All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Isto. Izmedju svih naslova (Maus, Black hole i BOP poznajem) taj mi je najocekivaniji. Ili Sam samcat? Ili Tri Sjene? Ma ko ce znati, jedva čekam cijelu turu!
upravo procitao...fenomenalno...izuzetno dirljiva prica koja je i necija stvarnost Inace, vidim na netu da sada imaju i cerku. Svaka cast na snazi i hrabrosti!
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
hm, da, teška životna priča, vjerojatno puno teža od one u pierreu Strip me uistinu dirnuo, ali ne način na koji me dirnu slike s haitija (koje na besraman način eksploatiraju tuđu nesreću), nego na način da razmislim o sebi i svom životu. Zapitao sam se da li bi bio dovoljno hrabar (ili čvrst) da izdržim i jednu desetinu takve jedne situacije. Odmah bi u meni proradile najsitnije predrasude i sve bi vjerojatno bilo brzo gotovo. Divim se hrabrosti tog čovjeka da izraste iznad toga, da to zajedno prežive i da na kraju o tome progovori kako bi i mi svi ostali eliminirali svoje predrasude.
Kupio danas. Pročitao danas. Lijepa priča. Sa popriličnom porukom. Želim se zavaravati da bih se i ja isto ponašao na njegovom mjestu. Kolike strahove i svakodnevne borbe, tjeskobe i crne trenutke nije stavio u ovaj strip? Možda i ne želim znati. Nadam se da ih ima barem koliko i onih pozitivnih....
Posle drugog citanja slobodno mogu da preporucim ovaj strip. Teska zivotna prica. Koliko li je srce ovog coveka? Posle neki kazu da su svajcarci hladni. Ljudi su ljudi, svuda ih ima samo dobrih i losih. Veoma mi se dopala i atmosfera Zeneve ispricana od coveka koji taj grad ocigledno dobro poznaje. Procitacu uz ovo jos jednom Helvetske price Korta Maltezea.
Trebalo mi je nekih tridesetak stranica da se naviknem na crtez i uzivim u strip, a onda je sve islo samo od sebe. Za ovaj strip bi trebalo da sazna sto vise ljudi koji imaju AIDS ili onih koji imaju kontakt sa tim ljudima. Saznao sam i ja neke stvari za koje sam mislio da su drugacije. Dobar, informativan i senzibilan strip. Jos jedan dokaz da najbolji autori dolaze iz Svice.
jako dobar strip, crtež je 'čudan' ali kad se malo privikneš ne predstavlja nikakav problem. Strip je pun emocija i unatoč teškoj temi pun životnog optimizma. 9/10
Citajuci Plave pilule sam kvalitetno prozivjeo 1 sat zivota,cijelo vrijeme me brinuo kraj stripa,tuzan ali dobar. Sam strip se vidi da je pravljen iz dubine duse,poucan,hrabar,dirljiv..ukratko odlican.
Citajuci Plave pilule sam kvalitetno prozivjeo 1 sat zivota,cijelo vrijeme me brinuo kraj stripa,tuzan ali dobar. Sam strip se vidi da je pravljen iz dubine duse,poucan,hrabar,dirljiv..ukratko odlican.
Pa šta? Ovako izgleda bilo koji broj Zagora
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
hm, da, teška životna priča, vjerojatno puno teža od one u pierreu
Ovaj strip je autobiografija sretnog covjeka koji je rascistio neke stvari u zivotu bez obzira na okolnosti. Pierre je autobiografija nesretnog covjeka koji mora pronaci sebe.
Nisam očekivao ovako dobar strip. Gore je sve već napisano, a ja ću samo dodati da je ovo jedan od naiskrenijih i najživotnijih stripova ili knjiga koje sam pročitao - preporuka od srca
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nisam očekivao ovako dobar strip. Gore je sve već napisano, a ja ću samo dodati da je ovo jedan od naiskrenijih i najživotnijih stripova ili knjiga koje sam pročitao - preporuka od srca
gombi, Mord, Porter, andjustice, Ignus, Deers, darth, Raspucin, Archy - zašto ne ostavite komentar na recenziji Šteta, ima puno ljudi koji su pročitali ovaj strip (vrijedi i za ostale), a ne ocjene ga na glavnom siteu.
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Edited by - Charlito de la Vega on 02/10/2012 15:00:12