Onda ce tako i biti. Znaci da prvo nadokandim mladog, pa da nastavim novu turu. Volim Bluberija, odusevljava me taj strip i jedva cekam svaku novu turu, ali ga ima brate mili...
Mladi Bluberi je izvrstan, ali stvarno izvrstan. Isplati se kupiti. Vrijedi svake pare
wilsonov mladi blueberry je jači od giraudova mladca - u rangu s najboljim pričama iz serijala o chihuahui pearl - najbolje što blueberry može ponuditi
Mladi Bluberi je izvrstan, ali stvarno izvrstan. Isplati se kupiti. Vrijedi svake pare
wilsonov mladi blueberry je jači od giraudova mladca - u rangu s najboljim pričama iz serijala o chihuahui pearl - najbolje što blueberry može ponuditi
a sada sasvim suprotno: Mladi Blueberry mi je lošnjikav sa umjetno nastavljenom putešestvijom Mike Donovana između sjevernjaka i južnjaka.U prva 3 albuma(Giroova)mi je to imalo smisla i bilo zabavno i napeto ali ga pretjeraše.Ko 24 sata.Jedna sezona je bila ok,sve više nepotrebno. Marshall mi je još lošiji po scenariju.Dok crtački su oba dva prosjek BD produkcije.Sve u svemu za 80 kn po albumu-NE.Najviše za dvadeset u npr.SMG-u.
Ha eto, meni su npr. Demoni Misurija i Teror nad Kansasom u rangu Blueberry-evih najboljih epizoda. Ovim ritmom za 5 - 6 godina mogli bi kompletirati sve...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
i ovo se sve slažem, ove epizode su mnogo bolje od većine standardnih bluberija. i crtež je fantastičan.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Mladog i Marsala nije crtao Mebijus, da li su i ovi serijali na nivou ostatka? Pitam to zato sto price iz maldosti nisam kupovao, a ne kupuje mi se ni Marsal Bluberi. Ako vredi-da kupim, sta drugo.
Kod Mladog Blueberryja nećeš pogriješiti. Odlične epizode.
Ma nije ni lako da sasvim razumes sa nekim pisanim putam. Ja sam mislio na to da je Bluberija Ziro ne potpisuje kao Mebijus nikada i da je ovo neki piratski strip. Doduse, ja nisam neki Bluberi poznavalac. Citao sam samo ovo Bukglobovo i prvu knjigu Marketprinta.
Nije to pirat nego staro USA izdanje.Valjda su ga ameri potpisali sa Moebius jer je tada postao popularan u državama(Heavy Metal),dok za Girauda nitko nije ni zna.