forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus predstavlja: Demian 7-9
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 05/04/2009 : 17:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

sto nam je prosjek spavanja tijekom zadnjih 25 dana otprilike 2-3 sata.

da parafraziram Muju: al se neko naspavo na moj racun
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2174 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/04/2009 : 20:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:
Originally posted by Gaston

sto nam je prosjek spavanja tijekom zadnjih 25 dana otprilike 2-3 sata.

da parafraziram Muju: al se neko naspavo na moj racun

Go to Top of Page

mateus82
New Member

Croatia
265 Posts

Member since 19/11/2004

Posted - 24/04/2009 : 17:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mateus82's Homepage  Send mateus82 an ICQ Message  Send mateus82 a Private Message  Reply with Quote
Demian došetao do SK Libelus :)))
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/04/2009 : 17:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mateus82

Demian došetao do SK Libelus :)))

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

divota!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2857 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/04/2009 : 20:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Stvarno, to je i mene razveselilo! Dosetacu i ja sutra! Juhhuuuu

Jack the Black.
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 20:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Kakav li je to strip? Deluje zanimljivo.
Kupicu prvu knjigu, pa ako je dobro i ostale.

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 24/04/2009 : 22:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
strip je odlican. nema smisla da ti sad prepricavam radnju, ali malo prokopaj po forumu pa ces vidjeti reakcije citatelja. uglavnom, ne vjerujem da ces pozaliti ako ga kupis
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/04/2009 : 22:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obelix

Tako sam se i ja zajebo,zato pazi
Ne rizikuj s prvom,kupices i ostale
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Kud poceh da opet kupujem i citam sve ovo
I da stvar bude gora, naletim na ovaj forum sa gomilom zlotvora koji samo dolivaju ulje na vatru
Ode jos jedan deo budzeta

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/04/2009 : 23:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prve 4 epizode poprilično prosječne, osim možda prve. Dalje ne znan, ali virujen da tek na kraju dolazi ono najbolje.

Edited by - mpavin on 24/04/2009 23:23:55
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Prve 4 epizode poprilično prosječne, osim možda prve. Dalje ne znan, ali virujen da tek na kraju dolazi ono najbolje.

Solidno ili ne, bice kupljen.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6239 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/05/2009 : 12:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Najbolja je knjiga 8, šteta što ona ne predstavlja i završnu knjigu jer obračun sa Corsarijem je trebao biti grand finale a ne sa D´Arcyjem(po meni,naravno).Corsari je bio baš pravi negativac,sve epizode sa njim su bile dobre, posebno dvodjelna u knjizi 8 koja me baš oduševila.

Ovo je prvi Bonelli sa ovakvom koncepcijom kojeg sam čitao i moram reći da nije loše.Svako daljnje produžavanje serijala bilo bi nepotrebno,ovako je tih 18 epizoda sasvim dovoljno iako vidim da se spominje i specijal.

Scenarijo je svakako bolji dio Demiana,i sad nakon pročitanog kompletnog serijala moram reći da sam bio skeptičan,nisam vjerovato da Ruju može napisati ovako nešto.Što on radi u Dylan Dog staffu mi nije jasno,kad očito da mu pisanje horrora ne leži(blago rečeno),puno bolji je u ovakvom žanru.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 19:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Moram reci da se i meni Demian kao cjelina jako svidio. Pocetak mi je bio izvrstan, sredina je bila onako klasicna
ali svejedno dopadljiva jer nema bas puno stripova s tom tematikom a da mi se svidjaju, ali rasplet u ovim zadnjim
epizodama mi je bas odlicno legao, i serijal ucinio jos zanimljivijim i boljim nego mi se cinilo da ce biti.
Odnos medju likovima, i poprilicno emotivan svrsetak mi se jako svidio, nesto mi se oci ovlazile...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/05/2009 : 22:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Moram reci da se i meni Demian kao cjelina jako svidio. Pocetak mi je bio izvrstan, sredina je bila onako klasicna
ali svejedno dopadljiva jer nema bas puno stripova s tom tematikom a da mi se svidjaju, ali rasplet u ovim zadnjim
epizodama mi je bas odlicno legao, i serijal ucinio jos zanimljivijim i boljim nego mi se cinilo da ce biti.
Odnos medju likovima, i poprilicno emotivan svrsetak mi se jako svidio, nesto mi se oci ovlazile...

