Author |
Topic |
Radasin
Starting Member
22 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 12:28:40
|
Konacno da neko uvazava kritike sa ovog foruma, a vi sto se svadjate stvarno nemate druga posla... Samo da se ovi Carobnjaci ne iskvare posle ovih pohvala! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/12/2008 : 12:32:39
|
Ma samo neka traper izlazi i dalje Osobno ga ne čitam već petnaestak godina, ali nema veze, podržavam izdavanje svakog stripa jer samo se izdavanjem širi mogućnost popularizacije devete umjetnosti. A i bolje je da ljudi čitaju Bleka, nego da niš ne čitaju. Jer samo dok čitaju postoji mogućnost mijenjanja ukusa i prelaska na neke druge stvari.A i da čitav život ostanu samo na Bleku, Marku i Mikiju - što onda, ljudi su različiti i vesele ih različite stvari. Živjela multiopcionalnost! Osim toga, moje je mišljenje da je Blek dosta popularniji od Dylan Doga, a u mnogim krajevima ex-Yuge i od Alana Forda. Ali ipak, nema naznake da će doći na tron |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Hajo
Senior Member
1874 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 12:41:24
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by mrav
Evo jutros moj kolega s posla uzeo Bleka. odusevljen. kaze voli Bleka i to ti je. Mada ja nikad nisam razumeo likove koji vole Bleka. I kad je pruzio strip, da ga pogledam, ispao mu strip iz korica !! Hahahahaha !!
Nema tog lepka koji moze da zaustavi Velikog Bleka Stenu
|
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/12/2008 : 13:00:23
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pa smajli i sluzi da se nasalimo. Zar je sala zabranjena? Ako sam se odrekao takvih stvari u tom slucaju, mislim da jos uvek imam pravo na salu. Ako mrav nije shvatio, zao mi je, veca je uvreda spominjanje zavrsenih skola bez smajlija, ali ja sam sa njime nastavio da se salim i valjda je covek ukapirao jer sam se posle nasalio i sam sa sobom.
Mislim da nije u redu da se ti mesas jer se nasa komunikacija na tebe nije odnosila ni posredno ni neposredno. Moje je pravo da na ovom forumu komuniciram sa clanovima dokle god je to u granicama dozvoljenog. Ako tebi cini zadovoljstvo da dajes doprinos svakoj mojoj komunikaciji, samo izvoli, nisam znao da imam toliki znacaj u tvom ucescu na ovom forumu.
Zaostao(rec koju sam ja upotrebio) i mozak mrava ili retardiran(koje si ti upotrebio) - koja je razlika? Gde sam ja to spominjao necije nezavrsene skole? Ne cenim ljude po onome sta su zavrsili,ali to znaju oni s kojima se druzim privatno i to mi je dovoljno. Tvoje misljenje po tom pitanju mi je potpuno irelevantno. Opet lupas gluposti( moze ovako sa smajlijem?) i izmisljas. Pronadji gde sam to rek'o? Inace nemas nikakav znacaj,repliciram ti kad mi je dosadno. A evo praznici stizu,pa.... Ontopic - sto se tice Bleka i meni je kao i Mravu los strip,ali kupujem i ja neke stvari koje neki forumasi smatraju teskom gluposcu od stripa,tako da nemam nameru da komentarisem neciji ukus na uvredljiv nacin.
A gde sam ja to napisao da si ti spominjao skole? Tebe niko nije ni spomenuo, odakle ti takav zakljucak, majke ti? Neko je ovde to prokomentariosao za mrava kao i to da ga cudi da je njega neko zaposlio, pa sam ja samo uporedio moj post sa smajlijem sa tom necijom konotoacijom koja se tice skole. Ti si se umesao a da tebe niko nije ni spomenuo ni posredno ni neposredno, sto ti sad ponavljam vec drugi put, a ti i dalje imas potrebu da sa mnom diskutujes o necemu cak kad materijal za diskusiju ne postoji uopste.
