forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 novi batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 09/06/2006 : 11:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
batman je zakon

najbolje je bilo u Birds of Prey od ozujka... uleti Batman Huntress i Black canary i odma ji nesto napadne, a BC mu veli: Upravo izgubih okladu zbog tebe. Kladila sam se da ce ti prve rici bit "Ovo je moj grad"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/06/2006 : 20:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mifugo

batman je zakon

najbolje je bilo u Birds of Prey od ozujka... uleti Batman Huntress i Black canary i odma ji nesto napadne, a BC mu veli: Upravo izgubih okladu zbog tebe. Kladila sam se da ce ti prve rici bit "Ovo je moj grad"

i know assholes grow on trees but i"m here to trim the lives !
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/06/2006 : 08:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
jesi kupija novog svapskog batmana?

nego, mene zanima kako to da najavljuju izlazak All Star Batmana 2 na njemackom, a ja nisan nigdi vidija jedinicu u prodaji. Jel to izislo?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/06/2006 : 10:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

jesi kupija novog svapskog batmana?

nego, mene zanima kako to da najavljuju izlazak All Star Batmana 2 na njemackom, a ja nisan nigdi vidija jedinicu u prodaji. Jel to izislo?

evo bas prije pola sata..5 godina u panini izdanju..kako vrijeme leti ,,nisam ga jos ni prelistao..kids me zaokupljaju ,spremam se na odmor,poceo je nogomet..ludnica..but i like it

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 10/06/2006 : 10:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
>i know assholes grow on trees but i"m here to trim the lives !

da bi ti ovaj potpis ima smisla moralo bi pisati leaves (lišće), ne lives(životi)

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/06/2006 : 10:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

>i know assholes grow on trees but i"m here to trim the lives !

da bi ti ovaj potpis ima smisla moralo bi pisati leaves (lišće), ne lives(životi)

provjerio sam..nije..tko zna sto je umjetnik htio reci
ali eto tebi za dusu..ispravit cemo dobrog starog mike pattona

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/06/2006 : 10:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
e da, da se vratimo na pocetnu temu ove teme

sta je s jasonom toddom? jesu li objasnili konacno kako je uskrsnija? u kojoj je to sad fazi?

+ murdoce, nisi mi reka jel izisa All star Batman svapski?
to bi si bas tija kupit, prejebena mi je naslovnica...

Edited by - mifugo on 10/06/2006 11:00:54
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/06/2006 : 11:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

sta je s jasonom toddom? jesu li objasnili konacno kako je uskrsnija? u kojoj je to sad fazi?

+ murdoce, nisi mi reka jel izisa All star Batman svapski?
to bi si bas tija kupit, prejebena mi je naslovnica...

nemam niti ja informacija..ali mi je vlasnik jednog comic shopa POTVRDIO da je to tocno..i da je bilo jako malo te robe ali da zbog potraznje uskoro jos dolazi..

i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/06/2006 : 11:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za to je ponovno odgovoran Superboy-Prime. Kada su on i Alexander Luthor prelazili iz svoje "savršene" stvarnosti u normalni kontinuitet, Superboy-Prime je svojim udarcima uništavao barijere između svjetova. Svaki njegov udarac je zapravo mijenjao stvarnost. Zato je uskrsnuo Jason Todd, zato je vraćen Doom Patrol, zato su Cassandra Cain i Maxwell Lord postali zli, itd.

Što se samog Jasona Todda tiče, One Year Later on je New Yorku, obukao je Nightwingov kostim i provodi pravdu na svoj način, ili ubije kriminalce ili ih prebije na mrtvo ime. Dick Grayson također djeluje u New Yorku i Todd mu je izrazio želju da bi htio da budu partneri.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/06/2006 : 18:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
uuu..ovo je perverzno cool ..

