Novi album biblioteke Q, jedine biblioteke s preko pola rasprodanih naslova (valjda):
Hiperpopularni njemački autor, 120 stranica, 69 kuna, ali i ono najbitnije: prvih dvajst stranica u .pdf formatu (3 i nešto mega), da vas ne navlačim u prazno:
he, he! pročitao preview i baš se nasmijao. super je napisano i simpatično nacrtano. inače jel to onaj po čijem je stripu snimljen film the killer condom od trome?
ili ja ne kuzim foru ili je u naslovu topica krivo napisano ime? konig, macane, zaboga:)
crtez je grozan, zapravo takav crtez niti ne zamisljam u stripovima vec na zadnjim stranicama dnevnih novina. al do stodvadesete se covjek navikne...
...a strip je odlican!! jedna od onih stvari koje ostaju u pamcenju. jako duhovito i uznemirujuce
lijepo je vidjeti najavu za jos nesto od istog autora, no postoji li sansa da vidimo i killer condom?? to bi tek bio pravi izdavacki pothvat jerbo bi se mogao izreklamirat preko zutog titla i prodat bar 10ak primjeraka vise!?
zas je na 11str. "problemi s coming- out"? mislim da bi se u razgovornom jeziku dekliniralo, a moglo se i prepjevat kao iskorak?
sve u svemu, pravo osvjezenje..
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
odličan strip, pravo osvježenje, jako duhovito, a za kraj ne znaš je li hepi ili nije svaka čast macane, za izdanje, a i prijevod mi se čini da je odličan
if you tolerate this, then your children will be next
da, pise da je sretan zavrsetak, ali nakon novog zakona o diskriminaciji moglo bi biti sranja..:))) sretan je iz hetero perspektive, ili se zeli reci da je sretna perspektiva hetero:)))
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
procito danas. genijalno!!! sjedio sam u godotu i cerekao se. ljudi me cudno gledali, a ja se zavalio jos malo udobnije i podigao strip tako da mogu vidjet i naslovnicu. nasto bi oni okretali glavu. posudio na daljnje citanje kumu.
procito danas. genijalno!!! sjedio sam u godotu i cerekao se. ljudi me cudno gledali, a ja se zavalio jos malo udobnije i podigao strip tako da mogu vidjet i naslovnicu. nasto bi oni okretali glavu. posudio na daljnje citanje kumu.
evo, zove kum danas, kaze da je genijalno i da di ima jos?