forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 682

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2009 : 12:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Tako se to radi, a ne mi papučari.
Bogami se mala iznenadila.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 04/03/2009 12:48:41
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
944 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 04/03/2009 : 16:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
Dnevnik

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 17:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
lezba a

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12799 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 04/03/2009 : 22:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Sečam se kad je hrvatski ministar Škegro nešto htio pokazati novinarki na compu, a na desktopu napola gola djevojka. Nije ni pocrvenio, samo je radio dalje kao da je to posve normalno ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/03/2009 : 21:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Mali Perica pita svoju učiteljicu da li može razgovarati sa njom poslije sata.
Ona pristane.
Učiteljica: Onda, što mi želiš reći, Perice?
Perica: Mislim da sam previše pametan da ostanem u ovom razredu, dosadjujem se. Želio bih priječi direktno u Gimnaziju.
Pošto je o tome obaviješten i direktor, on upita Pericu da li želi polagati test. Perica prihvati bez oklijevanja i direktor počne sa testom.
Direktor: Hajde, Perice, da vidimo, 3 x 4?
Perica: 12!
Direktor: A 6 x 6?
Perica: 36, gospodine direktore.
Direktor: Glavni grad Japana?
Perica: Tokio.

Test se nastavlja narednih pola sata, Perica nije ni jednom pogriješio!
Na kraju testa, direktor je zadovoljan, ali učiteljica pita da li ona sada može postaviti nekoliko pitanja. Obojica pristaju i ona počinje.
Učiteljica: Dobro, Perice. Krava ih ima 4, a ja ih imam 2, što je to?
Perica: Noge, gospodjo.
Učiteljica: Točno. Što može da se nadje u tvojim hlačama, a u mojim ih nema?
Direktora iznenadi pitanje...
Perica: Džepovi, gospodjo.
Učiteljica: Dobro, Perice. Gdje žene imaju najkovrdžavije dlake?
Direktor se sprema da intervenira kada Perica odgovori.
Perica: U Africi, gospodjo.
Učiteljica: Što je meko, ali, na rukama žene, postane tvrdo?
Direktor razrogači oči, ali Perica odgovora.
Perica: Lak za nokte, gospodjo.
Uciteljica: Što muškarci i mi žene imamo na sredini nogu?
Perica: Kolena!
Uciteljica: Dobro. A što udana žena ima šire od neudane?
Direktor ne može vjerovati svojim ušima!
Perica: Krevet, gospodjo.
Učiteljica: Koji dio mog tijela je često najvlažniji?
Perica: Vaš jezik, gospodjo.
Ucčteljica: Koja riječ počinje slovom "p" a označava nešto što može biti vlažno ili suho i što muškarci vole gledati?
Perica: Put!
Direktor, bez daha, sav mokar od znoja, odluči prekinuti test i uzviknu: Neću te poslati u gimnaziju, već direktno na fakultet! Čak bih i ja odgovorio pogrešno na sva pitanja iz testa...

Pouka: Čovijek sa godinama postaje PERVERZAN!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2659 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 06/03/2009 : 20:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Napuši se orao na vrhu litice, skroz ušlagiran i nabrijan, govori sam sebi: "Koja sam ja faca, e..."
Zatim se sav onak nabrijan spizdi niz liticu; pada, pada i na pol metra od tla brzo zamahne krilima, poleti natrag gore i smjesti se opet na vrh litice, pun sebe veli - "Koja sam ja faca e, KOJA SAM JA FACA!"
Potom dođe drugi orao, pita ga "Kaj to radiš, buraz?".
Veli mu ovaj "A evo, duvam malo, oćeš sa mnom?"
I tak se njih dva napuše, spizde se niz liticu oba, padaju, padaju i na pol metra od tla zamahnu krilima i vrate se na vrh, ful nabrijani i napušeni, vele "Koje smo mi face e, KOJE SMO MI FACE!"
Tad dođe medo. Pita on njih "Dečki, kaj se radi?"
"Duvamo malo, buš s nama?"
I sad pak njih trojica napušeni, nabrijavaju se opet neko vrijeme, i spizde se tak niz liticu i padaju, padaju, dva orla i medvjed. I dok su padali, pita jedan orao medvjeda - "Medo, pa jel' ti imaš krila?"
"Nemam..."
"Stari.....Koja si ti faca e, KOJA SI TI FACA!!"

