forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Qatalog: BOČKO - dvadeset godina s vama ...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/08/2008 : 14:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
... nama i njima!

Koji je Q BOČKO? Bočko je strip kojeg od 1988. naovamo radim za razna SF izdanja, na SF teme. U dvadeset godina skupilo se šezdesetak tabli i sad je sve to u albumu tvrdih i zelenih korica:

Oblikovala, jasno, Melina. Album stoji 59 kuna, otisnut je u mikronakladi od 300 primjeraka (jer hoću da brzo postane kolekcionarski kuriozitet), a prvih 100 kupaca (u HR striparnicama ili kod mene) za iste pare dobija još i svesku BOČKA tiskanu prije desetak godina, a sad vakumiranu skupa s albumom! Dakle, navalite, jer nakon toga sveske više neće biti, a možda ni albuma.

Privju? Hoćete privju? požderite si privju: http://www.darkomacan.com/preview/Bocko_privju.pdf

Hvala!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/08/2008 : 00:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja bi da ovo imam.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 15/08/2008 : 00:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Jel moguće naručiti kod tebe te dobiti i bonus svesku, a podići i platiti u Alanu Fordu? :)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/08/2008 : 00:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Bit će par komada s bonusom u AF-u, al ubij me ako mogu predvidjeti kad che stichi. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 15/08/2008 : 01:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Argh! Ja još ni Koeniga nisam uspeo da ulovim!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/09/2008 : 00:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Evo, kupio, izgubio, pronašao, pročitao, oduševio se i nasmijao, i poklonio Bočka. Vjerovatno kupujem još jednog. Odlično izdanje.... možda malo preskupo da mi mi išlo u naviku non-stop ga poklanjati... ili gubiti.

Evo i pitanja: zašto tabla sfera specijal nije isto otisnuta sa ostalima nego sam morao gubiti oči da je pročitam? zašto postoje dva broja 39 a niti jedan 40? zašto na broju 22 ne piše da osmislio K. Mažuranić ? zašto se ptice sele na jug? zašto postojimo? zašto.............

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/09/2008 : 10:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Evo i pitanja: zašto tabla sfera specijal nije isto otisnuta sa >ostalima nego sam morao gubiti oči da je pročitam?

Eee ... Zato što nije dio redovite serije, a ja sam opsesivno kompulzivan.

> zašto postoje dva broja 39 a niti jedan 40?

Zato jer je "netko" zajeb'o broj.

> zašto na broju 22 ne piše da osmislio K. Mažuranić ?

Nemam pojma.

> zašto se ptice sele na jug?

Jer se one sa sjevera ne bi kamo sjevernije imale odseliti.

> zašto postojimo?

Kako bismo kupovali i poklanjali Bočka.

Hvala na kupnji i pitanjima!

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 28/09/2008 : 11:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Inacce, mislim da je Boccko stigao u AF.

mcn

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/09/2008 : 21:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ura!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/09/2008 : 22:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Potpuni offtpic> Macane, imas vec danima PM od mene, koji izgleda nikako da otvoris.
Nisi valjda i ti pokupio Dekarinu naviku da ne otvara poruke koje ja saljem? :(
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/10/2008 : 00:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Nisi valjda i ti pokupio Dekarinu naviku da ne otvara poruke koje ja saljem? :(

Ja sam stvorio naviku da se ne logiram pa ni ne vidim da imam PM-ove (komada tri, isprika svima, osim onima koji se nisu sjetili otichi na www.darkomacan.com i, recimo, tamo ostaviti komentar koji bi svakako brzze proccitao).

mcn

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 01/10/2008 : 08:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Nisi valjda i ti pokupio Dekarinu naviku da ne otvara poruke koje ja saljem? :(

Ja sam stvorio naviku da se ne logiram pa ni ne vidim da imam PM-ove (komada tri, isprika svima, osim onima koji se nisu sjetili otichi na www.darkomacan.com i, recimo, tamo ostaviti komentar koji bi svakako brzze proccitao).

mcn

a ti isti će znati za drugi put (valjda?) no i mailovi bi se mogli pročitati

Edited by - rommel on 01/10/2008 08:11:59
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/10/2008 : 09:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> no i mailovi bi se mogli pročitati

Ima nekih mailova na koje nisam odgovorio? Mislim, tvojih, ne onih 50-60 na koje znam da nisam.

mcn

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 01/10/2008 : 09:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

> no i mailovi bi se mogli pročitati

Ima nekih mailova na koje nisam odgovorio? Mislim, tvojih, ne onih 50-60 na koje znam da nisam.

mcn

bio je prije par dana jedan u svezi s bočkom i zmujem...ja strpljivo čekao dok nisam vidio da bolje prolaze oni koji se bune...
doduše mail je poslan preko foruma...
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/10/2008 : 11:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote

>bio je prije par dana jedan u svezi s bočkom i zmujem...

Nije stigao. Ili mi je na forumu kriva adresa ili ga je spam filter pojeo.

Sori,

mcn

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/10/2008 : 11:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
dije moja sveska...ocu svesku...kmeeee!!!
drugim rijecima stigao paketic...hvala puno
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/10/2008 : 14:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>dije moja sveska...ocu svesku...kmeeee!!!

Jozza pakirao! Svesku sam ti duzzan, podsjeti me iduchi put.

I sori,

mcn

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/10/2008 : 14:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>dije moja sveska...ocu svesku...kmeeee!!!

Jozza pakirao! Svesku sam ti duzzan, podsjeti me iduchi put.

I sori,

mcn

thnx...
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 10/10/2008 : 17:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message  Reply with Quote
Dobar ti je taj Bočko, mcn-e! LOL

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000