forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 781

teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 09:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
slažem se --dp--, neznam dal je bilo več ikad glasovanje za najlošijeg crtača Zagora ikad...ali po mojoj procjeni je to Cassaro(žao mi čovjeka)ali stvarno nezna crtat, podsjeća me na Slovenca Peternelja, koji je crtao seriju Crni Roko(Kuda idu divlje svinje)ali znatno bolje...utjeha mi je samo, da je Cassaro svoj rad na Zagoru završio dolazkom novih zvijezda...il se varam...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 14:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Ma cassaro je losh za medalju,Mikicine naslovne su umetnicka dela za njega.
Ja se jos ne mogu iscuditi naslovnoj,fenomenalna je,cak sam je stavio na wallpaper.
Definitivno za top 10.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 14:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica je bas extra,jedna od boljih u zadnje vreme!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/03/2009 : 14:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

slažem se --dp--, neznam dal je bilo več ikad glasovanje za najlošijeg crtača Zagora ikad...ali po mojoj procjeni je to Cassaro(žao mi čovjeka)ali stvarno nezna crtat, podsjeća me na Slovenca Peternelja, koji je crtao seriju Crni Roko(Kuda idu divlje svinje)ali znatno bolje...utjeha mi je samo, da je Cassaro svoj rad na Zagoru završio dolazkom novih zvijezda...il se varam...

I meni je pomalo zao Cassara. Uteha je da mi je mnogo drazi kao crtac Martija
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 14:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Nije extra,redovno je izdanje

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 16:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raga

"Crna krila noći"

Plot and script: Jacopo Rauch
Artwork: Raffaele Della Monica
Cover: Gallieno Ferri

Zagor i Chico se vraćaju u Sjedinjene države, pristajući u New Orleansu, gdje se pridružuju mladom kapetanu Alecu Wallaceu i njegovoj posadi u lov na neuhvatljivog krijumčara Le Luopa.
Ukrcavši se na englesku fregatu, naši prijatelji zaputili su se prema priobalnim močvarama, da pronađu mjesto gdje se skrivaju krijumčar i njegovi plaćenici...
Međutim, dok stražare, u njihovoj nazočnosti lebdeći, bdiju nedodirljivi grofica Ylenia Varga i njezini vampiri.

Priča, ja mislim, ima 3 djela.

Naslovnica... lijepe boje, mistična, nema prevelikih grešaka disproporcija i nisu potreba tradicionalna pljuvanja.

Dobro misliš ima tri dela,a izgleda i da je dobra priča u pitanju...u Srbiji u izdanju VČ.broj 57u septembru 2012 ako sam dobro izračunao...možda i koji mesec pre.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 16:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Naravno da je naslovica fantastična, samo mi Ylenia nekako mnogo postala ružna, i veštica Yaska izgleda bolje od nje

Ylenija je najlepši i najharizmatičniji ženski lik u serijalu...a koliko kapiram i najsposobniji ženski neprijatelj , ako je uopšte neprijatelj...ne bi me čudilo da je Zagor i oženi na kraju.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 19:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Naravno da je naslovica fantastična, samo mi Ylenia nekako mnogo postala ružna, i veštica Yaska izgleda bolje od nje

Ylenija je najlepši i najharizmatičniji ženski lik u serijalu...a koliko kapiram i najsposobniji ženski neprijatelj , ako je uopšte neprijatelj...ne bi me čudilo da je Zagor i oženi na kraju.

Ha,ha,ha.Ja sam oduvek mislio da ce da ozeni Cika

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2009 : 22:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Da je Chiarollin Zagor (a i Ciko) koa sto treba da bude, on bi mi bio medju omiljenim crtacima. Ja ponekad preteram sa pljuvanjem po njemu, ali moram da priznam da u poslednje vreme jako rado citam njegovog Zagora

Isti slucaj

Prestao sam da pljujem po njegovim radovima.
I dalje mi "bode" oci na prvo citanje, ali kasnije sve dodje na svoje mesto

Ko je najlosiji crtac? Cassaro je los, ali se i njemu omakla koja dobra epizoda (koja bi, da je crtao neko drugi, bila vrh vrhova) a za D'Arcangela nema opravdanja.
On je zagorovo crtacko DNO !