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/06/2006 : 12:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Za to je ponovno odgovoran Superboy-Prime. Kada su on i Alexander Luthor prelazili iz svoje "savršene" stvarnosti u normalni kontinuitet, Superboy-Prime je svojim udarcima uništavao barijere između svjetova. Svaki njegov udarac je zapravo mijenjao stvarnost. Zato je uskrsnuo Jason Todd, zato je vraćen Doom Patrol, zato su Cassandra Cain i Maxwell Lord postali zli, itd.

jao koje sranje

sad mi je zao sto pitah
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 12/06/2006 : 14:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
da, jako loše objašnjenje...meni je drago jedino zbog doom patrola

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/06/2006 : 19:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
MENI JE DRAGO ZBOG JASONA OVO DRUGO JE GEY

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/06/2006 : 22:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

MENI JE DRAGO ZBOG JASONA OVO DRUGO JE GEY

Ima pravo Constantine, povratak Doom Patrola je najbolje što se izrodilo iz Infinite Crisisa. A također me veseli mogućnost da se Mia Dearden (nova Speedy) zbog promjena stvarnosti izliječila od AIDS-a.

Btw, Jason Todd je idiot, on nema pojma što to znači biti Nightwing, ili Robin, ili Batman. Nadam se da će mu Dick Grayson ili netko drugi razbit pičku (bez uvrede ženskim članovima).

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 13/06/2006 : 11:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ali super da su se prominile samo take stvari... vrlo uvjerljivo...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/06/2006 : 12:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, to i je problem, to nisu jedine promjene, ovo je što se tiče kontinuiteta, al tu imaš još hrpu stvari koje su se dogodile tijekom Infinite Crisisa, raznih tie-inova tipa Day of Vengeance, Rann-Thanagar War, Villains United, OMAC Project, a tu su i One Year Later i 52.

Zapravo, dosta se toga promjenilo. A nabrajanje toga bi malo potrajalo.

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 13/06/2006 : 14:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Pa, to i je problem, to nisu jedine promjene, ovo je što se tiče kontinuiteta, al tu imaš još hrpu stvari koje su se dogodile tijekom Infinite Crisisa, raznih tie-inova tipa Day of Vengeance, Rann-Thanagar War, Villains United, OMAC Project, a tu su i One Year Later i 52.

Zapravo, dosta se toga promjenilo. A nabrajanje toga bi malo potrajalo.

R-T War, VU, OMAC citah... kako su oni posljedica toga? to tipa da se OMAC otea kontroli Batmanu, jel?

inace, citah jucer All Star Batmana - zakon je... i prica i crtez priporucivan ko nije procita...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/06/2006 : 16:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Hmm... Možda bi bilo bolje da ovu raspravu nastavimo na temi o Infinite Crisisu.

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 21/06/2006 : 17:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
newsflash***************** ako slucajno postoji jos koji batfan koji nije cuo, grant "the god" morrison preuzima scenarističku fotelju na batmanu. po mom skromnom mišljenju ovo je najbolja stvar koja se batmanu dogodila još od kad je rucka otišao

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/06/2006 : 22:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

newsflash***************** ako slucajno postoji jos koji batfan koji nije cuo, grant "the god" morrison preuzima scenarističku fotelju na batmanu. po mom skromnom mišljenju ovo je najbolja stvar koja se batmanu dogodila još od kad je rucka otišao

Slažem se da je to velika stvar, samo mi smeta činjenica što će ga crtati Andy Kubert. Mislim, on je dobar zanatlija, ali pobogu, kad on crta likove svi su nekako teatralno ukočeni, kao da se radi o kazališnoj predstavi, a ne o stripu.

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 24/06/2006 : 19:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
dobro, nisam ni ja baš njegov najveći fan (mada je bio stvarno dobar u gaimanovom 1602) ali vjerujem da će morrison scenaristički posao odraditi dovoljno dobro da zasjeni eventualne crtačke nedostatke

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/07/2006 : 17:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
morrison bi mogao unijeti malo svjezine i reda u bat-universe,,mada bas i nisam njegov veliki stovalac,,u jla je odradio dobar posao ali mi se kod supermana nije bas svidao,,vidjecemo

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 15/07/2006 : 20:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
a živi ste vi na ovom topicu, već sam pomislio kako nema batmanovaca

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/07/2006 : 20:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

a živi ste vi na ovom topicu, već sam pomislio kako nema batmanovaca

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'

ma tu smo,,bio sam malo na odmoru u zadru

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/07/2006 : 21:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
hmm..nesto mi kasni ovaj novi batmen ..trebao je izaci jos 6.7 ...odoh pisati mail paniniju

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000