Sto se tice znacaja bilo koga ovde u bilo cijem delovanju na forumu, ti sam znas najbolje sta ti koliko znaci, pa makar i u dosadi. Molim te samo da prestanes da interpretiras moje jasne i precizne reci na povrsan nacin. Ako nisi siguran sta je neko mislio, pre nego sto odreagujes zatrazi objasnjenje recenica koje ti nisu jasne.
Gde sam ja napisao "retardiran" za mrava? Zasto mi pripisujes reci koje nisam napisao? |
Edited by - ---dp--- on 27/12/2008 13:05:04 |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 27/12/2008 : 13:21:36
|
Pa smajli i sluzi da se nasalimo. Zar je sala zabranjena? Ako sam se odrekao takvih stvari u tom slucaju, mislim da jos uvek imam pravo na salu. Ako mrav nije shvatio, zao mi je, veca je uvreda spominjanje zavrsenih skola bez smajlija, ali ja sam sa njime nastavio da se salim i valjda je covek ukapirao jer sam se posle nasalio i sam sa sobom.
Mislim da nije u redu da se ti mesas jer se nasa komunikacija na tebe nije odnosila ni posredno ni neposredno. Moje je pravo da na ovom forumu komuniciram sa clanovima dokle god je to u granicama dozvoljenog. Ako tebi cini zadovoljstvo da dajes doprinos svakoj mojoj komunikaciji, samo izvoli, nisam znao da imam toliki znacaj u tvom ucescu na ovom forumu.
Zaostao(rec koju sam ja upotrebio) i mozak mrava ili retardiran(koje si ti upotrebio) - koja je razlika? Gde sam ja to spominjao necije nezavrsene skole? Ne cenim ljude po onome sta su zavrsili,ali to znaju oni s kojima se druzim privatno i to mi je dovoljno. Tvoje misljenje po tom pitanju mi je potpuno irelevantno. Opet lupas gluposti( moze ovako sa smajlijem?) i izmisljas. Pronadji gde sam to rek'o? Inace nemas nikakav znacaj,repliciram ti kad mi je dosadno. A evo praznici stizu,pa.... Ontopic - sto se tice Bleka i meni je kao i Mravu los strip,ali kupujem i ja neke stvari koje neki forumasi smatraju teskom gluposcu od stripa,tako da nemam nameru da komentarisem neciji ukus na uvredljiv nacin.
A gde sam ja to napisao da si ti spominjao skole? Tebe niko nije ni spomenuo, odakle ti takav zakljucak, majke ti? Neko je ovde to prokomentariosao za mrava kao i to da ga cudi da je njega neko zaposlio, pa sam ja samo uporedio moj post sa smajlijem sa tom necijom konotoacijom koja se tice skole. Ti si se umesao a da tebe niko nije ni spomenuo ni posredno ni neposredno, sto ti sad ponavljam vec drugi put, a ti i dalje imas potrebu da sa mnom diskutujes o necemu cak kad materijal za diskusiju ne postoji uopste.
Sto se tice znacaja bilo koga ovde u bilo cijem delovanju na forumu, ti sam znas najbolje sta ti koliko znaci, pa makar i u dosadi. Molim te samo da prestanes da interpretiras moje jasne i precizne reci na povrsan nacin. Ako nisi siguran sta je neko mislio, pre nego sto odreagujes zatrazi objasnjenje recenica koje ti nisu jasne.
Gde sam ja napisao "retardiran" za mrava? Zasto mi pripisujes reci koje nisam napisao?
Jebote, opet vas dvojica? Ovo je stvarno zadnji put da vas upozoravam. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/12/2008 : 13:43:49
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Gde sam ja napisao "retardiran" za mrava? Zasto mi pripisujes reci koje nisam napisao?
Jebote, opet vas dvojica? Ovo je stvarno zadnji put da vas upozoravam.
Mene nisi nikad ni upozorio, ovo je prvi put. Uz to, procitaj tri poslednja posta i moja i njegova pa izvedi zakljucak, ali zaista procitaj. Ja njega nisam nigde ni spomenuo, on je prvi mene napao bez ikakvog argumenta i pripisao mi reci koje nigde nisam napisao ni njemu niti nekom trecem. |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 14:56:33
|
prepucavajte se na private , a ovde ostavite raspravu o stripu |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 15:40:54
|
Ne mogu da verujem da sam to uradio, ali jesam. Kupio sam Bleka 2. Vrlo korektno je odradjen i drago mi je sto je neko imao sluha za forumase, da ne ispadne da mlatimo ovde praznu slamu. E, sad , sluha treba imati do kraja sto znaci, objavljivati nekim logickim redosledom, a ne objavljivanjem epizoda po sistemu "Eci,peci,pec". Iako je broj 2 daleko, daleko bolji od 1, ne verujem da ce ih iko ozbiljno drzati za neki deo kolekcije. Znaci, jos ima sta da se radi, pa samo napred.
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/12/2008 : 15:56:12
|
@Tex:
Kakve sve to veze ima sa ovim danas? Ovo sto je u vezi sa tobom bilo je pre ko zna koliko dana, i to smo valjda raspravili. Da li ja svaki put kad se logujem na forum teba da mislim o tome sta sam postovao tebi pre 20 dana? Dokle cemo vise o tome? Jos narednih 100 godina?
Sve ostalo nema nikakve veze sa tobom i sta se ti uopste mesas? BTW, Alexts i ja smo raspravili sve nesporazume, izvinuli se jedan drugom i, ako sam dobro shvatio, zakopali ratne sekire. Sa Mravom problem nije ni postojao jer se radilo o sali sto se vidi iz aviona. Dakle, nijedno od ova dva nema ama bas nikakve veze sa tobom, i sta ti uopste hoces od mene? Ti si taj koji je mene danas napao prvi, jer ja tebe nisam nigde ni spomenuo ni na jedan nacin. Ja samo hocu da me ostavis na miru. |
Edited by - ---dp--- on 27/12/2008 16:02:53 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/12/2008 : 16:06:57
|
Meni nece biti bas nikakav problem za zakljucam svaki topic na kome se prepirete i trazite dlaku u jajetu. Za resavanje internih problema su PM dusu dale, pokusajte ne boli. Eto, da ne bude da opet shvatam ulogu moderatora preterano, da sam osion i napadan, ovo nije upozorenje vec prijateljski savet. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/12/2008 : 16:09:26
|
quote: Originally posted by manhunter Za resavanje internih problema tu je Mastercard, neprocjenjivo!
I ja tako...
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/12/2008 : 16:15:39
|
quote: Originally posted by manhunter
Meni nece biti bas nikakav problem za zakljucam svaki topic na kome se prepirete i trazite dlaku u jajetu. Za resavanje internih problema su PM dusu dale, pokusajte ne boli. Eto, da ne bude da opet shvatam ulogu moderatora preterano, da sam osion i napadan, ovo nije upozorenje vec prijateljski savet.
Hvala, ja tvoj savet prihvatam oberucke. Stavise, ja ne zelim nikakvu komunikaciju sa drugom stranom pa se nadam da ce se i ona drzati tvoje preporuke. |
|
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8028 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 27/12/2008 : 16:43:52
|
Nemojte ljudi da zaključavate, ko boga vas molim!
Barem dok ne kažem reč dve o Bleku zvanom Stena.
Lep je Blek 2, lep, lep, ki upisan!
Dobre korice (boja, štampa, ilustracija, plastifikacija, karton), papir unutra i broj strana za tu cenu, sad su primereni.
Za WizardaBG: poradite još na skenu, da se ta nazubljenost ne vidi!
Ja nisam ciljna grupa ovog izdanja, ali njegovi čitaoci (posebno mlađi, kojima je Blek najviše namenjen) zaslužuju pristojno izdanje i bolje prenesen kvalitet crteža, ako je to za stare stripove i ne preterano značajne, kao što je ovaj, tehnički izvodivo, a jeste valjda. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 16:45:49
|
Pozdrav ultrasu koji je jedini primetio da me je svemogućni gospodin manskuter izbacio sa foruma,što se tiče bleka kupio sam ga zato što je malo bolje urađen ,ipak i dalje je to ispod proseka...nema nikakvog kontinuiteta čini mi se... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/12/2008 : 16:52:11
|
quote: Originally posted by alexts
Nemojte ljudi da zaključavate, ko boga vas molim!