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/03/2009 : 20:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Ide mujo,i nosi makaze.Sretne ga komsija i pita:"Mujo gde si posao?"
Mujo odgovara:"U bolnicu,tasta mi je u mnogo losem stanju"
Komsija pita:"A sta ce ti makaze?"
Muja:"Pa doktori kazu da joj zivot visi o koncu"

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/03/2009 : 20:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Napuši se orao na vrhu litice, skroz ušlagiran i nabrijan, govori sam sebi: "Koja sam ja faca, e..."
Zatim se sav onak nabrijan spizdi niz liticu; pada, pada i na pol metra od tla brzo zamahne krilima, poleti natrag gore i smjesti se opet na vrh litice, pun sebe veli - "Koja sam ja faca e, KOJA SAM JA FACA!"
Potom dođe drugi orao, pita ga "Kaj to radiš, buraz?".
Veli mu ovaj "A evo, duvam malo, oćeš sa mnom?"
I tak se njih dva napuše, spizde se niz liticu oba, padaju, padaju i na pol metra od tla zamahnu krilima i vrate se na vrh, ful nabrijani i napušeni, vele "Koje smo mi face e, KOJE SMO MI FACE!"
Tad dođe medo. Pita on njih "Dečki, kaj se radi?"
"Duvamo malo, buš s nama?"
I sad pak njih trojica napušeni, nabrijavaju se opet neko vrijeme, i spizde se tak niz liticu i padaju, padaju, dva orla i medvjed. I dok su padali, pita jedan orao medvjeda - "Medo, pa jel' ti imaš krila?"
"Nemam..."
"Stari.....Koja si ti faca e, KOJA SI TI FACA!!"

odličan

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts

Member since 30/11/2004

Posted - 07/03/2009 : 22:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit idado's Homepage  Send idado a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=dfJHDQuvUsE
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/03/2009 : 13:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Biseri iz OK i sličnih časopisa

• Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju?
• Kupali smo se zajedno i on je svršio u vodu.. Mogu li ostati trudna?
• Gurnuo mi je prst dolje, da li sam još nevina?
• Sa dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?
• Bok, imam pitanje za vas! Zanima me imali težina kakve veze s menstruacijom, svi me u školi zezaju radi moje debljine. Otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama. Zašto? Da li sam normalna? POMOZITE!
• Bok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…
• Imam 12 godina i ljubila sam se dečkom. Poslije smo se 'trljali ' preko hlača… jel mogu ostat trudna?
• Imam 16 god, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste…. koliko mu vremena treba?
• Spavam s 2 dečka, da li ovaj prvi dok spavam s njim može skužiti da sam ga prevarila?
• Imam 13 god i pokazujem pi**u dečkima u wc i jako mi je neugodno jer imam veliki crveni prišt tamo dole… kako da se riješim prišta?
• Moze li ginekolog skužiti da mastrubiram…..?
• Hoće li moji roditelji skužiti da više nisam djevica….?
• Je li istina da masturbacija izaziva neplodnost…. ?
• Prijateljica mi je rekla da ako se istuširam nakon sexa neću ostati trudna…. jel to istina…?
• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
• Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula preduboko i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
• Čula sam neke cure iz 8 razreda spominju riječ peting, pa me zanima šta je to i da li se može izliječiti. Hvala.
• Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?
• Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pušim ku**c. Da li sam homoseksualac? (Odgovor: Ne, ti si biseksualac)
• Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem?
• Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?
• Imam 13 godina jako sam lijepa, zgodna i imam velike grudi. Pomozite, što da radim? (Da nije ovo naša ciaos?)
• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala 'unutra'… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.
• Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, da li sam normalna?
Odgovor: A kak bi se drugacije mogla tuširati?
• Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
• Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Imam 13 godina i postat ću tata.Pomozite!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/03/2009 : 14:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Biseri iz OK i sličnih časopisa

• Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju?
• Kupali smo se zajedno i on je svršio u vodu.. Mogu li ostati trudna?
• Gurnuo mi je prst dolje, da li sam još nevina?
• Sa dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu.
Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?
• Bok, imam pitanje za vas! Zanima me imali težina kakve veze s menstruacijom, svi me u školi zezaju radi moje debljine. Otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama. Zašto? Da li sam normalna? POMOZITE!
• Bok! Imam 11 godina. U trećem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh, osjetim neko kucanje oko pupka. Mislila sam da sam možda trudna. Užasno se bojim trudnoće! Nisam još nikad imala decka, a kamoli da sam spavala s njim, al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim točno oko pupka. Je li moguće da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopće nema veze sa trudnoćom…
• Imam 12 godina i ljubila sam se dečkom. Poslije smo se 'trljali ' preko hlača… jel mogu ostat trudna?
• Imam 16 god, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste…. koliko mu vremena treba?
• Spavam s 2 dečka, da li ovaj prvi dok spavam s njim može skužiti da sam ga prevarila?
• Imam 13 god i pokazujem pi**u dečkima u wc i jako mi je neugodno jer imam veliki crveni prišt tamo dole… kako da se riješim prišta?
• Moze li ginekolog skužiti da mastrubiram…..?
• Hoće li moji roditelji skužiti da više nisam djevica….?
• Je li istina da masturbacija izaziva neplodnost…. ?
• Prijateljica mi je rekla da ako se istuširam nakon sexa neću ostati trudna…. jel to istina…?
• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
• Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula preduboko i malo sam krvarila? Da li je to bio moj prvi sex?
• Čula sam neke cure iz 8 razreda spominju riječ peting, pa me zanima šta je to i da li se može izliječiti. Hvala.
• Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?
• Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pušim ku**c. Da li sam homoseksualac? (Odgovor: Ne, ti si biseksualac)
• Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem?
• Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?
• Imam 13 godina jako sam lijepa, zgodna i imam velike grudi. Pomozite, što da radim? (Da nije ovo naša ciaos?)
• Ja i prijateljica smo se jučer s dva dečka mazile i ljubile na krevetu.. Danas cijeli dan imamo vjetrove! Jesmo li trudne?
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala 'unutra'… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
• Imam 16 godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar.
• Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, da li sam normalna?
Odgovor: A kak bi se drugacije mogla tuširati?
• Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno.. Jesam li normalna?
• Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Imam 13 godina i postat ću tata.Pomozite!

Odusevio sam se,nemas pojma koliko je dobro.
Najjace je:• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?Pao sam s stolice.
DAj stavi josh ovoga da umrem od smejanja.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2009 : 16:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
koliko je smišno toliko je i žalosno.
nek stave sexualni odgoj u škole,a ne od onih budaletina iz grozda

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/03/2009 : 17:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
oćeš ti predavati?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/03/2009 : 17:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Prica Ciganka svojoj drugarici:" Moj Mika me sigurno vara, ni jedno dete ne lici na njega!"

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 09/03/2009 : 10:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Koji je prvi vijesnik proljeća?

Bosanac na mješalici! :)))))))))))))))))))))
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2659 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 09/03/2009 : 20:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom iz Čekrčića.....

Trener ekipe iz Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima, pa kaže igraču Mehi koji vodi loptu: "Daj loptu Kemi, daj Kemi," a Meho i dalje vodi loptu i pređe jednog protivničkog igrača....

Opet trener: "Baci loptu Kemi, baci Kemi," a Meho ide dalje s loptom, pređe i drugog odbrambenog, puca i zabije gol...

Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Meho će na to: "Pa, šta je sada, zabio sam gol!"

Trener odgovara: "Jebo gol, udavi nam se Kemo!"...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/03/2009 : 20:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Mujo dosao na godisnji odmor iz Nemacke i poveo sa sobom i svog gazdu Svabu. Kad u selu turnir u sahu, igraju Bosanci i medvedi.Rece Svaba:"Pametni ovi medvedi ovde kod vas, cak i sah igraju!" "Ma kakvi pametni, ovaj ovde gubi od Hase sa 3:2!" - odgovori Mujo.

