forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 249

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 16:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa znam da je radjeno po knjizi Mirjam, a to moja keva voli.. Sto znaci da je ljubavna boza... Pa sad, videcemo...
PS
Ja sam romantik :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/03/2009 : 16:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
heh, ako si romantik, onda kupuj, sta cekas

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 17:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa hocu... Verovatno.. :)

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 27/03/2009 : 19:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Billy_the_Kid
I cuj koja glupost govoriti o predvidljivosti i neuvjerljivosti, kad se to drasticno smanjilo u nekim novim serijama, a u starim ima ih koliko hoces. Neko je spomenuo i House seriju pod bezveze... sto mi je cisti apsurd.

Opa bato!!! Pa ovo sam ja bio. ;-)
Mogu ja sad da razglabam do sutra kako i zašto sam to rekao, ali ne vidim svrhu. House, CSI, 24,Lost i slične serije mi se iz više razloga ne sviđaju, sasvim subjektive prirode, kao što se tebi iz tih razloga dopadaju.
Samo mi objasni kako si gledao X Files kao klinac ako sad imaš 22 godine? Inače, ja pod "gledati seriju" podrazumevam onda kada sa ta serija premijerno daje na TV-u.

hehehehe, nisam ni gledao ko je postovao, samo su mi se urezale rijeci kao predvidljivo itd. CSI ni ja ne gotivim. Kad god da "gledas seriju" nije bitno, preko tv, dvd-a poenta ostaje ista. I volio bi malo razglabanja kad se prica o serijama, moze i X Files vs Lost
to bi bilo zanimljivo.

I da, 22 godine stoje da koliko toliko opravdaju nadimak ;-) o licnim stvarima ako ikad navratim u tu cuvenu pivnicu, a ne preko foruma

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 20:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
U X-Filesu mi je najjaca ona ekipa oko Pusaca.. Provlaci se kroz celu seriju.. A Lost je interesantna serija, bas me drzala uz komp.. Odgledao sam 37 epizoda za redom.. :)

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4757 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 27/03/2009 : 21:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Mad Men su mi bile zanimljive epizode sa Donovim detinjstvom,a Housea sam upravo skinuo 13-u epizodu 5 sezone.Mnogo je dobra serija.

Vidim u naslovu pise da moze i o crtacima.Ja se sa Cartoon Networka ne skidam.Gledam sve od Powerpuff girls,do Samurai Jacka.Ima bas dobrih crtaca,iako u poslednje vreme mnogo repriziraju!

A i Naruto mi je dobar

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/03/2009 : 22:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
@ Dok Lester
Mislim da samo tih 12 epizoda He mana i mogu trenutno da se nadju,vec duze vreme se te epizode vrte,niko ne pojavljuje neke nove epke
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

@ Dok Lester
Mislim da samo tih 12 epizoda He mana i mogu trenutno da se nadju,vec duze vreme se te epizode vrte,niko ne pojavljuje neke nove epke

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 27/03/2009 : 22:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Najbolje serije:

Supernatural (vjerojatno najbolja serija koja je trenutno aktualna)
House
Dexter
Heroes
Galactica
Farscape

Nisu loše niti Buffy i Angel na koje me frend navukao, ali su ipak malo ispod ovih. U tu skupinu spada i X-Files.

Također su mi dobre neke kriminalističke (CSI:NY, Mentalist, Eleventh Hour, CSI, CSI: Miami, Cold Case, Without Trace).

A Star Trek mi je izvan svih konkurencija (svih 5 serija). THE BEST!

Da ne zaboravim i humoristične, od kojih su mi trenutno najdraži My name is Earl, i vrlo ugodno iznenađenje: How I met your mother (bio sam jako skeptičan u vezi te serije, no ima stvarno dobar humor, te je mogu svrstati među odlične).

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 27/03/2009 : 22:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Dok Lester

@vlada
thnx na informaciji javi ako se pojavi stogod novo

@sawitju
ja sam ih vec skinuo pa racunaj na njih
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2009 : 22:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehehehe, nisam ni gledao ko je postovao, samo su mi se urezale rijeci kao predvidljivo itd. CSI ni ja ne gotivim. Kad god da "gledas seriju" nije bitno, preko tv, dvd-a poenta ostaje ista. I volio bi malo razglabanja kad se prica o serijama, moze i X Files vs Lost
to bi bilo zanimljivo.

He,he, kako uopšte možeš i da pretpostaviš da Files i Lost mogu da se upoređuju? :-)
Files su tada bili serija koja je donela nešto novo, u pristupu snimanju, scenaristički, glumački, scenografski. Naravno da nisu sv epizode dobre, ali u prvih 6 sezona ja mogu da se setim samo 5-6 koje su izrazito loše. O Lostu ne bih mogao puno da razglabam pošto seriju nisam gledao. Ali sam imaoprilike da prigvirim u više epizoda, jednom sam sebe naterao da odgledam i više od 20 min, ali mi je serija kao što sam rekao predvidljiva i neuverljiva. U svakom pogledu. Da se radi o filmu, pa hajde, dva sata proćerdanog vremena i nije toliko strašno, ali ovde se radi o koliko, 100 epizoda??

quote:

I da, 22 godine stoje da koliko toliko opravdaju nadimak ;-) o licnim stvarima ako ikad navratim u tu cuvenu pivnicu, a ne preko foruma

Hajde, hajde priznaj da sad imaš čak i 23. Pivnicu???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/03/2009 : 22:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre neki dan skinuo Inspektora Draguljceta i Peru Detlica,legendarni crtaci,a kompletirao sam Nindza kornjace,Transformerse i malo mi fali da kompletiram Bananamena,Cipelice i Viteza Koju
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Manhunter
Kralju.. Ako ti je Lost predvidljiv, svaka cast... Mislim da je mene zbog toga i drzala sto nisam mogao nista da provalim u napred...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam pre neki dan skinuo Inspektora Draguljceta i Peru Detlica,legendarni crtaci,a kompletirao sam Nindza kornjace,Transformerse i malo mi fali da kompletiram Bananamena,Cipelice i Viteza Koju

Ja imam samo prve 2 sezone Nindza kornjaca... Imas li zelje, volje, prohteva koje bi da ti ispunim da mi narezes Kornjace???

