Da li su Bluberryevi HC albumi od Bookglobea u boji rasprodani? Koliko sam skužio izašlo ih je 28 ali po knjižarama se da naći od 15 pa na više (vidio na netu)? Prvih 14 je rasprodano? Ima netko saznanja da li će ići reprint?
Da li su Bluberryevi HC albumi od Bookglobea u boji rasprodani? Koliko sam skužio izašlo ih je 28 ali po knjižarama se da naći od 15 pa na više (vidio na netu)? Prvih 14 je rasprodano? Ima netko saznanja da li će ići reprint?
Prvih 14 ne postoje.
ispravak krivog navoda -- prvih 12 ne postoje
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Prvih 14 ne postoje.
ispravak krivog navoda -- prvih 12 ne postoje
Ispravak ispravka krivog navoda -- prvih 14 ne postoje u Bookglobeovom HCu
...da iskoristim ovaj topic za pitanje Bookglobe-u (ili ako neko drugi zna). Ima li Bookglobe u planu objavljivanje prvih 14 Bluberry-a (pretpostavljam da ce 22.i 23. izaci uskoro), kao i prvih 19 Dzeremaja?
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali
...da iskoristim ovaj topic za pitanje Bookglobe-u (ili ako neko drugi zna). Ima li Bookglobe u planu objavljivanje prvih 14 Bluberry-a (pretpostavljam da ce 22.i 23. izaci uskoro), kao i prvih 19 Dzeremaja?
Mogu i ja odgovoriti. Za Bluberryja je Bookglobe.Objavit će se sve. Za Jeremiaha je Strip Agent i trebalo bi prve epizode ići u integrale.
Mogu i ja odgovoriti. Za Bluberryja je Bookglobe.Objavit će se sve. Za Jeremiaha je Strip Agent i trebalo bi prve epizode ići u integrale.
Hvala
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali
Sve tri epizode Marshala Blueberrya su ti jedna priča u kojoj Mike dobiva zadatak raskrinkati bandu preprodavača oružja! Pa na kraju epizode Krvava granica piše: kraj epizode! Pa prema tome ja bih se usudio da će biti još Maršala Bluberija!
Ta epizoda završava tako da cijela škvadra odlazi u salun na piće i to u nekoliko kadrova! Ja sam uvijek optimist pa se zato nadam novim nastavcima!