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 09/03/2009 : 22:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Krenula regrutacija u sumi i sve se zivotnje uzbunile, nijedna nece u vojsku.
Dolazi komisija prvo kod Lije. Ona sta ce, kud ce, odsece sebi rep.
Komisija kaze: Ne ide Lija u vojsku fali joj rep.
Sledeci na redu je Zec. Dolazi komisija kod njega, on sta ce kud ce odsece sebi uvo.
Komisija kaze: Ne moze ni Zec u vojsku fali mu uvo.
Krece komisija kod Mede. Medo sta ce, nema sta da odsece... i odsece penis.
Dolazi komisija kod Mede i kaze: Medo ima ravne tabane!!!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/03/2009 : 21:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Uvijek kad crtam pomislim na...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 10/03/2009 21:33:01
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 11/03/2009 : 12:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Malo skrivene kamere
http://www.slomedia.si/video/17e0b1f21d122e04521
http://www.slomedia.si/video/a8315fa3c5a946e8265
http://www.slomedia.si/video/c3b8269faf0ba7491d4

Edited by - Risar_69 on 13/03/2009 11:52:16
Go to Top of Page

Rose Ann
Junior Member

Slovenia
312 Posts

Member since 15/02/2006

Posted - 14/03/2009 : 18:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rose Ann a Private Message  Reply with Quote
Došao Zagor u Srbiju i ispituje ko je napisao ''Zvjezda tjera mjeseca''. Tako je saznao, da je pijesma po izvoru iz Bosne. Ode u Bosnu i istražuje dalje te sazna, iz kojeg je sela ta pijesma. Još malo ispitivanja po selu i sazna za babu, koja ju je napisala.
Ode on tako do babe te pita: '' Babo, jesili ti stvarno napisala pjesmu ''Zvjezda tjera mjeseca?''
''Jesam sine, a što pitaš?''
''A šta ti zapravo znači ono: Zagoru ga utjera?''

Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm

Edited by - Rose Ann on 14/03/2009 19:03:21
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/03/2009 : 20:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Bio jednom jedan Fredi koji je mnogo voleo da jede pasulj. Ali, kad se Fredi
najede pasulja, onda prdi kao stoka. Pošto se jednog dana oženio on prestane da jede pasulj.
Prođe 10 godina.
Vraća se jednog dana Fredi sa posla i prolazi pored jednog restaurana na kome su bila odškrnuta vrata i miris pasulja sa rebarcima širio se ulicom. Fredi nije mogao da izdrži, pa udje i naruči tri porcije i sve pojede.
Idući kuči oseti kako ga pasulj je.e, ali pošto nije mogao da prdne, jer je bilo puno svijeta, on malo požuri. Dotrči tako do kuče sav nadut, samo što se nije usrao. Kad, na vratima stoji žena i kaže:
- Fredi imam jedno iznenadjenje za tebe, ali moram da ti stavim maramu preko očiju da ne bi odmah vidio o čemu se radi.
Stavi ona njemu crnu maramu na oči, uvede ga u sobu i postavi ga na stolicu da sedne. Zatim žena izadje iz sobe. Čuje, da je žena izašla i zatvorila vrata, Fredi počne da prdi kao stoka.
Nakon par minuta žena udje ponovo u sobu, skine Frediju povez sa očiju, kad je ono soba puna Fredijevih komšija i prijatelja i svi u glas kažu:
- Sretan rodjendan, Fredi!!!

--

Kaže učitelj učenicima, da kod kuće naprave maketu škole, i da je donesu sutra. Sutradan svi su lijepo doneli makete, samo je Perica doneo jednu veliku dasku, i na toj daski jedna kravlja balega i oko nje ovcji drekeci. Učitelj se začudi:
Hmmm, Perice, šta ti to predstavlja?
Perica: Pa vidite, ova balega, to je naša škola, a ovi drekeci to smo mi učenici.
Učitelj: A gdje smo mi, učitelji?
Perica: Eh, pa toliko govna nisam mogao da nadjem.

--

- Kakva je razlika izmedju plavuše i gripe?
- Pa nema razlike, i s jednom i s drugom moraš u krevet.

--

A šta je to?
Šest rupa je, pred toaletom stoji i vodu drži?
Šest cura, što jih tišti piškit.

