Da. Drago mi je da su objavili Sveti breg. Zaista legendarna epizoda. Sledeća mi i nije nešto ali bitno je da se guraju nova izdanja. Uvek se može naći pokoja zamerka, ali ipak Samo napred.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Svet breg je odlična priča, samo, jao sva ta slova, ovaj crveni krug sa oda-brane priče, uf.. ali već je bilo priča o tome.. Navijam za Dampyra, samo tako...
Naslov je na katastrofalnom mestu...ili nemaju osecaj za to ili ga urade sto bi rekli preko ***** samo da ga ima, nema veze gde se nalazi..a i Oda-brane price oci da ti istera.. Moze mnogo bolje
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
sjajna epizoda, ali odabir naslovice jako, jako loš i pogrešan... jednostavno je morala ići prva naslovnica.
Ali na prvoj nema čudovište koje prodaje strip. Ipak, slažem se, prva je stvarno najljepša...
koja je fajda kupovine stripa kad znaš ko je negativac? i ja kad sam čitao kao dječak ovu priču, bilo mi je tako cool, zanimljivo i misteriozno što ne znam ko ubija vojnike i jedva sam čekao novi nastavak da vidim kakav je to "stvor"... a ovako kad unaprijed znaš ko je i šta je
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Sveti breg je svakako odlična priča, za top ten! Strip tehnički odlično odrađen, tj. standardno odlično, povez, kvalitet korica, papir. Sam dizajn korica nisam do sada komentarisao, neću ni sada. Otisak ok, samo na pojednim stranicama crna pozdina na crtežu prošarana bledilom, neznam da li je to i kod drugih primeraka ili sam ja nabaso na takav
Sledeći broj 3 Zagor protiv vampira, daje mi nadu da se mogu uskoro očekivati i ostale super priče iz zlatog perioda Zagora: Kapetan Zmija, Zimska Zmija, Zagor protiv Sila Majka...