forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tko bi trebao crtati naslovnice nakon Ferrija?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 08/07/2008 : 14:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Mikica :-D

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2008 : 14:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Chiarolla bi bio savršen... Siguran sam da vam je dosta tih lijepih, no pomalo statičnih naslovnica koje je radio Ferrinjo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/07/2008 : 17:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ma meni je Ferri bio super i do prije par godina teško bih mogao vidjeti nekoga drugoga na njegovom mjestu. Ali vrijeme radi svoje i ostaje mi nepoznanica zašto se nije povukao s crtanja naslovnica nakon broja 500 (kao npr Galleppini na broju 400) i u miru nacrtati još koju epizodu redovne serije.

Mislim da bi Stano bio najbolji novi crtač za Zagorove naslovnice!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 18:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic
Mislim da bi Stano bio najbolji novi crtač za Zagorove naslovnice!

Kao da ne :) Samo što bi onda bilo pritužbi da Zagor ima kockastu facu :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/07/2008 : 18:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Smiješno kako je većina vas za Nuccia za naslovnice i sve to ste zaključili na temelju par tabli i CRŠ 2007 plakata...?

I meni plakat i table izgledaju jako dobro, ali uvjerit će me potpuno kad vidim neki cijeli strip koji je on nacrtao.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/07/2008 : 00:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ja!

Wtf?
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 09/07/2008 : 01:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Poncho

Villa, no nema od tog ništa.
Onda bi to bio Della Monica, čovik ima odličan crtež, ne odstupa od klasičnog Zagora, a opet ima nešto svoje.
Inače ja bi rado kad bi i Pepe crta(sad di je on, je li uopće živ?) on mi je bio jako drag.
O Nucciu ne znan ništa, bi li netko stavio neki njegov crtež pa da vidim.

ovo je Nuccio:

Samo se malo bolje zagledajte u ovaj plakat sa CRŠ-a i videćete koliko KRŠ-a. Ovo je užasno lože nacrtano, nekima su ruke veče od ostatka tela, a ponekim i fale pojedini udovi. Kao da ih je isecao iz stripova i preko fotošopa polepio po plakatu. A plus je i bedna kopija matorog Ferrija.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 09/07/2008 01:10:57
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 09/07/2008 : 11:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
zašto Villi prigovarate da crta nabore?
Pa nije Tex neki metroseksualac pa da pegla odjeću. Po meni triba bi biti i bradat, i imat iskidanu košulju. Pogledajte Clinta Eastwooda u "Dobar, loš. zao" !!!

za Zagora ista stvar, pa i ovi iz budućnosti. Ako su ljudi koji upadaju iz pustolovine u pustolovinu zasigurno nemaju vrimena peglat odjeću.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/07/2008 : 12:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GeneziS

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Villa, no nema od tog ništa.
Onda bi to bio Della Monica, čovik ima odličan crtež, ne odstupa od klasičnog Zagora, a opet ima nešto svoje.
Inače ja bi rado kad bi i Pepe crta(sad di je on, je li uopće živ?) on mi je bio jako drag.
O Nucciu ne znan ništa, bi li netko stavio neki njegov crtež pa da vidim.

ovo je Nuccio:

Samo se malo bolje zagledajte u ovaj plakat sa CRŠ-a i videćete koliko KRŠ-a. Ovo je užasno lože nacrtano, nekima su ruke veče od ostatka tela, a ponekim i fale pojedini udovi. Kao da ih je isecao iz stripova i preko fotošopa polepio po plakatu. A plus je i bedna kopija matorog Ferrija.

Ti si, bolan, ođe zaluto.

...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/07/2008 : 13:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nije Tex neki metroseksualac pa da pegla odjeću. Po meni triba bi biti i bradat, i imat iskidanu košulju. Pogledajte Clinta Eastwooda u "Dobar, loš. zao" !!!

za Zagora ista stvar, pa i ovi iz budućnosti. Ako su ljudi koji upadaju iz pustolovine u pustolovinu zasigurno nemaju vrimena peglat odjeću.

Stvarn je u tome da ih crta i gdje treba i gdje ne treba... Vidi se da je to naučio raditi pa pomalo i pretjeruje...

