Author |
Topic |
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 11/07/2009 : 13:21:39
|
17.07. u strip knjižari "Stripovi na kvadrat", dan kasnije na kioscima.
|
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7821 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Andrey
New Member
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
Posted - 11/07/2009 : 14:27:24
|
Lijepa naslovnica,dobar kadar,premda sumnjam da se takva scena odvila u stripu,ali ipak je to Ferri:) Inače ovo je druga verzija ove naslovnice koju je Ferri nacrtao,to je iz onog specijalnog kolekcionarskog izdanja ludensa,40 godina Zagora u Hrvatskoj:
ako netko nađe veću,neka postavi |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 11/07/2009 : 14:32:27
|
Šta je to Zagi ubrzao? Zadnji je izašao 26.6. Jupiiii, ovo mi je i tako super priča, tako da jedva čekam nastavke. |
No sikiriki |
|
|
fatigue
New Member
Croatia
127 Posts
Member since 04/08/2007 |
Posted - 11/07/2009 : 14:43:41
|
ovo je skoro ko tajna jednoroga i prvi dio grendlanda... na isti kalup napisano i nacrtano.. |
286. [Quark's rule] When Morn leaves, it's all over. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 11/07/2009 : 15:48:56
|
quote: Originally posted by Andrey
Lijepa naslovnica,dobar kadar,premda sumnjam da se takva scena odvila u stripu,ali ipak je to Ferri:) Inače ovo je druga verzija ove naslovnice koju je Ferri nacrtao,to je iz onog specijalnog kolekcionarskog izdanja ludensa,40 godina Zagora u Hrvatskoj:
ako netko nađe veću,neka postavi
ja već dva mjeseca tražim te naslovnice i ne mogu ih naći. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 11/07/2009 : 17:08:48
|
quote: Originally posted by kreŠa
Kao prvo ovo nije topic za uporedjivanje naslovnih strana. Kao drugo, niko ne primecuje zivlje boje na naslovnoj Veselog Cetvrtka, a ne kao na ovoj koja ocigledno anemicna( kao i italijanske, uostalom). A ako ces vec da uporedjujemo, imao bi i Veseli dosta vise prednosti u odnosu na Ludens.
Znam da tema nije o naslovnicama, već o novom Zagoru, ali sam ovo morao da kažem bilo je jače od mene. I ima Veseli četvrtak gomilu prednosti u odnosu na Ludens, ali u mom VČ primjerku je štampa toliko zamrljana, blijeda (sa bijelim mrljama) i jadna, da to ne liči na crtež. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/07/2009 : 17:15:25
|
Kao prvo ovo nije topic za uporedjivanje naslovnih strana. Kao drugo, niko ne primecuje zivlje boje na naslovnoj Veselog Cetvrtka, a ne kao na ovoj koja ocigledno anemicna( kao i italijanske, uostalom). A ako ces vec da uporedjujemo, imao bi i Veseli dosta vise prednosti u odnosu na Ludens.
Koji je to topic za uporedjivanje naslovnica, reci pa da znam gdje da premjestim slike? Svako moze da vidi naslovnice jednu pored druge i ako hoce/zeli, neka prokomenatrise ili neka nepise nista. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/07/2009 : 17:17:56
|
quote: Originally posted by King Warrior
bez komentara
ma da, nema smisla opet o tome, ali zbilja je ovo desno uzas. UNISTI CRTEZ gdje god mozes, kao da ima neka nagrada za to... sad bar definitivno price o "naslovu koji mora biti uocljiv" padaju u vodu, jer je izvrsno uocljiv i ludensov... kako je fino ovo kod ludensa s lijeve strane, nenametljivo, utopljeno... da ne spominjem "bonelli comics" koji se jedva vidi... pa sam naslov, morskim fontom, a ne crvenom brljarijom posred crteza... neshvbatljivo, naprosto posve neshvatljivo osim vrlo jednostavna objasnjenja, a to je da je blazina totalni idiot...
