Author |
Topic |
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 22/07/2008 : 16:50:12
|
Zanima me postoji li neka strip knjizara koja se nalazi u Novom Sadu i ako ima gdje se tačno nalazi (može i Subotica).
Zahvaljujem.
p.s. može i bilo koja druga ''obična'' knjižara koja drži stripove Belog Puta i neke američke
|
Edited by - Garak on 22/07/2008 16:54:34
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/07/2008 : 17:19:16
|
Od Belog puta imaš stripova u svakoj većoj knjižari u svakom gradu u Srbiji! Ja znam, jed ih ima u vršačkoj knjižari, pretpostavljam da ih ima u nekoj knjižari u centru Novog Sada! Isto važi i za Suboticu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 22/07/2008 17:19:52 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 22/07/2008 : 17:34:01
|
quote: Originally posted by Garak
Zanima me postoji li neka strip knjizara koja se nalazi u Novom Sadu i ako ima gdje se tačno nalazi (može i Subotica).
Zahvaljujem.
p.s. može i bilo koja druga ''obična'' knjižara koja drži stripove Belog Puta i neke američke
Strip knjižare imaš dvije u Zagrebu i dvije u Beogradu. Tu se priča završava... Ovako napamet u NS imaš na spratu Bazara (mislim da je to IPS) i na SPENS-u (knjižara Solaris). Ima i neki klub ljubitelja stripa u centru, ali oni ne prodaju... U Subotici IPS i knjižara Plato... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/07/2008 : 17:34:25
|
Imaš Klub ljubitelja stripa u Novom Sadu.
Novosadjani (i onaj jedan čačanin koji je tamo na prinudnom radu), koja bejaše adresa? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 22/07/2008 : 17:49:44
|
quote: Originally posted by Djole
Imaš Klub ljubitelja stripa u Novom Sadu.
Novosadjani (i onaj jedan čačanin koji je tamo na prinudnom radu), koja bejaše adresa?
24 sekunde... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/07/2008 : 22:07:57
|
Ulica Kralja Aleksandra, cini mi se, negde pri pocetku, ima na ulici jasan znak Klub ljubitelja stripova ili Strip biblioteka, nisam siguran. Svejedno, udje se u ulaz u dvoriste, pa se skrene na stepenice, na prvi sprat, pa na terasu. |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/07/2008 : 08:58:58
|
Strip klub je više za druženje i iznajmljivanje. Ako te zanima samo kupovina, zaboravi na strip klub. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10275 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/07/2008 : 09:26:21
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Strip klub je više za druženje i iznajmljivanje. Ako te zanima samo kupovina, zaboravi na strip klub.
U strip klubu možeš u principu kupit sve od Belog puta,mislin da se može čak i od System comics-a, ali je dobro par dana prije javit Miši šta ti triba da on to nabavi.Cijene su poprilično niže nego u knjižarama.Ja san Sambrove platija 1500 dinara(manje od 150 Kn). Inače šta se druženja tiče, ekipa u klubu je zakon.Lani san silom prilika u Novon Sadu zalipija 2 dana,i sva srića da san naša klub, jer neznan šta bi sa sobon radija ta dva dana.Jeftino pivo, jeftini stripovi, dobra ekipa-šta ćeš više od toga. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 23/07/2008 09:27:09 |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 23/07/2008 : 10:11:54
|
Strip klub više ne radi nego što radi, meni se nikad nije desilo da ga nađem da radi (kao radi dvokratno ujutro i uveče). Stripove prodaju u IPS u Zmaj Jovinoj ulici (bolji izbor, ali se stripovi malo teže pronalaze, jer su razbacani na više mesta, ima ih u prizemlju minimalno, solidan broj u stepeništu, a većina na poslednjem spratu na najudaljenijem mestu, ali su složeni bez ikakvog reda, što bi rekli razbacani, što govori o kulturi onih koji rade, plus ako se nađeš u knjižari 15-20 minuta pre kraja radnog vremena izbacuju te napolje, a inače ako si mlad, redovno dobiješ pratnju koja se ne odvaja od tebe, + na kasi su toliko uspavani, spori i neljubazni, da ti se zgadi činjenica da im ostavljaš pare), onda IPS u TC Bazaar, ali izbor je slabiji, Solaris na SPENS-u, imaju solidan izbor, ali takođe sve razbacano i često oštećeno usled nemara, onda knjižara u Pozorištu mladih, ima solidan izbor, dosta i stranih stripova, ponešto se može naći i u knjižari MOST u pasažu u Zmaj Jovinoj, a ima stripova i u bivšoj knjižari MAtice Srpkse, na početku Zmaj Jovine. Npr. MArketprintovih izdanja nema nigde, nemam pojma kojom logikom oni razmišljaju. |
|
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/07/2008 : 15:53:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
U strip klubu možeš u principu kupit sve od Belog puta,mislin da se može čak i od System comics-a
I od Lavirinta, i od Lavirinta! |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/07/2008 : 17:40:44
|
U strip klubu možeš u principu kupit sve od Belog puta,mislin da se može čak i od System comics-a
I od Lavirinta, i od Lavirinta!
Kada sam ja bio, nije bilo ništa na prodaju... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/07/2008 : 17:59:23
|
Rasprodalo se! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 23/07/2008 : 18:04:52
|
I od Lavirinta, i od Lavirinta!
Kada sam ja bio, nije bilo ništa na prodaju...
Ja sam bio pre jedno 2-3 nedelje, i Misa je rekao da prodaje samo za vreme Exita. A ovako je samo strip biblioteka. |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 23/07/2008 : 19:44:23
|
sva dosadashnja izdanja Lavirinta tamo su na prodaju, a takodje imash i shirok dijapazon izdanja belog puta (a mislim i sistema)u ponudi.
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
stefanon
Starting Member
1 Posts
Member since 10/07/2010 |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/07/2010 : 12:53:32
|
quote: Originally posted by Garak
Zahvaljujem.
Strip knjižare imaš dvije u Zagrebu i dvije u Beogradu. Tu se priča završava... Ovako napamet u NS imaš na spratu Bazara (mislim da je to IPS) i na SPENS-u (knjižara Solaris). Ima i neki klub ljubitelja stripa u centru, ali oni ne prodaju... U Subotici IPS i knjižara Plato...
IPS JE UGASEN ... Imas Plato u Centru on ima belog puta, ali mislim da sada ima slabije ali ima dosta od hrvatskih izdavaca, a mozess i da pitas devojke koje rade da li imaju odredjeni strip na lageru... Ako znas madjarski ima par stripova u onoj knjizari preko puta loto radnje. Video sam Korto maltezea... U ostale knjizare nisam zalazio |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 12/07/2010 : 14:54:04
|
Marketprintova izdanja mozes kupiti direktno u Marketprintu, adresa i telefon u Stripoteci. Jeste nelogicno, al tako je kako je.... |
|
|
|
Topic |
|