forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MARTIN MYSTERE - GIGANTI!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/01/2006 : 11:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
To je odlicna prodaja, ili? 170 komada u jednom mjesecu? Fantasticno! Bice to sigurno rasprodano za pola, godinu dana...

Nego nije da se zelim uplitati u te vode, ali to po meni ubrzava izdavanje novih giganata. Onih koji pocinju sa N.N. hehehe :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 17/01/2006 : 12:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Malo-pomalo. Evo ja ih jos nisam kupio a planiram u sljedecih par mjeseci.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/01/2006 : 13:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

To je odlicna prodaja, ili? 170 komada u jednom mjesecu? Fantasticno! Bice to sigurno rasprodano za pola, godinu dana...

Nego nije da se zelim uplitati u te vode, ali to po meni ubrzava izdavanje novih giganata. Onih koji pocinju sa N.N. hehehe :).

Jack the Black.

Tesko da ce to biti rasprodano u takom roku, ne vjerujemo.
Prodaja je za sada stvarno OK, ali doci ce do onog trenutka kad se glavni dio proda,
dakle nekih 200-250 komada i onda to sve ide znatno sporije.
Ali mi smo zadovoljni sa ovim dosadasnjim podatcima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/01/2006 : 13:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ok, vi znate kako idu te stvari. Moj je pogled "optimisticki". I vjerujem da ce na kraju sve odlicno zavrsiti! Pogledajte samo Kena!

Marti, Klara i Spirou ne samo da su vrhunski stripovi nego su i vrhunski uradjeni. Ko to nema propusta nesto puno.

Jack the Black.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/01/2006 : 09:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Da malo razbijem monotoniju ovih pričo-pričalicama od dosadnim podacima o materijalnom aspektu giganata, evo što sam iščeprkao iz prvog giganta...

Cijela jedna digresija u G1 koja se tiče Maxwellovih govorancija o nekom Jonesu, Jamesu i arkama, potvrda je događaja iz Indiane Jonesa i Otimača izgubljenog kovčega.
Juče ga pogledao, da, da! I na početku, 1936. Jonesa unajmljuje vladina organizacija za obranu (ne zna se koja, ali bavi se i okultnim i historijskim poslovima). Jones na kraju nabavlja kovčeg za njih, i ostaje razočaranjem tretiranjam tog moćnog artefakta jer ga oni samo spreme u skladište sanduka između tisuća drugih stvari. Čak na samom kovčegu piše: "TOP SECRET 9906763 ARMY INTEL DO NOT OPEN". Točno to možete vidjeti na strani 66. giganta prvog, čak je i broj istovjetan. Maxwellova digresija dešava se 1939. godina u bazi Drugdje, on priča kako je Arka koju je Jones pronašao za vladu samo slaba imitacija prave Arke. I tu slabu imitaciju samo su pohranili u skladište. Također, Jonesov suparnik Belloq u filmu govori mu da je Kovčeg saveza zapravo radio za komunikaciju sa Bogom, što se potvrđuje da je istina u MM "Čovjek zvan Mojsije". Oduševljen sam koliko je čovo ovo uskladio sa Spielbergovim Jonesom. (moram updejtati recenziju)

No Potraga za gralom u trojci nažalost nije točna jer Jones pronalazi gral templara na drugom mjestu, dok se zna da je Martin našao gral templara u Gisorsu gdje se on nalazi već par stoljeća. Spielberg napravio zajeb

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 19/01/2006 : 23:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message  Reply with Quote
zasto mm giganata nema u darkvoodu moj rodjak mi ih je htijo ponijeti i nije ih bilo??????

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2006 : 23:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Predpostavljam da se rasprodala zadnja posiljka.
Gdje si u Njemackoj mozda ti ja mogu poslati?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

corpz
Starting Member

52 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 20/01/2006 : 01:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send corpz a Private Message  Reply with Quote
Dragi prijatelji,

Ovde u Makedoniji je MM tek pocheo izlaziti, svaka cast izdavacu koji je dosta ozbilno shvatio svoj zadatak.

Nego, kako da mi iz Makedonije dogjemo do MM Giganta (Tajna Svetog Nikole i Xanadu? Ima li neko koji dolazi skoro u Makedoniji pa da mi mozhe to doneti, ili...? naravno da cu mu pokriti sve troshkove.

I nije mi jasno dali so izashla oba giganta, ili samo Tajna Svetog Nikole zasad?

Ako ima neko koji je voljan pomoci, bio bih neizmerno zahvalan. Moj email je lopatazbrc@yahoo.com

Pozdrav,
Gordan
P.S. Strastveni sam fan MMa i imam sve brojeve od 1982 do sad.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/01/2006 : 07:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Dobrodosao corpz;)

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/01/2006 : 07:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corpz

Dragi prijatelji,

Ovde u Makedoniji je MM tek pocheo izlaziti, svaka cast izdavacu koji je dosta ozbilno shvatio svoj zadatak.

