forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 249

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/04/2009 : 00:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

2 minuta posla

Meni je bilo 52 minuta posla!
Jedva sam se registrovao!
Nesto im je sjebano!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 20/05/2009 : 15:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
evo da spomenem Life on Mars...odlična engleska serija i preporučujem svima da pogledaju...barem zvučne kulise radi

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4757 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 20/05/2009 : 15:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Mucke su po meni najbolja britanska serija,dok od americkih:House,House i samo HOUSE!Najbolja serija ikad snimljena.Zavrsio sam prve 4 sezone,i sad pocinjem petu!Mnogo je Hju Lori opasan!Uz Housea,bolje serije su mi i Grey's Anatomy,Friends,'Allo,'Allo,Greek,Boston Legal,Married with children,Just shoot me,Ghost wisperer,Criminal minds,CSI,Murder she wrote i naravno Sopranovi.Ako sam neku zaboravio,neka sam!

Brate ovde sam pobrojao skoro sve serije sa Fox lifea(best chanel ever) a zaboravio neke stvarno dobre:Sve ce biti dobro(zbog nje su me prozvali Kresha),Heroes(skoro poceo da gledam) i LOST!Najbolja serija!Ne mogu da se nagledam

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 20/05/2009 : 17:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

evo da spomenem Life on Mars...odlična engleska serija i preporučujem svima da pogledaju...barem zvučne kulise radi

Upratio sam prve tri epizode na HRT-u i mogu reći da je serija odlična! Likovi su zanimljivi, a i priče (slučajevi) također.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/05/2009 : 17:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mucke su po meni najbolja britanska serija,dok od americkih:House,House i samo HOUSE!Najbolja serija ikad snimljena.Zavrsio sam prve 4 sezone,i sad pocinjem petu!Mnogo je Hju Lori opasan!Uz Housea,bolje serije su mi i Grey's Anatomy,Friends,'Allo,'Allo,Greek,Boston Legal,Married with children,Just shoot me,Ghost wisperer,Criminal minds,CSI,Murder she wrote i naravno Sopranovi.Ako sam neku zaboravio,neka sam!

Brate ovde sam pobrojao skoro sve serije sa Fox lifea(best chanel ever) a zaboravio neke stvarno dobre:Sve ce biti dobro(zbog nje su me prozvali Kresha),Heroes(skoro poceo da gledam) i LOST!Najbolja serija!Ne mogu da se nagledam

Sve ovo znaci da nikad nisi gledao Povratak u Idn...;-)))

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 20/05/2009 : 19:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
a jeste probali gledat LIFE, FRINGE, ELEVENTH HOUR.
sve tri su ful ok.

nitko ne spominje SPOOKS. odlićna britanska špijunska serija.

TERMINATOR SCC mi je oko polovice 2 sezone postao naporan al se pred kraj popravio.šteta što su je ukinuli pa je ostalo nedoreceno.bilo bi tu jos potencijala u razvijanju daljnje price.

PRISON BREAK me stvarno udavio jer je postao samo ko ce kome smjestiti.za njega mi jedino nije zao sto je zavrsio.

DOLLHOUSE je ok..gledam je samo zato sto je to JOSS WHEDON THE GOD.Jos uvijek mi je BUFFY najbolja serija na svijetu.

TRUE BLOOD I LEGEND OF THE SEEKER su mi dobri.

SUPERNATURAL je dobar,malo me umara glavna prica ali oni sitni storylineovi su mi super.

SMALLVILLE ko smallville. tom wheeling mi ide na živce al svejedno gledam.JAMES MARSTERS je bio osviježenje u seriji prije koju sezonu.šteta što ga vise nema.ja sam inace ljubitelj superheroja bilo marvelovih ili dc-ijevih pa bi mi bilo draže da se u seriji pojavljuje više junaka a ne samo njih 4-5. DC universe je poprilican.nadam se da ce u iducoj sezoni biti tako jer je na pocetku ove sad sezone bilo govora da je zadnjA

STARGATE:UNIVERSE, to nemogu docekati

vidio sam nedavno da je HBO trebao poceti snimati seriju po Goerge R.R. Martinovim knjigama Songs of Ice and Fire.to me zanima kako ce ispasti

-------------
carpe diem...
-------------

Edited by - jgoran5 on 20/05/2009 20:08:34
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 20/05/2009 : 21:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
@ sinister
Pogledaj Ashes to Ashes-to je nastavak Life on Mars,desava se '80,vecina likova se ponovo pojavljuje,ali sad je glavni junak zensko
http://www.imdb.com/title/tt1008108/
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/05/2009 : 22:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

Sve ovo znaci da nikad nisi gledao Povratak u Idn...;-)))

