forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/05/2008 : 12:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

Ma pogledajte samo koliki je niz uzastopnih Sclavijevih epizoda na ovom popisu
Čini mi se da je ovo jedan od najdužih nizova uzastopnih epizoda jednog scenariste, ako ne i najduži, a da nije Nolitta.Inače sve su to dobre/odlične priče.

Sclavi je velik scenarist, ali nije sve genijalno šta on piše. npr. epizoda s onim luđakom šta u Darkwodu izgradi repliku Olimpa. meni je ta epizoda, ako izuzmemo one prve, možda i najgora Zagorova epizoda. Vidi da se tu još učio zanatu, ili je priču napisa za 10 minuta ili se ruga... ali meni baš ono katastrofalna
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 04/05/2008 : 12:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
Ta ti nije sjela, je li, Poncho?Ionako sam prvenstveno mislio na epizode Ludi Hakaram, Horde zla, Vuk samotnjak i Demonska maska.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/05/2008 : 12:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ta ti nije sjela, je li, Poncho?Ionako sam prvenstveno mislio na epizode Ludi Hakaram, Horde zla, Vuk samotnjak i Demonska maska.

Ma znan, samo san tio reć da nije Sclavi pisa samo odlične priče, neko će dobiti takav dojam.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/05/2008 : 13:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

quote:

Čini mi se da je ovo jedan od najdužih nizova uzastopnih epizoda jednog scenariste, ako ne i najduži, a da nije Nolitta.Inače sve su to dobre/odlične priče.

Sclavi je velik scenarist, ali nije sve genijalno šta on piše. npr. epizoda s onim luđakom šta u Darkwodu izgradi repliku Olimpa. meni je ta epizoda, ako izuzmemo one prve, možda i najgora Zagorova epizoda. Vidi da se tu još učio zanatu, ili je priču napisa za 10 minuta ili se ruga... ali meni baš ono katastrofalna

sad si me podsjetio na to... katastrofalna epizoda, šta više reći kad mi je kao djetetu bila užasna. a sad kad se toga prisjetim

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/05/2008 : 13:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by Poncho

quote:

sad si me podsjetio na to... katastrofalna epizoda, šta više reći kad mi je kao djetetu bila užasna. a sad kad se toga prisjetim

A još je crta Donatelli baš su se našli. ne znaš šta je gore crtež ili scenarij
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/05/2008 : 15:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Kod te price zaista bi bio bolji utisak da je crtao Ferri, ali da je tek crtao neko treci bila bi jos gora. Inace, to bi trebalo da je prva Sclavijeva prica na Zagoru. I mani je glupa do bola, bez neke napetosti i one uobicajene strepnje kod dobrih Zagorovih prica. Fali dramatika, tajanstvenost, strah od nepoznatog... sto je znao Nolitta da docara
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/05/2008 : 16:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
kad neki od tih novih fufica nacrta ovakvog ciku nek' se javi:

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 04/05/2008 : 17:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno
Link:
http://striparna.com/stripofili/corto/

Odlični popisi. Sadrži sve glavne bonellijevce + neke naslovnice.
Ako ga zagubiš, uvijek ga možeš naći u "potpisu" Corta33.

Našao sam 2 greškice kod Zagora:
-br. 461. i 462. = nije crtač Verni, nego D'Arcangelo.
-almanah br. 9 = piše D'Arhangelo umjesto D'Arcangelo. (može smetati kod pretraživanja)
Ovo možeš ispraviti ako sačuvaš linkove na PC, pa zatim nekako otvoriš u excellu.
Corto33 je nadopunjavao popise... Ako bude imao volje, možda će i za ovu godinu. U svakom slučaju, možeš i sam uređivati na prije opisan način.

Ispravio sam greškice, hvala ti Inferno
Popise ću nadopuniti krajem godine za sve Bonellijevce.
Drago mi je, da so ovi moji popisi i drugima od koristi

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 04/05/2008 : 17:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Ovdje se može pronaći program izdavanja regolarne serije Zagora za 2008 u Italiji:
http://www.spiritoconlascure.it/programma2008.html

Kristalna kugla za budućnost:
quote:

originally posted by "mohican jack"

ATTENZIONE QUESTO POST CONTIENE IPOTESI DELLO SCRIVENTE,SI TRATTA DI UNA RICOSTRUZIONE MOLTO IPOTETICA.

Programma 2008

Perniola-Sedioli “L'arma segreta” (Maxi)
Mignacco – Chiarolla “Il Mostro Della Luna Nera” (Almanacco)

Programma 2009

Burattini - Verni “Caraibi (Haiti)“ (Mortimer,Hammad,Guede Danseur) 3 albi e mezzo
Rauch – Della Monica (Ylenia Varga) 3 albi
Burattini - Prisco "Un Capestro per Gambit" (Gambit) 2 albi
Burattini – Nuccio ”Plenilunio” (Dottor Matrelivic) 2 albi e mezzo
Burattini - Pesce “Zagor contro Tonka” (Tonka) 2 albi
Mignacco - Laurenti “Zagor contro Black Axe” (Maxi)
Paolucci – Chiarolla (Speciale)
Cajelli - D’Arcangelo (Almanacco)

Programma 2010-2011

Paolucci – Chiarolla “L'ultimo combattimento” (Rocky Torphe)
Capone – Mangiantini “La Guerra Dimenticata” 2 albi
Rauch – Gramaccioni “La Luna Degli Scheletri”
Burattini - Piere “Nella Terra Di Baffin”
Rauch – D’Arcangelo “La Miniera Degli Spettri”
Mignacco – Mangiantini “Sfida Allo Stars Ranch”
Burattini - Torricelli “Il varco tra i mondi”
Capone - ? "Erie Canal"
Pezzin - Segna “Il piccolo re”
Mignacco - Mangiantini (Maxi)
Mignacco - Sedioli (Indiani Lakota)
? - Verni
Perniola - Cassaro
Perniola – Gramaccioni
Mignacco – Cassaro

Giugno 2011
Burattini - Ferri “Ritorno a Clear Water” (???)

