Najviše nam je drago kada je ono što je od nas očekivano to da kvalitet stripova bude na najvišem mogućem nivou i, naravno, kada mi to ispunimo.
Sigurni smo da je to slučaj i sa novim TORGALOM koji će se sutra pojaviti u prodaji. U pitanju su epizode 16-20, a detaljnije o svemu na topicu Beli Put PRESS kao i na našem sajtu...
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu Kakva vest, ja sam totalno šokiran Pozitivno, normalno Hvala Bogu, pa ovo je sjajna vest - samo ako nije prvoaprilska šala sa zakašnjenjem od 28 dana
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Najviše nam je drago kada je ono što je od nas očekivano to da kvalitet stripova bude na najvišem mogućem nivou i, naravno, kada mi to ispunimo.
Sigurni smo da je to slučaj i sa novim TORGALOM koji će se sutra pojaviti u prodaji. U pitanju su epizode 16-20, a detaljnije o svemu na topicu Beli Put PRESS kao i na našem sajtu...
bravo majstori. ajd jos bar 2 komada do kraja godine.
Zemlja sjenki je bio prvi Thorgalov strip koji sam procitao jos davnih 80tih u magazinu "Super".
Ta epizoda mi je do dan danas ostala najdraza,genijalna prica,igra sa osjecajima i vizuelno perfektan strip,jedan od najboljih koje sam ikada procitao.
Zemlja sjenki je bio prvi Thorgalov strip koji sam procitao jos davnih 80tih u magazinu "Super".
Ta epizoda mi je do dan danas ostala najdraza,genijalna prica,igra sa osjecajima i vizuelno perfektan strip,jedan od najboljih koje sam ikada procitao.
Ista priča je i kod mene! Ali , zato je meni Chiarola sjajan crtač - topic o Zagor Maxiju
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Zadnja priča,Žig progonstva,iz četvrtog integrala Belog Puta još nije objavljena u Stripoteci,zar ne? Kupujem,al slabo pratim zadnje vrijeme Stripoteku. Međutim,iznenađenje je još iz epizode prije,Nevidljiva tvrđava, kada Thorgal gubi pamćenje sa klišejem nad klišejima. Ali kada dođe taj album,Žig progonstva,u kojem Thorgala nema(!),vidim svu veličinu tandema Rosinski- Van Ham.Stvarno predobro riješenje!
Na MaFestu je bilo kupiti (samo prvi dan) novog Thorgala za 150 kuna.Nažalost,Beli Put se slabije opskrbio s tim izdanjem pa su mnogi iz Makarske otišli a da nisu uhvatili to izdanje mislim da je i Gand ostao bez svog primjerka nažalost...
Na Mafestu 2007 godine Beli put je prodao svega nekoliko albuma, a bilo je i tada i novih i lepih naslova. Prodaja je ovoga puta bila daleko iznad očekivanja, mada je meni i dalje neshvatljivo da se Propovednik, recimo, prodaje duplo više nego Sendmen. Mi smo se pojavili sa prodajom na Mafestu prvenstveno iz želje da se naša izdanja vide na gomili; dakako i da ih prodajemo, ali niko nije očekivao da će 15 Torgala otići za 45 minuta. U nedelju je stiglo još 15 i ostala su tri. Verovatno bi se prodalo 50 komada da ih je bilo sve vreme, jer se subota udarni dan; ali šta da se radi. Do Sajma budu prva dva Torgala, za Novu godinu knjiga 5, a za sledeći Mafest poslednji Torgal... i njega donesemo 100 komada.