Mene za sada zanima samo jedno...kada ce se pojaviti na kioscima....!?! a sto se prijevoda tiče, on je u orginalu Lucky Luke, a ne nikakav Talični Tom, istina volio sam ga čitati kad sam bio klinac, ali danas kada čitam te stare SHS neorginalne prijevode, vidim kako je to bilo samo prenemaganje i sirova izmišljotina...
Mene za sada zanima samo jedno...kada ce se pojaviti na kioscima....!?! a sto se prijevoda tiče, on je u orginalu Lucky Luke, a ne nikakav Talični Tom, istina volio sam ga čitati kad sam bio klinac, ali danas kada čitam te stare SHS neorginalne prijevode, vidim kako je to bilo samo prenemaganje i sirova izmišljotina...
Pa šta s tim? Talični Tom je mnogo bolje rješenje.
Znači taj album nije ranije bio objavljen kod nas. Sjutra planiram malo preko granice, pa ako bude tog na kioscima, onda ću kupiti taj. Za sva 4 nemam para
Pa šta s tim? Talični Tom je mnogo bolje rješenje.
ali nije hrvatski...a Bookglobe je izdavač iz Hrvatske...i Sretni Luka bi zvučalo bezveze
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
A što onda kažete na srpski prijevod Asterixa i Obelixa kao Zvezdoje i Trboje? Meni je fora ali svi znadu na cijelom svijetu tko je Asterix a za Zvezdoja bi znali jedino mi sa ovih naših prostora! Talični je fora ime ali tko u Francuskoj ili Belgiji zna tko je taj Talični Tom!
Molim Vas,ako netko primjeti da su došli LL na kiosk,nek me obavijesti ovdi.
Ja sam tražio danas, ali očekivano nije bilo.
Originally posted by Bachy
A što onda kažete na srpski prijevod Asterixa i Obelixa kao Zvezdoje i Trboje? Meni je fora ali svi znadu na cijelom svijetu tko je Asterix a za Zvezdoja bi znali jedino mi sa ovih naših prostora! Talični je fora ime ali tko u Francuskoj ili Belgiji zna tko je taj Talični Tom!
To nije isto. A za nas nikakvog značaja nema da li to neko zna u Beligiji ili Francuskoj.
Kupio u subotu sva 4. Ugodno sam se iznenadio na cijenu od samo 35 kuna komad, očekivao sam 40 pa i više, s obzirom na sva ova zadnja poskupljenja i prošle godine LL nije ni izašao. A prije 2 godine je bio skuplji. Veliki plus za Bookglobe!
Kupio u subotu sva 4. Ugodno sam se iznenadio na cijenu od samo 35 kuna komad, očekivao sam 40 pa i više, s obzirom na sva ova zadnja poskupljenja i prošle godine LL nije ni izašao. A prije 2 godine je bio skuplji. Veliki plus za Bookglobe!
komiku nikad nije moguće doslovno prevoditi, mislim moguće je ali je pogubiš 95% i zato su stari shs prevodi bili izvrsni
Gdje si kupio? Na kiosku ili u strip trgovini?
Stripovi na kvadrat, Preradovićeva 34, Zagreb. Kruger i ja smo se ugodno iznenadili jer smo očekivali višu cijenu. Još jednom velika pohvala izdavaču.
Nećete vjerovati! Na moru sam (Pula) i idem isprobati sreću na obližnjem kisku Tiska! Pitam ljubaznu prodavačicu imaju li Lucky Lukea kad ono... TRI komada: Daisy Town, Pod nebom Zapada i Daltoni ponovno jašu! Na ovaj posljednji navedeni sam se podero od smijeha! Cijena 39,90 kn po komadu!