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 11/07/2009 : 17:24:24
|
quote: Originally posted by Curunir
bez komentara
kako je fino ovo kod ludensa s lijeve strane, nenametljivo, utopljeno... da ne spominjem "bonelli comics" koji se jedva vidi... pa sam naslov, morskim fontom, a ne crvenom brljarijom posred crteza... neshvbatljivo, naprosto posve neshvatljivo osim vrlo jednostavna objasnjenja, a to je da je blazina totalni idiot...
Nazalost, to je svima jasno, osim njemu, jer nastavlja da radi po starom... |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 11/07/2009 : 17:43:03
|
quote: Originally posted by fatigue
ovo je skoro ko tajna jednoroga i prvi dio grendlanda... na isti kalup napisano i nacrtano..
Upravu si , ali u pitanju su odlične priče... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/07/2009 : 17:45:07
|
daj Boze da bude bar pola od Grenlanda, vrhunske price... cak sam zavolio i chiarollu tj. nije mi smetao... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Posted - 11/07/2009 : 17:58:45
|
quote: Originally posted by Andrey
ako netko nađe veću,neka postavi
Jel ovo Zagor ganja Mister Noa na konju? |
No sikiriki |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Posted - 11/07/2009 : 18:50:40
|
quote: Originally posted by Mhejl
Znam da tema nije o naslovnicama, već o novom Zagoru, ali sam ovo morao da kažem bilo je jače od mene. I ima Veseli četvrtak gomilu prednosti u odnosu na Ludens, ali u mom VČ primjerku je štampa toliko zamrljana, blijeda (sa bijelim mrljama) i jadna, da to ne liči na crtež.
Jedna lasta ne cini prolece. Garntujem ti da od 10.000 primeraka mozda 100-200 bude umrljano. Ne pricam direktno o Veslom Cetvrtku, ali znam kako rade stamparske masine i desi se i najvecim izdavacima da pogrese |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Posted - 11/07/2009 : 18:53:08
|
Koji je to topic za uporedjivanje naslovnica, reci pa da znam gdje da premjestim slike? Svako moze da vidi naslovnice jednu pored druge i ako hoce/zeli, neka prokomenatrise ili neka nepise nista.
Eno ti gomila Veseli Cetvrtak topica. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 11/07/2009 : 19:05:07
|
Znam da tema nije o naslovnicama, već o novom Zagoru, ali sam ovo morao da kažem bilo je jače od mene. I ima Veseli četvrtak gomilu prednosti u odnosu na Ludens, ali u mom VČ primjerku je štampa toliko zamrljana, blijeda (sa bijelim mrljama) i jadna, da to ne liči na crtež.
Jedna lasta ne cini prolece. Garntujem ti da od 10.000 primeraka mozda 100-200 bude umrljano. Ne pricam direktno o Veslom Cetvrtku, ali znam kako rade stamparske masine i desi se i najvecim izdavacima da pogrese
Ha ha! Da sigurno!!!? Koja je onda sansa da u mom svakom Mno-u Vč bude nekoliko strana totalno blijedo, a neke precrne. Kako to da od 10.000 , tj.tih 200 umrljanih bas uvijek taj pogodim. A da ne govorim o razlikama u visini kod Tex-a i MM-a. Upravo zbog tih razloga i ne uzimam nista od Vc-Zagor... |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Posted - 11/07/2009 : 19:17:48
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Jedna lasta ne cini prolece. Garntujem ti da od 10.000 primeraka mozda 100-200 bude umrljano. Ne pricam direktno o Veslom Cetvrtku, ali znam kako rade stamparske masine i desi se i najvecim izdavacima da pogrese
Ha ha! Da sigurno!!!? Koja je onda sansa da u mom svakom Mno-u Vč bude nekoliko strana totalno blijedo, a neke precrne. Kako to da od 10.000 , tj.tih 200 umrljanih bas uvijek taj pogodim. A da ne govorim o razlikama u visini kod Tex-a i MM-a. Upravo zbog tih razloga i ne uzimam nista od Vc-Zagor...
Zovi i trazi da ti zamene.. Dosad su izlazili u susret. |
|
|
Topic |
|