Diso daleko najbolji, Bignotti na drugom mjestu zbog tradicije i nostalgije, onda možda DiVitto, Civitelli..Ovi drugi crtači crtaju nekako neproporcionalne likove.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Jel zna neko kad završavaju ove avanture sa Legijom neživih. Oće biti sve dok Isikhawa i Đeri ne budu zajedno borili?
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Fanovi Dzerija Drejka(tu sam,tu sam! )su dobili jos jedan primerak Mr.Noa!Dokopah se 12-og broja,od VC-a,"Na tragu gospodina Kaplana",treceg dela o Gvadalkanalu!'Fala ekpi VC-a na kalendarcicu! Ziveli i sve najlepse celom forumu... hik...
Mnogo sam se hvalio kako u Jagodinu uvek redovno stizu izdanja VC,i ubaksuzirao sam-danas sam pretrazio ceo grad,nema ih nigde;guzva u gradu,ljudi se spremaju za docek,ja ko bez duse trazim MM i Mr No
oVAJ PUT 30 KOMADA. Poboljšali smo sken i prijevod. I nabavili uvez!
Pozdrav svima! Prijatelji Mister Noa su i moji prijatelji! Mislim da je Mister no, kao retko koji Boneli- junak, uspeo da prevazidje štetu načinjenu brzim odlaskom autora koji ga je vizuelno osmislio, i da izgradi svoj autentičan svet u kojem ima mesta za nostalgičare, pesnike, pisce, muzičare, izgubljene, pronadjene, usamljene, zaljubljene, ostavljene... A kao da sam rekao nešto novo. Par reči tek da vas pozdravim. Uostalom "... ove reči napisao je vetar iz džungle..."
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
P.S. Meni su Diso, Čiviteli i Binjoti neprevazidjeni. Svako sa svojim stilom, prate faktografiju bez greške, a ovaj prvi kao da je lično proživeo pedesete u Manausu, i hoću da svisnem što nisam u prilici da se rukujem sa njim na MaFest-u.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Šteta jedan od najkvalitetnijih serijala Bonelija je ugašen...
Slažem se, ali meni su najbolje prve s Nollitom. Znaš Mister No, Amazonija, Posljeni Kanganjero, Čovjek iz gvanaje, Riječni pirati, Tango martinez, Rio Negro, Jači od ljubavi, Atlantik...