Author |
Topic |
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 24/02/2008 : 17:53:49
|
Onako, meni je OK, ali ništa posebno. Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 24/02/2008 : 18:21:29
|
Pa dobro, određeni crni štih ima, to da, ali radi se ipak o horroru, gdje je to uvijek sastavni dio repertoara. Uostalom, šta ja znam, nisam nikad bio preveliki ljubitelj horrora kao takvog u stripu... |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 24/02/2008 : 21:27:34
|
Me love it... A sto se vecne liste tice, to je posebna prica: Zacaran krug koji vodi ili u bankrot... ili u bankrot... Strip kupovinom nikada necemo dostici nirvanu.. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 25/02/2008 : 12:23:49
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova.
od tebe neko razumijevanje suptilne simbolike ili u ostalom bilo cega sto nije ocigledno na povrsini nitko ni ne ocekuje.
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi. znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora. |
|
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 25/02/2008 : 15:17:43
|
preprepreprejeben strip! filmu ne namjeravam nit prismrdit:) |
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Posted - 25/02/2008 : 19:09:28
|
quote: Originally posted by jurica
od tebe neko razumijevanje suptilne simbolike ili u ostalom bilo cega sto nije ocigledno na povrsini nitko ni ne ocekuje.
Jebote, Jurice, otiš'o si u kurac, totalno. Inače si mi simpatičan lik, ali u posljednjih mjesec dana si totalno popizdio.
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi.
Lako moguće, pošto me to očito previše nije ni interesiralo. Samo oni kojima je nešto dobro traže u tome 'dublja značenja'. To mi je ostalo u glavi još od školskih dana, što je ustvari nevjerojatno, uzevši u obzir da se još uvijek trujem Dylanima i Zagorima.
znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora.
Pa ako do sada nisam znao, sad znam. Hvala ti puno, Jurice. You made my day.
I da, Jurice, još samo nešto: kad je tolika kriza, nije loša opcija ni platiti. Jebeš principe kad ti se po moždanim vijugama počnu sudarati 'mali bijeli' i 'mali sivi' (neovisno o razmjeru istih).
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/02/2008 : 18:44:04
|
hehe... kad završi sa svim spomenutim projektima, i bit će Clintovih godina. Na imdb-u nije niti najavljen projekt. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/03/2010 : 15:34:30
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova.
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi. znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora.
hahahahaha tražim neki topik po bespućima američkog stripa, pa sam nabasao na ovu raspravu o crnoj rupi dok još nije bila objavljena zaletio se flambi, a jurica oštar kao britva, grub ko taylor, ali u pravu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
|
Topic |
|