Znači, nevolim 20% njegovih zbrzanih radova,a sve ostalo mi je OK.

2) Nolittine priče su uvijek originalne. Čak mi je još bolji kod Texa. Samo mi se nesviđa njegovo razvlačenje radnje u npr. *Čarobnjak Kandrax, *Masai killer, *Šake i zlatno grumenje, *Epizoda s Rusima. To mi je bljak.

3 Burattini je napisao i Mortimera i Živi zakopani i Dugo putovanje i Grenland --- svaka čast, ali je napisao i *Omću, * Zagor 500, *Wandering Fitzy, *Kukci ubojice, *Plamen s neba, *Sjeme nasilja --- sve redom katastrofalne epizode. Zakljčak: 50:50 - odnos dobrih i loših epizoda. Sinoć sam čitao Morsku stravu od Bosellija, ja se naprosto divim svim onim rečenićnim konstrukcijama, igrama riječi, pametnim scenarijem, iskorištenosti svake božje vinjete, stotinama događaja i prevrata u samo 3 stripa. Burattini to ne može, ali ja sam zadovoljan i s onim što može.

Znači, ne volim Donatellija, ne volim razvučenost, ne volim priče o izgubljenim plemenima; ali obožavam pristup načitanog Bosellija koji se doslovno razbacuje svojim bogatim svjetonazorom. Volim i 50% Burattinijevih i Nolittinih priča. Volim nove crtače.

U pravu si u vezi toga da su Talijanske ocjene suprotne mojima, i praktički su jedni važeči čimbenik koji utječe na Bonellijevo izdavaštvo, ali ću reći i to da je moj prekrasni ukus potpuno suprotan njihovom. Sve je u ukusima i ja nemam namjeru ovdje nametat svoje jer neću ni ja prihvatiti tuđe, ali kad već postoji forum zašto ne iznjeti neke argumente u obranu svoga ukusa;))) Čovjeće, još od Supermikea nisam pročitao razuman Zex (Rusi, Kandrax, Sandy River Beli Tigar, Plavokosa opasnos, Masai killer... - ne zanm zašto bi mi stari Zagor bio bolji od Bosellijevog nakon ovakvih epizoda!?!?

Nadam se da na temelju ovoga zaslužujem čitati Zagora!??

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/02/2008 : 20:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Ma ovi sve stare epizode proglašavaju za suho zlato, a nove za smeće. Boselli je jači nego Nollita i to je činjenica. Nollita je radio od apsolutnih sranja do remek-djela, dok Boselli može napisat solidno, odlično i remek-djelo, u njega nema ni jedne epizode koju bi nazva sranjem ili lošom, i po tome je on bolji. Ne kažem da je Nollita institucija, ali objektivno lošiji je. No jebiga, u ocjenjivanju je previše nostalgije. npr. Svemirska braća ono 4. put sa Hellingenom, svi tu epizodu kuju u nebesa, a ona je blago rečeno glupa!!! Ideja je odlična, no svama izvedba je smiješna.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 27/02/2008 : 21:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Meni nikada nije bilo jasno kako nijedan zlikovac nije skontao da je u stvari jedini nacin da se pobjedi Zagor da ga napokon puste na miru. U posljednje vrijeme niko nije napadao zagorovce tako da su sada poceli ratovati medju sobom. Pocetak kraja...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/02/2008 : 21:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trigger

Meni nikada nije bilo jasno kako nijedan zlikovac nije skontao da je u stvari jedini nacin da se pobjedi Zagor da ga napokon puste na miru. U posljednje vrijeme niko nije napadao zagorovce tako da su sada poceli ratovati medju sobom. Pocetak kraja...

eh, ako je sve u redu, onda tek ništa nije u redu. Mi to tako, tek da je sve u redu.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 27/02/2008 : 23:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
ma boselli je zakon,šteta da ga nema još više u zagorovim pričama...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17012 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/02/2008 : 11:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

odlicna naslovnica, samo je glava malo velika u odnosu na tijelo,
a sto je ferri rekao za ovu epizodu?

Uslovno receno procitao sam sinoc ovu epizodu. Trebalo mi je 4 sata za to, s obzirom da kontam tek poneku rijec, pa onda nekako rekonstruisem recenicu na osnovu slike i toga sto sam procitao. Losa epizoda, jos je teze bilo sto je ovo nastavak. Sljedeca bi mogla biti dobra, Pakelna horda gdje se Indijanci pretvaraju u neka cudovista.

Edited by - delboj on 28/02/2008 11:08:24
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/02/2008 : 12:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam rekao da Ferri i Nolitta i Burattini ne valjaju. Au contraire! Naveo sam im samo neke mane.

1) Recimo, obožavam Ferrijev detaljni crtež u kasnoj fazi kod npr. *Zmajevi gusari i *Sjene nad Darkwoodom. Isto tako mislim da je fantastično nacrtao Supermikea, Strijeljane, Kralja orlova..., ali ne volim njegov crtež kod npr. *"Šake i zlatno u grumenje", *"Tigar" jer pozadine uopće nema i sve je izmuljano debelim potezima... Znači, nevolim 20% njegovih zbrzanih radova,a sve ostalo mi je OK.