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Dok Lester
Hvala prijatelju... Za ono smo se dogovorili... Javi se kad snimis na sajtu sta ti treba pa cemo narucivati..

Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 27/03/2009 : 22:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Zapravo ja više gledam u zadnje vrijeme serije nego filmove:
po meni najbolje serije:

20.st:
1.Bračne Vode
2.X-Files
3.Twin Peaks

21.st:
1.Dexter
2.Californication
3.Zakon!

puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac

sclavi>originalni radovi junjija ita
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2009 : 22:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

@Manhunter
Kralju.. Ako ti je Lost predvidljiv, svaka cast... Mislim da je mene zbog toga i drzala sto nisam mogao nista da provalim u napred...

Ma ne mislim predvidljiv u priči. Ne toliko. Predvidljiv u glumi, u mimici, u koreografiji/scenografiji, kameri...
Kad je to na visokom nivou, onda priča čak može da bude i malo slabija. ovo drugo je pokrije. Zato kažem da su X Files bili na visokom nivou, skoro svaka epizoda je bila celina za sebe, i dosta njh je moglo, uz određene korekcije i duže vreme trajanja, da prođe kao jedan celovečernji film.
A Lost je i u priči na kraju krajeva predvidljiv, a još više neubedljiv.. Ne u detaljima, ali u konstrukciji iste.

Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/03/2009 : 22:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
@ sawitch
resicemo to,javi se na pm
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 27/03/2009 : 22:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Dok Lester
Hvala prijatelju... Za ono smo se dogovorili... Javi se kad snimis na sajtu sta ti treba pa cemo narucivati..

nema frke ;-) thnx

poslat cu ti mail poslije da ne spamamo :-)
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 27/03/2009 : 22:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Manhunter

@Manhunter
Mislim da je covjek rekao sve i odustajem od rasprave ako si samo pogledao 20min. Treba se zapitati zasto odbaciti seriju sa milionima fanova na osnovu pola jedne epizode. Zamisli da sam rekao to rekao ja na racun filesa. Jel covjek sa 32 pocne odbacivati sve novitete

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

@Manhunter

Ma ne mislim predvidljiv u priči. Ne toliko. Predvidljiv u glumi, u mimici, u koreografiji/scenografiji, kameri...
Kad je to na visokom nivou, onda priča čak može da bude i malo slabija. ovo drugo je pokrije. Zato kažem da su X Files bili na visokom nivou, skoro svaka epizoda je bila celina za sebe, i dosta njh je moglo, uz određene korekcije i duže vreme trajanja, da prođe kao jedan celovečernji film.
A Lost je i u priči na kraju krajeva predvidljiv, a još više neubedljiv.. Ne u detaljima, ali u konstrukciji iste.

Dobro, ti si tu strucniji puno od mene.. Mene je radnja drzala uz komp... Sta ja znam, bilo mi interesantno.. Ja ne obracam puno paznju na te detalje kao ti... A sto se X-filesa tice, tu nema polemike.. Serija vrhunska... Stvarno..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2009 : 23:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@Manhunter

@Manhunter
Mislim da je covjek rekao sve i odustajem od rasprave ako si samo pogledao 20min. Treba se zapitati zasto odbaciti seriju sa milionima fanova na osnovu pola jedne epizode. Zamisli da sam rekao to rekao ja na racun filesa. Jel covjek sa 32 pocne odbacivati sve novitete

Kao što rekoh, to je najviše što sam gledao od jedne epizode. A više njih sam pokušavao da pogledam. Da je valjala, svidela bi mi se posle 5 min. A ja ne mislim da gledam nešto samo zato što to isto gledaju milioni ljudi širom sveta, to nije nikakvo merilo.
A inače, posle 32.godine čovek postaje probirljiviji..Videćeš za deset godina. Mada, nabrojao sam i novije serije koje su mi se svidele, i to prilično. Evo još jednom: Deadwood, Into the wild, Rome...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 23:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Uuuu Deadwood jako dobra serija... Radnja super.. Nije samo puskaranje kao sto obicno Wild West teme budu... Ne svidja mi se lik sto glumi Bullocka ali ovaj sto glumi gazdu saluna je kralj kraljeva... Nemam prevode za trecu sezonu, a ne da mi se da se patim jos sa tim sad...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2009 : 23:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, ti si tu strucniji puno od mene.. Mene je radnja drzala uz komp... Sta ja znam, bilo mi interesantno.. Ja ne obracam puno paznju na te detalje kao ti...

Ma nisam ja tu nikakav stručnjak, daleko od toga, ali sam se valjda vremenom izvežbao

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 23:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jesi, kako nisi... Ja pola stvari u vezi filma ni ne znam sta je.. Verovatno me ne zanima strucna analiza... :))
Ali sam odgledao filmova kao malo ko...

Go to Top of Page
Page: of 249  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000