--

Edited by - Risar_69 on 15/03/2009 21:05:54
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/03/2009 : 23:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Zasto sam sekretarici dao otkaz

Pre dve nedelje sam napunio 38 godina. Ujutru, na svoj
rodjendan,sam se probudio prilicno neraspolozen, ali, godine cine svoje!
Otisao sam u kuhinju uveren da ce mi zena osveziti dan sa jednim:
"Dobro jutro i srecan rodjendan, muzicu moj zlatni!" A verovatno me i
iznenadi nekim poklonom.
Nista. Nije rekla ni dobro jutro, a kamoli ostalo cemu sam se nadao!
Dobro, pomislio sam, s godinama postanu takve, ali deca, ona
su me se sigurno setila. Takodje nisu nista rekla.
Duboko razocaran otisao sam na posao. Cim sam usao u
kancelariju, docekala me je moja sekretarica Lidija sa osmehom
na licu i procvrkutala:
"Dobro jutro, gospodine sefe, i sve najbolje za Vas rodjendan!"
Odmah sam se osecao bolje. Ipak se neko setio da mi je danas rodjendan.
Udubio sam se u posao i radio do podneva.
Tada je na vrata pokucala Lidija: "Znate sefe, danas je tako lep dan,
a i rodjendan Vam je, pozivam Vas na rucak!".
"To je najlepsa stvar koju sam danas cuo", odvratih, "Idemo?"
Otisli smo na rucak u odlicni mali intimni restoran na periferiji, priustili sebi nekoliko martinija,
i beskrajno uzivali u odlicnoj hrani. Kad smo se vracali nazad,
Lidija je rekla:
"Znate sefe, tako je poseban dan, zasto se vracati u kancelariju?".
"Stvarno ste u pravu", rekao sam, kao svaki dobar sef
zadovoljan svojom sekretaricom.
"Onda Vas pozivam kod sebe na casu vina!"
U njenom stanu sam se udobno smestio, Lidija nam je sipala
vino i kad smo se kucnuli, rekla je: "Samo trenutak, sefe, da obucem nesto udobnije!".
"Svakako, samo napred!", odgovorio sam, vidno uzbudjen
i u treptavom iscekivanju. Otisla je u spavacu sobu i vratila se
posle nekih pet minuta.
U rukama je nosila veliku tortu, a iza nje su isli moja zena,
moja deca, prijatelji i nekoliko kolega s posla.
I svi su pevali "Happy birthday to You...".
A ja sam sedeo na kaucu potpuno iznenadjen i go ...

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/03/2009 : 11:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

Ulazi Mujo u banku i sa vrata se pocne derati:

- "Jel' ovdje mogu otvoriti jebeni devizni racun!" Sluzbenica sa
saltera mu kaze:

- "Molim vas gospodine pazite kako se izrazavate, ovo je javna
ustanova i mi necemo trpjeti takvo ponasanje!" Mujo i dalje bahat te
nastavi vikati: -

"Ma boli me kurac za javnu ustanovu, reci ti meni jel ja ovdje mogu
otvorit jebeni devizni racun!"

Sluzbenica sva pocrvenila pa mu ostrim glasom kaze:

- "Ako ne obratite paznju na nacin izrazavanja, ja cu pozvati
upravitelja banke."

- "Puca meni kara za nacin izrazavanja, jel ja ovdje mogu otvoriti
jebeni devizni racun ili ne?!"

Sluzbenica ljutita ode i dovede upravitelja. Upravitelj pita Muju:

"Oprostite gospodine kakve vi probleme stvarate?" - "Ama",

kaze Mujo: "osvojio sam trideset milijuna eura na lotu i dos'o sam
pitat jel' ovdje mogu otvorit jebeni devizni racun." A na to ce
upravitelj pokazujuci na sluzbenicu:

- "Ma, jel ti ova glupa picka stvara probleme, matere ti?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/03/2009 : 12:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=-uoQFQed-4I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZSKe8dcArvw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RNdUV_CTTFE
http://www.youtube.com/watch?v=pX6MtWRGW3M&feature=related

Edited by - Risar_69 on 17/03/2009 13:41:28
Go to Top of Page
Page: of 682  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000