Jel to ona australijska sapunjara To sam gledao kad sam bio mali, mali, mali, skoro da se i ne secam....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25368 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/05/2009 : 22:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije bas sapunjara, ali ide u tom pravcu.:-)
Mini serija od cetiri epizode, ja sam bio malo veci kad sam je gledao, i bio sam skoro pa zaljubljen u glavnu glumicu..[blush]
Ma apsolutno nista vredno pomena, pade mi na pamet dok je kresha ove nabrajao...;-))

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 24/05/2009 : 01:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
nije me bilo odavno...mora da se pitate šta sam radio...pa uglavnom gledao serije i filmove...i zanimljivo mi da niko nije pomenuo seriju '' the bing bang theory'' ono ko voli komediju ovo ne smije propustiti...psych je isto odlična,kao neka kombinacija svega uz koji se čovjek dobro zabavi...a od statijih THE IT CROWD je ono britanski humor za valjati se po podu od smjeha...ima toga još da ne dužim

budala i paprati nikad nestat nece
Go to Top of Page

MacPhisto
New Member

Saint Barthelemy
127 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 24/05/2009 : 16:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send MacPhisto a Private Message  Reply with Quote
Life serija je stvarno super, glavnu ulogu igra Damian Lewis(Band of brothers).

Spomenuo bih jos i britansku humoristicku seriju Men Behaving Badly.

Everybody Lies
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 26/05/2009 : 23:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
Hobotnica je u orginalu "La piovra" http://www.imdb.com/title/tt0086779/
Jel se da dobit prevode koji pasu na onaj rapidserbia link???

Shogun-a imam DVD izdanje /sa domaćim prevodima/, neko je pitao...

Baš sam s guštom pogledao šta preporucujete posto trenutno gledam samo serije, ali onako skinute odjednom (ko bi to ceko na tv-u:))...

Od novih PBreak (3 sez zamara, al ajde), Heroes, House, Rim...24 bas gledam (nije mi jos sjeo Kifer, al valjda bude:))
Od starih: Twin Peaks (zakon zakona), Mućke, I Claudius...

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/05/2009 : 23:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Možda neko zna, gdje bih mogao skinuti seriju Marko Polo sa titlovima?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 29/05/2009 : 23:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Prison Break:
ok ne znam koliko je uopste zabranjeno psovati na ovom forumu ali uz rizikovanje ban-a moram si dati oduska.
Jebem ti i scenariste i rezisere i producente i sve ih redom nabijem na kurac zbog onakvog debilnog zavrsetka. Dovoljno sto je serija otisla u potpuno sranje od 3ce sezone, svoje vjerne gledaoce su nagradili jednim ogromnim sranjem. I jos napravise neki mini film koji radnjom nista ne popravlja. Nek se gone u 3 pm svi odgovorni za Prison Break finale nabijem vas sve od reda i vase rupe u prici i jadni zapleti sa kojim nas zajebavate od 3ce sezone pa nadalje. Iskreno ljudi ako niste gledali nove epizode nemojte ni pokusavati. Fuck

spoiler spoiler

Najgora 3 momenta, sto ljudi bez kreativnosti ucinise od serijala
1. Uskrsnuce Cristine odnosno Kellermana
2. Braca nisu braca
3. Ubise i Michaela i sve ode u kurac jebem li im $$%$%&$^%$&^%$&^%$&^%$ da im %#%#%$#

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

MacPhisto
New Member

Saint Barthelemy
127 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 29/05/2009 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MacPhisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Prison Break:
ok ne znam koliko je uopste zabranjeno psovati na ovom forumu ali uz rizikovanje ban-a moram si dati oduska.
Jebem ti i scenariste i rezisere i producente i sve ih redom nabijem na kurac zbog onakvog debilnog zavrsetka. Dovoljno sto je serija otisla u potpuno sranje od 3ce sezone, svoje vjerne gledaoce su nagradili jednim ogromnim sranjem. I jos napravise neki mini film koji radnjom nista ne popravlja. Nek se gone u 3 pm svi odgovorni za Prison Break finale nabijem vas sve od reda i vase rupe u prici i jadni zapleti sa kojim nas zajebavate od 3ce sezone pa nadalje. Iskreno ljudi ako niste gledali nove epizode nemojte ni pokusavati. Fuck

spoiler spoiler

Najgora 3 momenta, sto ljudi bez kreativnosti ucinise od serijala
1. Uskrsnuce Cristine odnosno Kellermana
2. Braca nisu braca
3. Ubise i Michaela i sve ode u kurac jebem li im $$%$%&$^%$&^%$&^%$&^%$ da im %#%#%$#

hahahhaahah, slazem se upotpunosti.

kraj serije malo podseca na latino-americke sapunice

Everybody Lies
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 30/05/2009 : 07:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

quote:
Originally posted by THeMiSFiT

Upratio sam prve tri epizode na HRT-u i mogu reći da je serija odlična! Likovi su zanimljivi, a i priče (slučajevi) također.