Ovo me raduje, jer mi je prva knjiga bila perfektna, a sledece tri me nisu toliko odushevile. U svakom sluchaju sam planirao da ispratim do kraja, samo cu sada to uchiniti sa vecim ishchekivanjem.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 22:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
To iscekivanje zna bit nekad nezgodno... a i ukusi su razliciti... no ja sam napisao sto ja iskreno mislim...
Ali vjerujem da te nece razocarati.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/05/2009 : 12:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Zbilja je velika šteta za sve one koji nisu pročitali ovaj mini serijal.
Demian stvarno zna rasturiti epizodu na pozitivan način da ja jednostavno guštam u svakome oblačiću.
I kraj,pomalo tužno,al ja bih još....i još...i još.
Da ne napominjem da su ove tri knjige stvarno najbolje nešto što je Bonelli mogao napraviti za jednog junaka iz svog stada.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/05/2009 : 23:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Zlotvori!

I'm on fire

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/05/2009 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Zbilja je velika šteta za sve one koji nisu pročitali ovaj mini serijal.
Demian stvarno zna rasturiti epizodu na pozitivan način da ja jednostavno guštam u svakome oblačiću.
I kraj,pomalo tužno,al ja bih još....i još...i još.
Da ne napominjem da su ove tri knjige stvarno najbolje nešto što je Bonelli mogao napraviti za jednog junaka iz svog stada.

Ove tri jos nemam,al' na osnovu prvih 6 se apsolutno slazem s tobom da je dobar serijal i pravo osvezenje
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 11/05/2009 : 18:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message  Reply with Quote
Stigo li je taj Demian vise u Dark?
unapred zahvalan za informaciju
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/05/2009 : 19:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Conspirito

Stigo li je taj Demian vise u Dark?
unapred zahvalan za informaciju

Ima vec jedno desetak ako ne i vishe dana.
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 11/05/2009 : 22:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message  Reply with Quote
U bre,nisu vise ni dani sta su nekad bili!
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 13/02/2010 : 19:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
nekoliko crtačkih greška i kod Demiana:

,,greška,, iz Demian, knjiga 3:
(bačeno oružje se ponovno pojavi u ruci)

,,greška,, iz Demian, knjiga 7:
(člani viteškog reda imajo znak na grudima, a ne na ruci)

,,greška,, iz Demian, knjiga 8 i 9:
(Demian je u poslednji priči knjige 8 ranjen u jedno ruku, a u knjigi 9
ima ranjenu drugu ruku)

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19035 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/02/2010 : 20:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ej moje Dade, kako vam to promaklo?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/02/2010 : 20:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ne radim na demianu, no svejedno:

3. greska je najkrupnija, i nista se tu nije moglo... to je kao u filmu... ako pogledate bolje, nije cak ni ranjen u ruku, trebao bi biti mrtav ili tesko ranjen! nema pomoci, izmjene bi zadirale debelo u mijenjanje stripa
2. greska: isto nema pomoci. zeljeli su istaknuti pripadnost istom redu. ako obrises, to propada. ovako nije dosljedno. no nema pomoci.
1. greska: ovdje se moglo popraviti crtez a da se ne zadire previse u autorska prava. recimo da je ovo uklonjiva greska kakve inace popravljamo. ali opet, mijenja se crtez prilicno...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 13/02/2010 : 22:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
Nitko ne kaže, da ste vi krivi za te greške!

Samo sam htio reči, da ni crtači niso bez greška i da i pored
kontrole (ako ih uopšte ima) i njima promaknu takve sitnice.

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000