Shpanski dizajn tih Boneli naslovnica mi lezhi skoro u potpunosti. Imaju lepshe reshenje od originala.
Pa i nije bas... u donjoj traci se, ako nisi dobro upucen, ne vidi da sta je naslov stripa a sta naziv edicije to jest izdavaca a sta je "ono trece" ("Bonelli"). Naslov ipak treba da bude vidno istaknut, ne mora biti veliki, ali treba da bude jasno sta je naziv price. U tom pogledu mi je Spanski najgori
Shpanski dizajn tih Boneli naslovnica mi lezhi skoro u potpunosti. Imaju lepshe reshenje od originala.
Pa i nije bas... u donjoj traci se, ako nisi dobro upucen, ne vidi da sta je naslov stripa a sta naziv edicije to jest izdavaca a sta je "ono trece" ("Bonelli"). Naslov ipak treba da bude vidno istaknut, ne mora biti veliki, ali treba da bude jasno sta je naziv price. U tom pogledu mi je Spanski najgori
Pa dobro, ali tebi se dopadaju oni Brazilci, te si se time autodiskreditovao.
Ja, koliko znam, postoji neki spisak prica koje bi ljudi sa foruma zeleli da vide u Odabranim pricama, ali nisam siguran da tamo postoji redosled kojim ce ih Veseli cetvrtak objavlijvati. Verovatno ce vecina biti objavljena, ali kojim redosledom, ne znam.
Niko ne spominje problem u stampanju sa "Svetim bregom" pa me interesuje da li je vama sve OK.
Kod mene strip ide normlano do 198. stranice a onda idu ponovo stranice od 69 do 102, da bi se strip nakon toga nastavio od stranice 233. Da li je i kod drugih tako ili sam ja nesrecno nabasao na strip sa greskom?
Ja, koliko znam, postoji neki spisak prica koje bi ljudi sa foruma zeleli da vide u Odabranim pricama, ali nisam siguran da tamo postoji redosled kojim ce ih Veseli cetvrtak objavlijvati. Verovatno ce vecina biti objavljena, ali kojim redosledom, ne znam.
mislim da si u pravu,jer ova sa vampirom,koliko se secam,nije ni spominjana,tako da ne verujem da imaju redosled!
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Eb...i..te..se. Taman sam resio da reduciram izdatke za "articine" i sada ste me opet navukli. Idem i ja da kupim Oda-brane price. A lepo sam sve zapakovao u kesice, slozio u registratore po 10 kom od junaka i resio da nastavim samo Zagor knjige i...i...i... dodjem na forum...vidim naslovnice...procitam komentare...ono, o ozivljenoj mladosti...i...i...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA odoh na traaaafiiikuuuuuuuu. Tuzicu vas za vrbovanje!!!!!
Kod mene je sve u redu sa stranicama ali je štampa slabija na nekoliko mesta. Molim ljude u štampariji, ako neko čita ovo, da to isprave jer je prilično važna stvar.
Ajde malo da prokomentarisem SVETI BREG.Davno je bilo kad sam ga citao i sad mi je legao bolje nego tada.Odlicna prica,nadam se da ce nastaviti sa ovako dobrim ODA-BRANIM pricama.Stampa je stvarno malo losija na vecini strana,ali su kod mene bar sve strane tu,sto cujem da nije slucaj sa svima.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Ova edicija ima za cilj uvodjenje citalaca (pogotovo onih koji nisu bili tu pre 20-30 godina i nemaju "Plamenu lobanju" u izdanju ZS, npr) u svet Zagora, tako sto ce se prikazivati Zagorovi poznati prijatelji, neprijatelji i sl...