Nadamo se da ce Wizard konacno pruziti kontinuitet koji je nedostajao Magicnom,nema ko ga nije izdavao ali niko nije istrajao...
Netocno. Libellus je izdao do sada 60 brojeva u 20 knjiga, a knjige od 21-24 su upravo u pripremi sto znaci da ce s tom turom doci do redovnog broja 72. Nadalje, do Nove godine izaci ce i knjige od 25-28 sto znaci da ce do kraja ove godine Libellus doci do broja 84. Toliko o nepostojanju kontinuiteta.
Znaci,pristici ce se ono kasnjenje od 4 knjige. Super
Vrlo sam, vrlo zadovoljan! Moguće najbolji set dosad.
Sad nije samo portret, nego ima neki motiv, detalji i tako... Tehnički i kompozicijski vrlo dotjerano. I što je najvažnije - nema velikih glava, hahaha. A boje su za 10; za razliku od prošlog puta koje su bile kričave.
1. slika - ocjena 4 - kompozicija, pozadina mi je super, možda je MV pretjrano bijesan, ali što više gledam, manje mi se to čini nekom manom. 2. slika - ocjena -5 - nenametljiva pitura, podsjeća malo na Vanceove motive kod "Ramira", kompozicija, jedan dio zjapi prazan, ali to nije zamjerka. 3. slika - ocjena 5 - opet kompozicija. 4. slika - ocjena 5 - i opet kompozicija, kontrast naspram prve tri pretežno sive naslovnice, pitura je stvarno "ono" (crna i žuta).
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Nista specijalno,najbolje su mi prvih 13 naslovnica,narocito gde je nacrtana priroda(prve 4 knjige).
Na ovoj prvoj kao sto neko rece,steroidi nisu bili savrseni u XIX veku jer mu je desni triceps malo preterano porastao,ali interesantno okruzenje tj.pozadina sto ne bih mogao reci za zadnju(nekako mi ne lezi previse crnila)bolje da su u pozadini naslikane neke crvene oci ili neka opasnost,ovako imam utisak da puca u onoga ko cita.
Druga je mogla da bude bolja,fali mi nesto,ima turobnu atmosferu(nebo,kisa)ali su mi malo glupi ovi vodeni krugove(jbte pa trebas biti Sekularac pa driblati kolima i proci,i jos pracenje tragova na najjednostavnijem da ne kazem skolskom terenu(kisa,blato,trava)bolje da je stenovito podrucje.