forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 18/08/2009 : 23:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Još par detalja o stripu REDOV BILI, najnovijem iz naše biblioteke Stripovi Stripovi.

REDOV BILI će izaći u narednih nekoliko dana, imaće 240 strana (sve u boji, naravno.) Izdanje je obogaćeno uvodnim tekstom autora, Morta Vokera, kao i sjajnim predgovorom Dika Brauna.

Cenu ćemo vam saopštiti kada se strip pojavi u knjižarama/striparnicama.

Opširnije o stripu, kao i naslovnicu možete videti na našem sajtu
http://www.beliput.rs/izdanja/knjiga.jsp?idKnjiga=180&idOblast=20

Edited by - Beli Put PRESS on 18/08/2009 23:19:34
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/08/2009 : 23:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Bilo veceras u Dnevniku o grafickim novelama koje objavljuje Beli Put. Ako nekog interesuje ima da se downloaduje ceo dnevnik na rts-ovom sajtu
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 19/08/2009 : 00:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Večerašnji prilog o grafičkim novelama koje je izdao Beli Put i u ovom žanru uopšte, koji je emitovan u najgledanijoj emisiji na svim televizijama u Srbiji - drugom Dnevniku Radio televizije Srbije - (milionska gledanost) predstavlja jedan od veoma važnih elemenata u planu Belog Puta da strip/grafičku novelu približi što većem broju ljudi i da stripu vrati mesto koje mu pripada.

Veoma nam je drago što se najzad o stripu govori na ovako ozbiljan način (zahvaljujući novinarki Gordani Glavinić) na ovako medijski važnom mestu. Naročito nam je drago što je intervju sa Bobanom napravljen u našem Klubu čitalaca od koga očekujemo da bude značajan element u borbi za prosperitet stripa (i ne samo stripa) na ovim prostorima.

Belom Putu i našim izdanjima su dosad (u protekle tri godine) četiri puta bili posvećivani prilozi u Dnevnicima na nacionalnoj televiziji, a prilozi na ostalim TV stanicama u Srbiji, gostovanja u emisijama, recenzije naših knjiga i sl. prešle su brojku od dve stotine, kaže naš press clipping. (Tekstova i priloga u dnevnoj i periodičnoj štampi ima više od 500...)

Uvereni smo da je to podatak koji je važan skoro koliko i broj objavljenih knjiga ili broj prodatih primeraka, jer svedoči da smo na pravom putu da izvršimo tako važnu misiju kao što je povratak stripa na veliku scenu u našoj zemlji i šire.

Inače, prilog možete videti na You tubeu, evo linka:
http://www.youtube.com/watch?v=73YGjr2YJGo

Edited by - Beli Put PRESS on 19/08/2009 01:01:47
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/08/2009 : 09:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Cestitamo !
Nego, nadam se da nisam dosadan, oce li neki integralcic skoro?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/08/2009 : 11:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
bravo majstori!
Boban bi po izgledu mogao zajedno sa Manhunterom dobiti ulogu u nastavku " Reservoir Dogs" od Tarantina ;-)
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 20/08/2009 : 10:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message  Reply with Quote
hoćeš da kažeš da sam ružan?

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 20/08/2009 : 11:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Prilog je bas super, ali pun pogodak bi bio da imate prilog na Pinku, jer to ipak svi gledaju.
Ali opet, a se spustate tako nisko, ne ide.
Samo tako nastavite!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 20/08/2009 : 11:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
@Boban
nisu ruzan nego talentovan za glumu.
Imao sam utisak da si se malo zbunio ili su te uhvatili nespremnog,mnogo pauzi izmedju reci tipa mhh...da si mogao vise reci brzinski izbaciti iz sebe.
Ali dobro,bice bolje sledeci put,nije mala stvar u drugom dnevniku prezentovati strip na "ozbiljan" nacin.