2) Nolittine priče su uvijek originalne. Čak mi je još bolji kod Texa. Samo mi se nesviđa njegovo razvlačenje radnje u npr. *Čarobnjak Kandrax, *Masai killer, *Šake i zlatno grumenje, *Epizoda s Rusima. To mi je bljak.

3 Burattini je napisao i Mortimera i Živi zakopani i Dugo putovanje i Grenland --- svaka čast, ali je napisao i *Omću, * Zagor 500, *Wandering Fitzy, *Kukci ubojice, *Plamen s neba, *Sjeme nasilja --- sve redom katastrofalne epizode. Zakljčak: 50:50 - odnos dobrih i loših epizoda. Sinoć sam čitao Morsku stravu od Bosellija, ja se naprosto divim svim onim rečenićnim konstrukcijama, igrama riječi, pametnim scenarijem, iskorištenosti svake božje vinjete, stotinama događaja i prevrata u samo 3 stripa. Burattini to ne može, ali ja sam zadovoljan i s onim što može.

Znači, ne volim Donatellija, ne volim razvučenost, ne volim priče o izgubljenim plemenima; ali obožavam pristup načitanog Bosellija koji se doslovno razbacuje svojim bogatim svjetonazorom. Volim i 50% Burattinijevih i Nolittinih priča. Volim nove crtače.

U pravu si u vezi toga da su Talijanske ocjene suprotne mojima, i praktički su jedni važeči čimbenik koji utječe na Bonellijevo izdavaštvo, ali ću reći i to da je moj prekrasni ukus potpuno suprotan njihovom. Sve je u ukusima i ja nemam namjeru ovdje nametat svoje jer neću ni ja prihvatiti tuđe, ali kad već postoji forum zašto ne iznjeti neke argumente u obranu svoga ukusa;))) Čovjeće, još od Supermikea nisam pročitao razuman Zex (Rusi, Kandrax, Sandy River Beli Tigar, Plavokosa opasnos, Masai killer... - ne zanm zašto bi mi stari Zagor bio bolji od Bosellijevog nakon ovakvih epizoda!?!?

Nadam se da na temelju ovoga zaslužujem čitati Zagora!??

Naravno da isvako ima pravo i da cita i da trazi u stripu ono sto od njega ocekuje, ali ja te ipak podsecam kako je Zagor inicijalno zamisljen od strane svojih tvoraca i ja sam uz takvog Zagora i odrastao te sam ga kao takvog i zavoleo, jer sam samo takvog i imao na raspolaganju. Ko zna, da je od pocetka bio nalik danasnjem, mozda ga ne bih uopste ni citao. Samo hocu da kazem da mozda previse ocekujes od stripa koji je u prvom redu privlacio paznju dece i mladjih citalaca, tek nesto starijih od citaliaca Bleka ili Marka, i mnogi od nas su ga i zavoleli dok su bili deca. To ne znaci da volim naivnog Zagora, naprotiv, ni ja ne volim mnoge Nolittine price, i za razliku or tebe, meni su bili dobri i kozaci i prvi Kandrax te Sauke nakon njega, ali i meni nakon te price pocinju znatno losije i nezanimljivije price, iako i nakon toga ima dosta dobrih prica ("Vatreno iskusenje", zatim Smirnof, pa Bucer, pa vampir, da se ne prisecam sad). Ono sto mozda meni najvise smeta je to sto je Zagor u novim pricama u drugom planu i vise je kao posmatrac nego neki odlucujuci sudionik, ali onda to i nisu stripovi o Zagoru vec bi se svi mogli zvati "Zagor prica" .

Sto se tice crteza, tu se definitivno razlikujemo, meni je upravo taj "noviji" Ferri (mislim na tog bez detalja) onaj pravi, jer su mu linije "brze" i dinamicne, i ja uzivam u tavim crtezima u kojima Zagor "samo sto ne izkoci" iz crteza. Crtez sa mnogo detalja je skoro po pravilo statican, i to mi nikako ne lezi.

Edited by - ---dp--- on 28/02/2008 12:35:34
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/02/2008 : 17:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
sedioli...3 i 4 mjesec

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/02/2008 : 17:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/02/2008 : 17:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 29/02/2008 : 17:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 29/02/2008 : 17:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Piquet nam ocigledno pravi zazubice...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 29/02/2008 : 17:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Ima još naslovnice za novog regularnog i novog specijalca kojeg crta Torricelli

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/02/2008 : 17:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

sedioli...3 i 4 mjesec

ima stil koji bi odgovarao Magicnom Vjetru
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 29/02/2008 : 17:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Sedioli je bez sumnje sposoban, ali pitanje je dali je Mignacco?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/02/2008 : 18:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
sve odlični crteži i izgleda sve odlične epizode!

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 29/02/2008 : 18:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Sedioli je zbilja dinamičan i što je najvažnije, odlično i uzbudljivo sjenći.
Samo kad bi mu još likovi manje bacali na Popaya...
U biti, donekle sam zadovoljan.

Mignaccove priče su uvijek jednostavne i osrednje. Bumo videli!

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 29/02/2008 : 19:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
odlican crtez
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 29/02/2008 : 20:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

sedioli...3 i 4 mjesec

Za ovoga je Ferri profesor anatomije. Samo pogledajte Zagora na drugoj vinjeti.

Edited by - Poncho on 29/02/2008 20:41:40
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000