sam bio u Beču i zaboravio ga ponesti sa sobom!! Javi mi tvoju novu adresu (ako si se uselio u novi stan) pa da ti ga što je pre moguće šaljem...! Moj mejl: jernejkoren2@gmail.com
Juče sam bio u Beču i zaboravio ponesti LMS 636 Pakao Čako sa sobom!! Javi mi tvoju novu adresu (ako si se uselio u novi stan) pa da ti ga što je pre moguće šaljem...! Isprika zbog kašnjenja! Moj mejl: jernejkoren2@gmail.com
Juče sam bio u Beču i zaboravio ponesti LMS 636 Pakao Čako sa sobom!! Javi mi tvoju novu adresu (ako si se uselio u novi stan) pa da ti ga što je pre moguće šaljem...! Isprika zbog kašnjenja! Moj mejl: jernejkoren2@gmail.com
Pozdrav G
jaoooo steta sto se nisi javio, mogli smo se konacno upoznati jos nisam preselio u novi stan, tako da je stara adresa jos aktuelna. a nemas se zasto ispricavati, sve je u redu
ps: daj mi posalji spisak stripova koji ti fale, na striparni sam nasao samo par brojeva.
Tražim Zagor Extra:Trojica u opasnosti, Povratak u Darkwood, Prijetnja iz zraka, Tjeskoba, Sloboda ili smrt, Tajanstveni jahač, Noć čarobnjaka, Zombiji, Duh prošlosti, Šumski šakali, Bjegunac (za sada) u zamjenu nudim sve sto imam na aukciji plus Nathan Never br. 55,56,57,58,alan fordove iz superstrip biblioteke (brojeve ako koga zanima moze mi na mail poslati poruku ivan_micic@yahoo.com ) Nudim i casopise Total Film u odlicnom stanju...
Tražim Zagor Extra:Trojica u opasnosti, Povratak u Darkwood, Prijetnja iz zraka, Tjeskoba, Sloboda ili smrt, Tajanstveni jahač, Noć čarobnjaka, Zombiji, Duh prošlosti, Šumski šakali, Bjegunac (za sada) u zamjenu nudim sve sto imam na aukciji plus Nathan Never br. 55,56,57,58,alan fordove iz superstrip biblioteke (brojeve ako koga zanima moze mi na mail poslati poruku ivan_micic@yahoo.com ) Nudim i casopise Total Film u odlicnom stanju...
Ivane ne kradi drugima topice,otwori swoj s onim sto nudis i trazis....
kao sto quaresma vec rece, otvori svoj topic za potraznju stripova. nije bas fino da koristis moj. jedino ako imas neki od stripove koje sam naveo gore.