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/03/2009 : 22:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Sveobuhvatno najlošiji crtač Zagora je D'Arcangelo. Cassaro jeste manje lošiji od njega, mada meni lično kada sam se prvi put sreo sa njegovim crtežom nije izazvao toliku negativnost kao recimao Chiarolla u "Blago Žana Lafita", ovde naravno mislim na sam lik Zagora. Recimo u priči "Demonska knjiga" meni je Cassaro čak i dobar, jer sam njegov crtež mi nekako odgovara atmosferi u toj priči
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 23:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Raga

"Crna krila noći"

Plot and script: Jacopo Rauch
Artwork: Raffaele Della Monica
Cover: Gallieno Ferri

Zagor i Chico se vraćaju u Sjedinjene države, pristajući u New Orleansu, gdje se pridružuju mladom kapetanu Alecu Wallaceu i njegovoj posadi u lov na neuhvatljivog krijumčara Le Luopa.
Ukrcavši se na englesku fregatu, naši prijatelji zaputili su se prema priobalnim močvarama, da pronađu mjesto gdje se skrivaju krijumčar i njegovi plaćenici...
Međutim, dok stražare, u njihovoj nazočnosti lebdeći, bdiju nedodirljivi grofica Ylenia Varga i njezini vampiri.

Priča, ja mislim, ima 3 djela.

Naslovnica... lijepe boje, mistična, nema prevelikih grešaka disproporcija i nisu potreba tradicionalna pljuvanja.

Bravo kolega Raga Odlican informativni post

Horor atmosfera na naslovnici za desetku. Ferri daje sve od sebe

Fala kolega, a ti nabaci još koji sken originala i neće ti niko zamjerit

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/03/2009 : 14:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by okiboki

Nije extra,redovno je izdanje

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 06/03/2009 : 04:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
I ja se slazem da je Cassaro Da Vinci za D'Arcangela, mada uzimajuci u vidu kako je Toricelli crtao prve epizode koje je radio na zagoru i ove zadnje, bolje bi bilo i da njega prekomanduju u neki drugi staf

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/03/2009 : 19:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Dok sam živ(al stvarno) neću prežalit Andreucija,kad se samo setim crteža u Morskoj stravi-Krakenu...majstor otišo na Dampira a tamo Cassari i D,Arcangeli crtaju kralja Darkvuda...ovi novi
Piccineli, Verni,Sedioli mogu bit samo bolji-gori sigurno ne.Nade polažem u Nucia al je čovjek kažu spor ko pužič.Šteta, al za naslovnice kad se majstor Ferri povuće-Nucio bi bio ko bog.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/03/2009 : 18:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sveobuhvatno najlošiji crtač Zagora je D'Arcangelo. Cassaro jeste manje lošiji od njega, mada meni lično kada sam se prvi put sreo sa njegovim crtežom nije izazvao toliku negativnost kao recimao Chiarolla u "Blago Žana Lafita", ovde naravno mislim na sam lik Zagora. Recimo u priči "Demonska knjiga" meni je Cassaro čak i dobar, jer sam njegov crtež mi nekako odgovara atmosferi u toj priči

D'Arcangelo je meni totalno neprihvatljiv i dalje,mislim da kada bi čak i crtao epizodu sa Helingenom da bi sve pokvario,Cassaro mi je ok i njega sam prihvatio odmah...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 07/03/2009 : 21:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by ---dp---

Strava naslovnica,odlican crtez,ljepe boje,prepoznatljiva

Naslovna mi je baash super...Kad VC stize do ove samo da pitam?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 07/03/2009 : 22:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
za 42 broja ako se nevaram...

nemam potpis!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 07/03/2009 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TraX

hvala.

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 07/03/2009 : 22:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
al ce da se nacekas, mozda do tada promenis interosovanja i zagor ti ne bude ivse interesantan:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/03/2009 : 23:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tiberije

al ce da se nacekas, mozda do tada promenis interosovanja i zagor ti ne bude ivse interesantan:)

Teško će mu se to desiti, kad se nije desilo nama koji smo prevalili tridesetu, ili smo na pragu četrdesete
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 07/03/2009 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Teško će mu se to desiti, kad se nije desilo nama koji smo prevalili tridesetu, ili smo na pragu četrdesete

Sigurno cu josh svashta zavoleti,ali zagor ostaje uvek tu!!!
Da se razumemo tex je zakon :D

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 08/03/2009 : 00:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Sigurno cu josh svashta zavoleti,ali zagor ostaje uvek tu!!!
Da se razumemo tex je zakon :D

Naravno, kad je rendžer
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/03/2009 : 09:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
onda je i Teller!

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 08/03/2009 : 10:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TraX

U leto 2012 u izdanju VČ,mada joj prethodi takođe niz dobrih epizoda...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/03/2009 : 11:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

NAdam se da ce do tada da nogiraju profu
Go to Top of Page
Page: of 781 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 6.69 seconds. Snitz Forums 2000