I što je najzanimljivije, nije onako ubitačno spora kao ostale britanske kriminalističke.
Šteta što ima samo 16 epizoda.

A od serija svima preporučujem Firefly.
Ima samo 14 epizoda (jer ju je idiotski Fox silovao i potom ugasio) + jedan film (koji je, nažalost, ispod razine serije).
No zato je onih 14 epizoda čista uživancija.
Uz Astonishing X-Men, jedna od rijetkih Whedonovih stvari koja je stvarno odlična.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2009 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja odgledao sad do kraja 4-u sezonu Heroja... Doslo mi da se obesim.. Sad tek ne mogu docekati petu... Zna li ko kada ce to da krene???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/06/2009 : 22:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja odgledao sad do kraja 4-u sezonu Heroja... Doslo mi da se obesim.. Sad tek ne mogu docekati petu... Zna li ko kada ce to da krene???

Al je 4. sezona završila?? Nisam znao ni da je počela
OK OK zar je stvarno tako dobar volume 4??
Mene je volume 3 pravo razočarao...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2009 : 22:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
My mistake.. :) Sezona 3...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/06/2009 : 14:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zavrsio i petu sezonu LOST... Zna li iko sta ide dalje???

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/06/2009 : 14:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Ja više ne mogu da gledam 'Izgubljene', dozlaboga su zakomplikovali, nisam manijakalni fan koji će odgledati epizode po deset puta da bi uhvatio 'trag' koji nam podare 'velikodušni' scenaristi (nije to kao knjiga ili strip da se sto puta vratiš na jedno mjesto), i likovi su počeli da me nerviraju (izdvojio bih Kejt, najveću glupaču, i Džeka), jedino su mi simpatični ostali Lok, Sojer i Dezmond.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 09/06/2009 : 14:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Kad sam već našao ovu temu, želim da kažem da sam nedavno odgledao vestern film 'Unforgiven' sa Klintom Istvudom. Film je klasa! Najbolji vestern koga sam ikada odgledao. U stvari, film se ne drži stereotipa klasičnog vesterna, nema crno-bijele podjele, svi su jednostavno obični ljudi, nekad zli, nekad dobri, a najčešće- samo nesrećni ljudi. Stari revolveraš (Klint Istvud) koji sve vrijeme pokušava da ne pređe preko granice dobra i zla, koji pokušava da izbjegne sijenke svoju razbojničke prošlosti, koji je svjestan da ga samo jedan korak dijeli od paklenog ponora.... Mladi razbojnik (ne sjećam mu se imena), željan dokazivanja, ubijanja, ne shvatajući zlo, da on čini zlo, kome će biti potreban jak šok da bi došao sebi, da bi se izvukao iz 'ponora'. Šerif, nemilosrdan i okrutan čovjek, koji radi za dobro, koji održava red i sigurnost, kakav oprečan karakter! Nezaboravna scena je kada priča mladom novinaru pravu istinu o Divljem zapadu.... Konačni obračun je fenomenalan, sa nekom tužnom, a istovremeno i brutalnom atmosferom, masakr u salunu.... Sve je to nezaboravno! Kraj nije ni srećan ni tužan, jer priča nije uopšte trako građena. Ako bismo morali izvući neki zaključak, ja bih rekao da su svi oni gubitnici, ili su pošli u smrt, ili su dobili ožiljke (i duševne i tjelesne) koji će ih pratiti do kraja života.... Odavno nisam odgledao bolji film, obavezno probajte da ga nabavite.10/10
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 09/06/2009 : 17:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
Serije hmmm, ovako ad hoc... za mene sve kultne britanske serije, npr. "Do not adjust your set" (1967, Oksfordski deo Pajtonovaca + vrlo mladi David "Del boy" Jason), "At last the 1948 show" (1967, deo Pajtonovaca sa Cambridge-a + Marty Feldman), "Rutland Weekend TV" (1975) sa Erikom Ajdlom, "Ripping Yarns" (1977) sa Pejlinom i Dzonsom ...

Edit:

Edited by - okudzava on 09/06/2009 17:08:00
Go to Top of Page

amigo8
Starting Member

Serbia
20 Posts

Member since 02/04/2009

Posted - 12/06/2009 : 11:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send amigo8 a Private Message  Reply with Quote
Ne budali,24 je opasno dobra serija.Ako te mrzi da skidas 7 sezona samo javni,odmah ti saljem
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40394 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2009 : 11:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Imaju ovi moji ortaci to i oni kazu da je isto super, ali mi se ne cini bas tako... :)

Go to Top of Page
Page: of 249  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000