Ovaj Nucciev poster je stvarno loše nacrtan... Samo ga malo bolje pogledajte i vidjet ćete... Imam dojam da je samo precrtavao Ferrijeve likove... Potez mu je nesiguran, za razliku od Ferrijevog, i vidi se da nasilu crta tako samo da mu bude što sličniji...

Ne znam, vjerojatno ga i u Bonelliju pritišću u vezi toga, jer traže Ferrijevu zamjenu (čitaj: kopiju), ali meni se nimalo ne sviđa...

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 09/07/2008 : 14:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Zabunom glasao sa Laurentia, ali definitivno Nuccio!!! Ja imam njegov originalni crtež!
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 09/07/2008 : 15:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Nuccio ili Villa
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/07/2008 : 20:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Ti si, bolan, ođe zaluto.

A baš!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/07/2008 : 01:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne obaziri se na cjepidlačenje, što te briga?

P.S.
Na ovom Nuccievom plakatu Frida izgleda kao da je Japanka.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/07/2008 : 02:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa plakat jeste losiji nego sto Nuccio inace crta, mozda ga je radio nabrzaka, ali table su mu zato fenomenalne. Polako, tek radi prvi strip i mlad je i tek ce napredovati, setite se samo prvog Ferrijevog Zagora (Hiljadu zamki)
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/07/2008 : 14:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa plakat jeste losiji nego sto Nuccio inace crta, mozda ga je radio nabrzaka, ali table su mu zato fenomenalne. Polako, tek radi prvi strip i mlad je i tek ce napredovati, setite se samo prvog Ferrijevog Zagora (Hiljadu zamki)

Pa dobro, ali Ferri je tada crtao sam, dakle puuuuuuuno brže nego Nuccio, i plus što se još tražio... Dakle, nije kopirao nikog (osim Tarzana za naslovnice :D), nego je stvorio vlastiti stil... A danas Nuccio i slični kopiraju njega, umjesto da pokušaju stvoriti svoj stil... I Bignotti je kopirao Ferrija, ali je na kraju razvio svoj stil... Montanari & Grassani su kopirali i Villu i Stana, ali su na kraju razvili svoj (loš, doduše) stil... Dakle, ako Nuccio napravi odmak od Ferrija s vremenom, cijenit ću ga... U suprotnom, ne...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/07/2008 : 15:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Na CRŠ-u sam upitao Nuccia dal mi može nacrtat Helingena umjesto Zagora kojega crta svima.. A on meni, "pa što će ti sad Helindžen, pa nikad ga nisam crtao, pa zašto ja tebi ne bih nacrtao zagora ko i svima". Valjda je morao zaviriti u Ferrijevog hellingena pa da ga zna nacrtati! E pa ja sam se onda zapitao, pa nije ni čudno da ga svi imenuju Ferrijevim nasljednikom kad vjerojatno sve kopira od njega!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
249 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 10/07/2008 : 15:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message  Reply with Quote
Mastantuono!

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/07/2008 : 22:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja se iskreno nadam samo da ce Nuccio ubrzati i da ce ostati dosledan stilu koji ima, jer je to zaista neverovatno dobra kopija Ferrija, a to je ono sto nam treba kad je Zagor u pitanju, jer ionako u staffu imamo dovoljno novih i originalnih crtaca tako da je Nuccio bas ono sto nam treba
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/07/2008 : 00:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Andrucci i nitko više.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/07/2008 : 23:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Ha?-Jel dostojna zamjena?

Wtf?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/07/2008 : 04:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pitaj Globinja, ali ne verujem da ce ti se njegov "odgovor" svideti
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 14/07/2008 : 11:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message  Reply with Quote
Jel bi mogao neko nabaciti neke table Zagora u izvedbi Bisi-ja? I je li to onaj Bisi koji je nacrtao nekoliko epizoda Lazarusa Ledda??

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/04/2010 : 18:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Villa je pravi majstor - njegove Dylan Dog naslovnice su vrhunske! On bi to trebo da crta Zagorove naslovnice...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5293 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 12/12/2011 : 22:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Do sada se je Villa najviše dokazao...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000