Treća mi je najbolja, prva nekako nije ispala dobro, druga je previše "prazna" i dosadna, a na četvrtoj mi je sve super osim crne pozadine, sigurno bi bile bolje neke munje i gromovi u pozadini.
Ja danas, pored VC Zagora i Texa, kupio na kiosku 2 Systemova MV iz 2004. (br.2 Kandze i br.5 Whopi) za 190 dinara. Stripovi su bili zajedno u kesici po sistemu 2 u 1. Stripovi su ocuvani za 4+. Wizardov Magicni jos nije izasao a kada ce to izgleda niko ne zna. :(
Ja danas, pored VC Zagora i Texa, kupio na kiosku 2 Systemova MV iz 2004. (br.2 Kandze i br.5 Whopi) za 190 dinara. Stripovi su bili zajedno u kesici po sistemu 2 u 1. Stripovi su ocuvani za 4+. Wizardov Magicni jos nije izasao a kada ce to izgleda niko ne zna. :(
Ja sam na kioscima u Bosni vidio paketiće Sistem Komika sa Magičnim Vjetrom i Kenom. Kupio sam 'Lady Charity' i 'Sati očaja - Vječita lutalica'.
ma to je zaostalo i ima na futurinim trafikama. ali nema smisla kupovati to kad kupis komplet M.v za 10 eura prvih 7 brojeva
Jel mislis na sistemovih prvih 7 brojeva?Cekaj koliko su oni izdali brojeva uopste?I gde ima to da se kupi,ima li u darkwoodu i u alan fordu?
Ims u Darkvudu po 100 dinara komad prva 7 koji su izasli u SC, u Alan Fordu su 110. U Hc-u ih imas u Akademiji i Beoppolisu, ali najbolje cekaj sajam za njih
Procitao Magicnog od wizarda,prica mi se svidja,mada mi je tek druga procitana od celog serijala tako da nemam neke kriterijume.Corado Roi razbija bolje mu lezi Magicni od Dylana.Nasao sam od sistema izdanje 2u1 brojevi 4 i 5 i kupio naravno.Cudoviste i Whopi.Moze li mi neko reci kakve su price.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Meni je Whopi OK, mada ljudi kažu da je ta epizoda slabija. Čudovište - ne znam na koju se to epizodu odnosi, ja sam čitao Libellusove. Ako je Windigo, onda nije loša.
Meni je Whopi OK, mada ljudi kažu da je ta epizoda slabija. Čudovište - ne znam na koju se to epizodu odnosi, ja sam čitao Libellusove. Ako je Windigo, onda nije loša.
Nije mislim Windigo,nego jedna pre Whopi,broj 4.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.