Vezano uz jedan drugi topic, i ovo bi moglo biti iz kategorije "nije za mene" no privju je poprilična navlakuša i mislim da bi u konačnici baš ovakav spoj priče i crteža moga jako dobro funkcionirati. Tako pretpostavljam da je i ovo na listi.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Kada sam prvi put pogledao privju odmah sa ga "izgasio" Onda sam pokušao još jedanput, pročitao do kraja i oduševio se ( ovo mi se desilo i sa From helli sa još dosta fibrinih stripova ) Priča i crtež maestralni
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
žarulja? ma ne bih šarka, to je ono sto drzi prozore, vrata i sto ja znam...
btw prva asocijacija mi je (priznajem, nategnuto) cabinet dr. caligarija... a to je meni (i jos pokojem milijunu) najbolji film svih vremena... dovoljno da ovo spadne u onu polovinu fibrinih izdanja koja su istinska remek-djela (ne, tamo nije from hell)...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ne bih nazvao tri sjene remek-djelom. Tri sjene su prekrasno, prekrasno nacrtan strip koji ima sjajnih momenata, ali ima i svojih boljki u scenariju.
procitao sam samo preview. ali za ovaj crtez moze biti i telefonski imenik. jer meni je strip crtez ipak prije svega. ono sto sam procitao, svidjelo mi se, i nadasve je originalno, barem meni. tako da mi je to dovoljno. ako poslije pada, nema veze.
@Misko from hell padne od 1. stranice, pa je opet na sva zvona rashvaljen. cak je i mene navukao jedno vrijeme, ali sam si onda dao 2 godine studiranja i shvatio da nam moore - sto najcesce i radi - prodaje macka u vreci, uz to grozno nacrtana (ne, ne pase, i ne, ne valja!). sad to mogu mirno reci jer cini mi se da je prodaja pri kraju, a osim toga svi mu se klanjaju ko najslasnijoj pički pa ionako nije bitno sto cu reci valjda je to zbog tezine... pardon, mase
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
procitao sam samo preview. ali za ovaj crtez moze biti i telefonski imenik. jer meni je strip crtez ipak prije svega. ono sto sam procitao, svidjelo mi se, i nadasve je originalno, barem meni. tako da mi je to dovoljno. ako poslije pada, nema veze.
I ja procitao,i vuce na dalje citanje. I strah me da nije jeziv kraj,jer ne volim takve krajeve otkad sam roditelj. I zao mi je sto ima posvetu onakvu kakvu ima,detetu prijatelja,ako se ne varam
ajd ne prdi. kako ti kaze buraz, svaki put kad uspavljujes dete ono brizne u plac kad te vidi
Bez zezanja,koliko mi deluje dobro,toliko mi je i jezivo. Ne volim kad su deca akteri na ovakav nacin u ovakvim pricama A s druge strane i to je zivot. Prilicno zajebano mi izgleda ova prica.
...ali sam si onda dao 2 godine studiranja i shvatio da nam moore - sto najcesce i radi - prodaje macka u vreci...
očito ti treba jos par godina
da si ti proucavao trbosjeka stoti dio vremena koliko i ja, znao bi sto govorim. zato knjige i miš u ruke, pa ces znati o cemu je rijec i zasto je ovo trla-baba-lan. nema preskakanja gradiva, jok bato.