Svaka cast i samo tako nastavite.
Long live White Road
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 20/08/2009 : 13:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message  Reply with Quote
prilog je sniman sat vremena, a ja sam pričao 20x više nego što je pušteno... zapravo sav tekst koji se izgovara u prilogu, i voditelj i ženska govore moje reči.
Ja nisam profesionalni spiker da u nekoliko sekundi bez greške i zastajkivanja ispričam šta treba, ja mogu ovakvim tonom da pričam satima.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 20/08/2009 : 13:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Super je tekst sto su pricali voditelj i zenska i pomislio sam da bi bilo bolje da si ti to rekao jer ovako ispada da su oni kao upuceni.
Ali to menja stvari ako su prepisali od tebe,bas je dobar uvod napravljen i odlicno objasnjeno a lepo su i snimili kadrove stripova.
Uglavnom tvoj tekst je profi
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/08/2009 : 14:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

bravo majstori!
Boban bi po izgledu mogao zajedno sa Manhunterom dobiti ulogu u nastavku " Reservoir Dogs" od Tarantina ;-)

quote:
Originally posted by Boban

Hoćete da kažete da sam JA ružan???

Bobane, odličan prilog.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/08/2009 : 16:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boban& manhunter

....

Hoćete da kažete da sam JA ružan???

ko plesacici trbusnog plesa gleda jos u facu?! Zakljucak : Ucite trbusni ples!

Da sam mislio na ruzni, stavio bi film "Castle Freak"!
mislio sam opasni, onako pomalo gangsterski

Edited by - King Warrior on 20/08/2009 16:19:26
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/08/2009 : 16:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

ko plesacici trbusnog plesa gleda jos u facu?! Zakljucak : Ucite trbusni ples!

Ne se zezaj sas Bobana, pretvoriće te u žabu. http://www.boban.rs/

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/08/2009 : 13:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Super je prilog Bobane. Nego, jel mogu da se postave neke table iz Redov Bilija i ako se zna cena?

Ovo oko popusta i akcije, jel sledeće nedelje popust na grafičke novele?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/08/2009 : 17:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Cenu za Redova Bilija objavićemo čim se strip nađe u prodaji, dakle u narednih nekoliko dana.

Ove nedelje u Klubu čitalaca u Kosovskoj 18 je na redu akcija: izaberite dve grafičke novele BP i uštedite 35-40%! Možete da odaberete bilo koju od naših GN, uključujući i Nadzirače, kao i najnovije delove Propovednika, 100 metaka ili Sendmena...
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 22/08/2009 : 17:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
Koja je cena za Nadzirace i Sendmena 5?

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/08/2009 : 17:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
A mene interesuje za prva dva broja 100 metaka koliko bi bilo.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 22/08/2009 : 19:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Molim vas recite da nisam propustio akciju za integrale :((((((((
Skroz sam se pogubio? Jel sam to propustio?

Onda ove nedelje idem po preachera 3 i vendetu ili nadzirache (ne mogu da se odluchim izmedju ta dva)

a onda idem po metabarone...

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/08/2009 : 20:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Pa prosla je ova nedelja (sumnjam da radi nedeljom), tako da si verovatno propustio.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 22/08/2009 : 21:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
evo sta si propustio!
TAMO GDE POGLED NE DOPIRE...
SAMBROVI
BLEKSAD
Jaguar
Velika moć malog Šninkela

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/08/2009 : 23:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gibica

Nadzirači su 1721 dinar, a Sendmen 765. Dakle, ukupno 2486 dinara.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/08/2009 : 23:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

A mene interesuje za prva dva broja 100 metaka koliko bi bilo.

100 metaka 1 je 497 dinara, a drugi deo je 633 dinara, dakle 1130 dinara.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 22/08/2009 : 23:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

Molim vas recite da nisam propustio akciju za integrale :((((((((
Skroz sam se pogubio? Jel sam to propustio?

Onda ove nedelje idem po preachera 3 i vendetu ili nadzirache (ne mogu da se odluchim izmedju ta dva)

a onda idem po metabarone...

Akcija za Integrale bila je aktuelna prošle nedelje, ali s obzirom da je tek početak i da se svi uhodavamo, možete se javiti našoj menadžerki kluba Slavici, pa ćemo rešiti nešto...
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 22/08/2009 : 23:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:
Originally posted by gibica

Nadzirači su 1721 dinar, a Sendmen 765. Dakle, ukupno 2486 dinara.

Hvala! Ovo obavezno kupujem

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 23/08/2009 : 20:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

evo sta si propustio!
TAMO GDE POGLED NE DOPIRE...
SAMBROVI
BLEKSAD
Jaguar
Velika moć malog Šninkela

ma znam... 3 toga sam hteo da kupim.
Bio sam u kazni pa sam zaboravio na vreme

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000