Ako idemo u krajnost glavni negativac je Ryuk(ionako je DeathGod) ... jer da nije bacio, jer mu je bilo dosadno, nebi Light ni došao do nje Ajmo još neko na kviz
Ha, ali on je Shinigami, tj. Bog smrti, pa njega ne možemo uzeti za negativca... On samo radi svoj posao, a i prilično je prijatan u društvu. Voli jabuke čovek. :) Bogovi su uvek iznad negativac - pozitivac podela. :)
Mislim da je opća popularnost Death Nota izbacila i na tržište nešto slično njemu zvano Lost+Brain ... slično počinje,a crtež je na isti kalup i junak čak podsjeća na Lighta
Nisam kupio ali iman nešto skenirano od te knjige .... Ma imaš popis svih likova ... bogove i njihov rank ... dalje imaš intervju sa Obatom i how to draw kako je crtana ta manga, pravo ime L ... Nešto parodija i kratkih stripova na temu dn i pilot D nota ...
U Japanu izlazi još Volumen 14 u kojem bi triba biti i između ostalog 109 chapter koji je izaša u Shonen Jumpu
ne znam kako je drugima ali ja vishe volim anime :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
ne znam kako je drugima ali ja vishe volim anime :D
Anime je izvrstan i ima super glazbu, ali pošto volim stripove manga isprid svega ... Manga ima puno kvalitetniji kraj nego anime, ... iako je anime uspio dočarati ovu mangu prvoklasno Osjećaj čitati ovo sa prvoklasnim crtežom drugačiji je nego buljit u tv, a moš i vraćati stranice ako šta nisi dobro skužija
Drži se dalje od tih filmova ... Osim možda izgleda glumaca u filmu ništa drugo nema veze sa mangom ... Izmjenjeno malo previše za moj ukus Zamisli tek šta nam amerikanci sa svojim remakeom tek spremaju iako se nadam da gore od ovog nemože
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju