forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Alvar Mayor
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 23/11/2008 : 13:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Potpisujem sve gore receno...samo ti Markose cepaj sa novim stvarima i no problem...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 14/12/2008 : 15:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... možda sam debil, ali što Alvar Mayor traži? Trapalandu čiju je kartu napravio Lucijin otac ili Eldorado, zlatni grad prema kojem je također Alvarov otac napravio kartu...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/12/2008 : 11:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Jel Alvar več razprodan? Čudi me ako još nije.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 12/01/2009 : 10:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message  Reply with Quote
Jučar sam pročitao i drugu knjigu, pa i nisam baš pretjerano zadovoljan stripom. Crtež mi je dobar, ali priča je nekako previše art. Mislim da ovaj strip nije baš za svakoga. Očekivao sam neki avanturistički akcijski triler, nešto kao el nino. Nije loše, ali nešto mi fali.
Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 12/01/2009 : 14:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message  Reply with Quote
Meni je Alvar Major možda i najbolji strip koji sam čitao u stripotekama, pogotovo mi je ostala u sjećanju priča Pisma zaljubljenih, koja se u stripoteci zvala Ines čini mi se, vjerojatno mi je baš uletjela u pogodnom trenutku
Uglavnom nabavio strip (hvala mami) i bacam se na čitanje

I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2435 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 12/01/2009 : 15:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Meni je prva knjiga Alvar Major super... ali posle nekoliko priča su sve priče nadalje napravljene isto.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/01/2009 : 21:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Meni se 1.knjiga svidjela.kratke price sa stilom,ima duha Conana samo sto je Conan suroviji tip,sto bi narod rekao ,,veci hajvan,,
Veceras cu obraditi 2.knjigu sa uzivancijom.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 18/01/2009 : 00:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Skoro svaka zadnja tabla u epizodi ima datum kada je zavrsena. Ja sam se rodio negde izmedju Vode snova i Juane. Dobar trenutak sam nasao kad cu doci na svet.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/01/2009 : 00:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Cestitam Markose,svaka cast na Alvaru, i generalno, na svemu sto si dosad uradio.
All_ba

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2009 : 08:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala na pohvalama i podrsci.

Trouble will find me
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/01/2009 : 22:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Markose,zaboravih napomenuti da ti je i "Che" sjajan poduhvat.Ima ih jos, naravno tu su i Metabaruni, ElNino i niz drugih. Obzirom da se dugo godina bavim profesionalno grafickim dizajnom i da od toga uglavnom živim, moram priznati da ti je oprema izvanredna.Imas jako dobar tim.
Imao bih za tebe niz pitanja i sugestija.Ali, evo preko foruma iznijecu ih nekolicinu:
Prije toga samo mali uvod.O ukusima (istrosena fraza) ne treba raspravljati i svako ima svoje favorite. Tesko je ugoditi svima. No, kako ja pripadam ipak malo starijoj generaciji,a ima nas na forumu jos,(govoricu samo u svoje ime) moj je ukus malo prefinjeniji,pa stoga slijedi prvo pitanje.
1.Da li ima sanse da objavis albume sljedecih autora: Alberto Breccia, Sergio Toppi,Enric Sio,Fernando Fernandez etc.
2.Od stare garde hrvatskih (i nasih) crtaca (koji su hvala Bogu još u zivotu) mozda ne bi bilo lose napraviti reprint izdanja (na jednom mjestu) Bekerovog Zavišu i Julesova Kroz minula stoljeca.
3.Kako i sam imam namjeru uci u izdavacke vode imao bih par pitanja za tebe, ali ako nemas nista protiv mimo foruma.
All_ba

C'est la vie...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2009 : 22:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Opet, mogu samo reci hvala. Svakako je lijepo cuti pohvale od profesionalaca, pogotovo sad kad smo publiku malo previse razmazili kvalitetom dizajna i opreme, pa se svako novo prekrasno izdanje dozivljava kao nešto normalno i uobicajeno. Ali siguran sam da ce Melina i ubuduce pronaci inspiraciju za podizanje ionako visoko postavljenih standarda, pa ce biti jos razloga za pohvale.

Sto se tice pitanja:
1) Vjerujem da ćeš bar djelomično biti zadovoljan ovim najavama:
http://fibra.hr/index.asp?cat=9&NewsID=10

2) Reprinte domaćih klasičnih autora već rade neki drugi izdavači, ja sam okrenut nekim drugim stvarima. Mada, postoje neki stripovi koji i mene zanimaju, pa nije iskljuceno da nesto i objavim.

3) Slobodno pitaj, ako mogu pomoći, pomoći ću.

Trouble will find me
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/01/2009 : 23:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
SVAKA ČAST. Nisam ti vidio najavu za ovu godinu.
Vidi se da si majstor u svom poslu. Što se tiče pitanja poslaću ti ih mejlom ovih dana i naravno, zahvaljujem ti se unaprijed na razumijevanju.
All_ba

C'est la vie...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18860 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/01/2009 : 16:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja se samo nadam, da kad se izpuca Ken, neće to značit rastanak Markosa od Bonellija.
Jedne Priče sa divljeg zapada, napravljene na način Fibre....to bi bila milina.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2009 : 17:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Uzalud se nadaš:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/01/2009 : 19:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Steta.
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 01/02/2009 : 14:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast za Alvara!

TK
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/02/2009 : 18:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Danas cclanccich o Alvaru u Vjesniku.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/02/2009 : 17:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Digging Bill

Meni je Alvar Major možda i najbolji strip koji sam čitao u stripotekama, pogotovo mi je ostala u sjećanju priča Pisma zaljubljenih, koja se u stripoteci zvala Ines čini mi se, vjerojatno mi je baš uletjela u pogodnom trenutku
Uglavnom nabavio strip (hvala mami) i bacam se na čitanje

Kad smo vec kod stripoteke, evo kako to izgleda:

stripoteka1
stripoteka2

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/02/2009 : 18:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ja cu samo kao Renky - hihihi
Ko je pratio ostale topice zna o cemu se radi.
hihihi
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 09/02/2009 : 18:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

hihihi

Hoce te, hoce. Videces kakav je Alvar, to ti je Korto Malteze Karlosa Trila. Odusevices se kao pas.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 09/02/2009 : 18:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

hihihi

Kako mi se čini isti slučaj će biti i kod mene
hihihi

Edited by - Bruce Springsteen on 09/02/2009 18:46:46
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/02/2009 : 02:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:

hihihi

Hoce te, hoce. Videces kakav je Alvar, to ti je Korto Malteze Karlosa Trila. Odusevices se kao pas.

Ionako sam planirao da ga uzmem. Sad kad treba samo da dodam malo na onih 20 e za oba komada,lakse je
Nekako su mi prechi bili KP,FH,Covjek s Filipina...mnogo dobrih stvari je bilo u ovoj Fibrinoj turi. Nadam se da si u pravu da cu da se odusevim i Alvarom
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/02/2009 : 02:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Kako mi se čini isti slučaj će biti i kod mene
hihihi

hihihi
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 21/02/2009 : 18:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Evo i ja pročitao oba Alvara i moram priznati da mi je ništa posebno.
Priče su osrednje, a crtež od Breccie mi je stvarno bezze.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000