Hebo vas Magični! Hogan (ja=vidite mi profil) je najjači. Inaće, čitam opet onu vragovu lijevu ruku. I skužim odakle našem junaku lekcija da se puca u leđa. Nek se zna da sam je oduvijek prezirao hladnokrvne ubojice, valjda zato što više volim ljeto. Nego, kako to da epizoda Zmijin Sin, di Šepavcu matorom padne glava nije recenzirana
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
A-ha! Jesam dobro uredio profil? Sutra ću još malo podesit slike, zamijenit koju i ubaciti quoatations, etc... Tako da će moj profil bit posvećen kultu MV-a. Cibalia, ti ćeš predstavljati mog ljutog archnemesisa Hogana.
Nika, pa tko još čita recenzije?
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Oprostite na offtopicu: '' Neki bi naravno uza sve to htjeli još i Texa od prvog broja, no takvih freakova je mislim, ipak premalo.'' Iz Deeyeve recenzije almanah Tex 1. Freak! Mi samo želimo ono što nam pripada. Ovim dobivam dva močna neprijatelja: Paklenog čovjeka i DeeCaya. Čuvajte se. Chico će ponovo udarit.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Oprostite na offtopicu: '' Neki bi naravno uza sve to htjeli još i Texa od prvog broja, no takvih freakova je mislim, ipak premalo.'' Iz Deeyeve recenzije almanah Tex 1. Freak! Mi samo želimo ono što nam pripada. Ovim dobivam dva močna neprijatelja: Paklenog čovjeka i DeeCaya. Čuvajte se. Chico će ponovo udarit.
Napisao sam mu vec negde da me freak ne pogadja nimalo - sto se tice Texa jesam. A da gresi da nas je malo - vreme ce pokazati,sve nas je vise. Ako se samo ja znam licno s 5 ljudi iz Nisa koji imaju delimicne ili cele kolekcije Tex Libellus biblioteke i almanahe,ne verujem da na prostoru bivse drzave nema 500 ljudi koji bi to uzimali. Samo da ovi tovari iz Libellusa mogu da izdrze finansijski ovaj tempo - jer ipak se ne kupuju tim tempom kojim izlaze. Od nas petorice samo dvojica uzimamo odmah,jos jedan je na putu da pristigne sve,a ova dvojica kaskaju po 10-ak knjiga.
Ja od zadnje ture giganata imam samo Posljednog pobunjenika i Trgovce robljem! Ove još nisam nabavio!
Slažem se. Žena me pita kako mogu svaki put gledati taj film a ja guštam. Meni je i muzika iz filma odlična. Jedino što mi nije jasno kako to da ni jedan indijanac u filmu nema luk i strijele? Malo mi je to čudno.