Barem dok ne kažem reč dve o Bleku zvanom Stena.
Lep je Blek 2, lep, lep, ki upisan!
Dobre korice (boja, štampa, ilustracija, plastifikacija, karton), papir unutra i broj strana za tu cenu, sad su primereni.
Za WizardaBG: poradite još na skenu, da se ta nazubljenost ne vidi!
Ja nisam ciljna grupa ovog izdanja, ali njegovi čitaoci (posebno mlađi, kojima je Blek najviše namenjen) zaslužuju pristojno izdanje i bolje prenesen kvalitet crteža, ako je to za stare stripove i ne preterano značajne, kao što je ovaj, tehnički izvodivo, a jeste valjda.
Nece zakljucati, osim ako ti i ja sad ne zapenimo Nego, odakle ti ova plastifikacija? Sve ostalo je meni ok, naravno da sken treba da bude mnogo bolji, ali kad se setim prvih Mister No epizoda kod VC, ne bih rekao da je izlaz bio mnogo bolji. No, meni je ovo takodje zadovoljavajuce, a najvaznije je da su prihvatili nase sugestije. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 16:59:17
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Pozdrav ultrasu koji je jedini primetio da me je svemogućni gospodin manskuter izbacio sa foruma,što se tiče bleka kupio sam ga zato što je malo bolje urađen ,ipak i dalje je to ispod proseka...nema nikakvog kontinuiteta čini mi se...
Eto, rekoh ti ja na jednom drugom topiku da ćeš kad tad krenuti i sa drugim junacima osim Zagora |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 27/12/2008 : 17:19:20
|
Kupih i ja dans Blek 2 u Leskovcu, i to dva komada, jedan za mene, drugi za druga. Prodavac onako ushićeno osmehom reče "dva", da "dva" potvrdih mu i pitah "kako ide prodaja stripova", reče "ide odlično" Inače Blek 2 je (da se ne ponavljam) odrađen odlično. Korice, papir, uvez, sve je OK, drugim rečima potpuno je u rangu prvih brojeva VČ kada korice nisu bile plastificirane, i stripu sada odgovara cena od 150 dinara. E, šta mi je zasmetalo, prvo ova priča je izašla u izdanju Horusa - Blek br. 2 '96 godine, Wizardov Blek 2 ima 98 st. (94 st.stripa) i priča se nastavlja u sledećem broju, a to je svega 16 st. i posle toga ide priča "Duh iz Kastlamora". Mislim da je bilo bolje da je priča bila celovita, jer 16 st. nije mnogo. Prepostavljam da da če i sledeća pomenuta priča biti ona koja je već objavljena u Horusu, ali videćemo! Što se tiče skena nije baš vrhunski, ali je bolji nego što je bio u izdanju Horusa. U svakom slučaju Wizard osluškuje primedbe i sugestije forumaša, i znatno se popravio, nadam se da će tako i ubuduće biti |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 27/12/2008 : 17:24:03
|
Bruce mislim da sam ti pomenuo da pored Zagora kupujem iz nostalgije Bleka i Marka ...jednostavno veza sa detinjstvom ništa više...inače Brad Barona,Dampira,Demiana i ostale nemogu i da hoću... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 27/12/2008 : 17:49:38
|
Ljudi... dva pitanja, pa ako je neko raspoložen neka dogovori:
1. Da li sad može negde da se kupi prvi broj Bleka? 2. Koliko je vremena prošlo između izlaska ova sva broja? |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 27/12/2008 : 17:59:59
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Bruce mislim da sam ti pomenuo da pored Zagora kupujem iz nostalgije Bleka i Marka ...jednostavno veza sa detinjstvom ništa više...inače Brad Barona,Dampira,Demiana i ostale nemogu i da hoću...
Da, u pravu si, moj propust, ali i dalje mislim da ćeš kad tad, krenuti i sa drugim junacima |
|
|
Topic |
|
|
|