Nisam bio par dana na forumu , bio sam na svadbe u Trstenik. Ako me nisu slagali trebalo bi do srede, cetvrtka a izdavac... necete verovati! a nije VC, vec se pise WC!
Nisam bio par dana na forumu , bio sam na svadbe u Trstenik. Ako me nisu slagali trebalo bi do srede, cetvrtka a izdavac... necete verovati! a nije VC, vec se pise WC!
Ja bi volio da krene od prvog broja,a ako i ne,nekako bi nabavio prve Libellusove brojeve za kronološki komplet.Tko to na kraju izdaje-Sistem,Sfera, ili Wizard
Oooooo Radasineeeeeee... Ja mislim da je ovo dezinformacija, da se covek zeza sa nama. Ako ne super, ako da, nije smesno. Nadam se da ce ovakvo nesto stvarno krenuti
ma bolje bi mu bilo da se ne zejebava, ovaj strip cekam kao oci u glavi. Kupovao bi ga u HC varijanti. Ono 3 u 1 kao kod ovog Hrvatskog izdavaca ali da je malo jeftiniji.
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Sad mi je krivo što na sajmu ne uzeh sve one Systemove, ali dobro biće prilike U svakom slučaju moje predomišljenje se isplatilo da li da krenem sa Libellusom ili ne Ovim potezom Wizard postaje ozbiljni izdavač