Ne verujem da ce to vizard izbaciti. jer blek uveliko kasni. Upravo sam popio demant blek 5 izasao. Samo da magicni ne bude sa ovom drecavom zelenom , jer katastrofa izgleda. Mogli bi slican dizajn od sfere da uzmu. DA savaki hrbat bude isti , a ne jedan plavi drugi crveni itd...
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Ocekujem da se jave MV ovisnici: nika331, inferno, npetros2@htnet-dsl, cibalia sa svojim vidjenjem ove epizode
Odlična epizoda. Saznajemo nešto novo iz prošlosti našeg junaka, a i sam Colemanov lik je veoma interesantan. Preporuka!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Ocekujem da se jave MV ovisnici: nika331, inferno, npetros2@htnet-dsl, cibalia sa svojim vidjenjem ove epizode
Odlična epizoda. Saznajemo nešto novo iz prošlosti našeg junaka, a i sam Colemanov lik je veoma interesantan. Preporuka!
Može jedno pitanje? Ima li epizoda sličnu atmosferu kao kultni vestern film 'Unforgiven'(Klint Istvud)? Heh, ovo najbolje opisuje taj film:
Unforgiven is about as far from the fantasy mythos of A Fistful of Dollars as Clint Eastwood could get. No pin-point accuracy with 19th century technology, no desire to 'play fair' and face the enemy on even terms. If you can shoot him in the back...then do it.
Može jedno pitanje? Ima li epizoda sličnu atmosferu kao kultni vestern film 'Unforgiven'(Klint Istvud)? Heh, ovo najbolje opisuje taj film:
Apsolutno!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
ma bolje bi mu bilo da se ne zejebava, ovaj strip cekam kao oci u glavi. Kupovao bi ga u HC varijanti. Ono 3 u 1 kao kod ovog Hrvatskog izdavaca ali da je malo jeftiniji.
Prijatelju dočekasmo nas dvojica i ovaj trenutak. A kad pomislim kolko smo kukali na raznim topicima za MV! Samo se plašim što ga izdaje Wizard; nemam ništa protiv ljudi, svaka im čast, ali ne deluju mi baš stabilno. Nadam se da će ovaj projekat zaživeti!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Magični će se pojaviti na kioscima sredinom 2009. godine Intuicija
Anto je ovo predvideo pre Nove godine A šta reći? Svega mi, stvarno sam od nekuda znao da će ovako biti. Pa gde da ovakvu stripčini nemamo tamo gde mu je i mesto - NA KIOSCIMA!!!
Bravo prijatelju
@ Inferno Prijatelju , volim da čitam tvoje postove i zaista uživam u njima, ali mislim da si prestrog u ocenjivanju.Trebalo bi da se opustiš malo više u čitanju, jer mi se čini kao da očekuješ ne znam kakvu priču od Bonelija. Ja sam tu kao Teller - od stripa očekujem laganu pričicu za opuštanje, i ako je ona naivna kao što jesu 90% Boneli priča, ok, nije loše, idemo dalje, a ako je ozbiljnija , do jaja ! Uostalom, kada hoću da pročitam nešto baš dobro, zna se - BD produkcija, Američki, Španski, Britanski ,Srpskohrvatski klasici,ili prijatelju moj Dostojevski, Andrić, Kami, ... ili razni filosofi,mislioci , svetootačka literatura - pa oda pročitaš 3 rečenice pa razmišljaš 10 minuta A kada hoću da odmorim moždane vijuge - Bonelli brate moj, pa mozak na ispašu, da se odmorim od svakodnevnih briga i obaveza