Nego, kako da mi iz Makedonije dogjemo do MM Giganta (Tajna Svetog Nikole i Xanadu? Ima li neko koji dolazi skoro u Makedoniji pa da mi mozhe to doneti, ili...? naravno da cu mu pokriti sve troshkove.

I nije mi jasno dali so izashla oba giganta, ili samo Tajna Svetog Nikole zasad?

Ako ima neko koji je voljan pomoci, bio bih neizmerno zahvalan. Moj email je lopatazbrc@yahoo.com

Pozdrav,
Gordan

Dobrodošao!

Izašla su oba giganta. Ja bih ti preporučio da se obratiš našem webmasteru Markosu u vezi MM gig.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/01/2006 : 10:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dragi prijatelji,

Pozdrav,
Gordan

Obrati se Darkwood klubu u Beogradu, oni vrse prodaju za SCG i Makedoniju.
www.stripklub-darkwood.com

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/01/2006 : 11:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Prodaja bez knjižara je 170 komada!!!!
Svaka čast,momci...
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 20/01/2006 : 14:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
170 komada po mom mišljenju i nije baš puno.Pa samo sajt stripovi.com ima preko 2800 članova od kojih jih je više od 1500 ima barem po koji post.To znači da je samo cca 10% svih tih kupila ta prvoklasna izdanja. A dejstvo je da ima i ljudi koji ne koriste internet a kupuju stripove.

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/01/2006 : 14:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Da je Zagor u pitanju, onda bi brojka bila mala... Reci ti meni koliko ljudi uopće čita Mysterea? Po odazivu na ovaj topic, jako malo ljudi (entuzijasti poput mene)...

Go to Top of Page

corpz
Starting Member

52 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 20/01/2006 : 14:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send corpz a Private Message  Reply with Quote
Hvala prijatelji na vashem gostoprimstvo i podgotvenosta da se pomogne. :)

Poslao sam mail Darkwood Klubu pa videcemo. Ako nesto zapne, napisacu ovde. :)

Pozdrav
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/01/2006 : 14:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala prijatelji na vashem gostoprimstvo i podgotvenosta da se pomogne. :)

Za mrtve sve najbolje!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/01/2006 : 16:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cbarks

170 komada po mom mišljenju i nije baš puno.Pa samo sajt stripovi.com ima preko 2800 članova od kojih jih je više od 1500 ima barem po koji post.To znači da je samo cca 10% svih tih kupila ta prvoklasna izdanja. A dejstvo je da ima i ljudi koji ne koriste internet a kupuju stripove.

It´s a must for every serious collector!!

A zar je puno 1200 ljudi koji kupuju redovni MM na kioscima? Nije, ali to je realnost. A u tom je slucaju 170 koji su kupili 6-7 puta skuplji gigant jako dobar rezultat... Ljudi se zanose sa nekim velikim brojkama o prodaji, ali nije to bas tako...

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6194 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 21/01/2006 : 01:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je problem i distribucija.Sigurno ima MM fanova u npr. Kopru,Celju,Rijeci,Puli,Osijeku,Novom Sadu,Nišu,Skopju itd. koji bi to kupili.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/01/2006 : 09:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svakako je problem i distribucija, ali tu tesko da ima pomoci... Postoji reklama u novom MM-u na kioscima, to je isto bitno, bar mali korak prema kupcima.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/01/2006 : 11:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Svakako je problem i distribucija, ali tu tesko da ima pomoci... Postoji reklama u novom MM-u na kioscima, to je isto bitno, bar mali korak prema kupcima.

Ja sam siguran da ćete do polovine ove godine prodati barem 400 komada.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/01/2006 : 11:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Iz tvojih usta u stripofilske usi.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/01/2006 : 12:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by SejoSexon

Iz tvojih usta u stripofilske usi.

To nam je svima u interesu. Dobra prodaja = više novih stripova.

Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 22/01/2006 : 14:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Predpostavljam da se rasprodala zadnja posiljka.
Gdje si u Njemackoj mozda ti ja mogu poslati?

cao dado iz okoline sam stuttgarta hajde javi mi se na mail da dogovorimo kako da mi posaljes gigante ako mozes cao marti

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

jfk
Starting Member

46 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 04/02/2006 : 21:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jfk a Private Message  Reply with Quote
iako sam ljubitelj mm pre neki dan sam imao priliku videti mm gigante i pomalo sam razočaran, taj veliki format i hc mi se nikako ne sviđaju a i bilo bi lepo videt neke nove stvari
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/02/2006 : 21:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jfk

iako sam ljubitelj mm pre neki dan sam imao priliku videti mm gigante i pomalo sam razočaran, taj veliki format i hc mi se nikako ne sviđaju a i bilo bi lepo videt neke nove stvari

mudre riječi

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000