Trasferta Sud America 2011-2014
3 storie in Brasile
1 storia in Cile
1 storia in Patagonia
1 storia nelle Ande

Boselli – Rubini (Cain–Ritcher)
Boselli – Bisi “Sertao” (Cangaçeiros)
Mignacco - Della Monica “Bahia”
Burattini - Laurenti “Amazzonia”
Burattini - Prisco “Ande”

2014....

Ritorno di Hellingen (??????)

Ne znam da li se već pričalo ovdje o tranferu Zagora u južnu Ameriku (2011)?

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 04/05/2008 : 18:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
Priviđa li mi se to?!?Pezzin-Segna
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/05/2008 : 19:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i ja sam to isto pomislija.Segna???WTF?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 04/05/2008 : 20:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
što, Hellingena opet vraćaju?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/05/2008 : 21:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Šta to Buratini planira: spojit mortimera, hammada i guedu( valjda je to onaj iz osvete vudu) - majko mila!
Vidim sljede nova putovanja od kanade do Čilea to je dobro ali nije dobro šta je sami Buratini i Mignacho- jadan Zagor. Svega 2 priče Caponea i 2 Bosellijeve, uh.
Očito Bure čita moj topic "zamisli da si Zagorov scenarist" pa mislim... prvo vrati Greya, pa bi moga Hagota a sad zagora šalje u j. Ameriku i još hellingena vraća. Ej kradu mi ideje

Edited by - Poncho on 04/05/2008 21:09:44
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/05/2008 : 21:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
gdje si vidio hellingena? ono je više kao nagađanje, a ne najava.

Edited by - I like girlz on 04/05/2008 21:03:32
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/05/2008 : 21:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
evo tek sad vidin vraća se i Cain , i još piše Boselli, uuu to će bit poslastica.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/05/2008 : 23:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priviđa li mi se to?!?Pezzin-Segna

Mozda neka stara neobjavljena prica. Obojica su radili na Zagoru 80-ih godina
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/05/2008 : 23:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Corto, odakle ti ovaj program za 2009?
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 05/05/2008 : 01:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Taman cu i ja uci kao crtac u to vreme da osvezim Zagora...hehe...
Ja cu bre da zamenim Ferrija hehe....

Edited by - Zeljko Ferri on 05/05/2008 01:26:25
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/05/2008 : 03:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by Inferno
Link:
http://striparna.com/stripofili/corto/

Odlični popisi. Sadrži sve glavne bonellijevce + neke naslovnice.
Ako ga zagubiš, uvijek ga možeš naći u "potpisu" Corta33.

Našao sam 2 greškice kod Zagora:
-br. 461. i 462. = nije crtač Verni, nego D'Arcangelo.
-almanah br. 9 = piše D'Arhangelo umjesto D'Arcangelo. (može smetati kod pretraživanja)
Ovo možeš ispraviti ako sačuvaš linkove na PC, pa zatim nekako otvoriš u excellu.
Corto33 je nadopunjavao popise... Ako bude imao volje, možda će i za ovu godinu. U svakom slučaju, možeš i sam uređivati na prije opisan način.

Ispravio sam greškice, hvala ti Inferno
Popise ću nadopuniti krajem godine za sve Bonellijevce.
Drago mi je, da so ovi moji popisi i drugima od koristi

MIslim da je kod Pini Segna, Pini ime a Segna prezime, pa mozes i to odmah da ispravis

Edited by - ---dp--- on 05/05/2008 04:14:53
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/05/2008 : 08:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Corto, odakle ti ovaj program za 2009?

Program sam kopirao sa http://www.spiritoconlascure.it/forum/ i kao što piše, dosta su nagadjanja, pogotovo za kasnije godine.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17011 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/05/2008 : 10:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Zanimljive najave ali mi se ne sviđa što je previše puta pomenut Mignacco. Program bi više odgovarao Mister Nou. I nadam se da će bar neku epizodu opet raditi braća Esposito.

A je li ovaj Roki Torp iz epizode ZS 595 Zagor izaziva /ZS596 - Meč stoleća? Zar je on tako zanimljiv lik da ga vraćaju?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 05/05/2008 : 14:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
to je svjesno ubacivanje mignacca da uporopasti zagora, kao što je upropastio i mister noa.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/05/2008 : 02:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ne svidja mi se sto je samo jedan strip crtao Nuccio. Stvarno je spor, do bola. Ja bih do sad vec uveliko naucio da crtam i nacrtao strip, on ga radi vec vise od tri godine...
Go to Top of Page

Jebojle
Starting Member

Serbia
19 Posts

Member since 10/04/2008

Posted - 06/05/2008 : 10:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jebojle a Private Message  Reply with Quote
po meni Ferri je uradio odlican posao u zagor specijalu u boji (500 italijanski broj)

....

neznam za vas
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/05/2008 : 18:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
U tom specijalcu je u nekim delovima prosto ocajan. Dakle, "katastrofalan" bi bilo blaga rec, vec je upravo ocajan, za ocajavanje svih nas koji ga toliko volimo i cenimo. S druge strane, tamo gde nije ocajan je fantastican, nema sredine. U svakom slucaju, kod losih crteza gde je Zagor neproporcionalan i rastiman k'o Pinokio, tom utisku je dodatno doprinela boja koja je te nepravilnosti samo jos dodatno istakla
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.69 seconds. Snitz Forums 2000