Author |
Topic |
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 30/09/2006 : 15:32:13
|
meni je to sve skupa još prilično mutno... nisam nigdi u stripovin primijetija šta točno likovi misle o tome, o tim promjenama... jesu li oni toga svjesni, kako to objašnjavaju itd. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 30/09/2006 : 16:48:45
|
quote: Originally posted by mifugo
meni je to sve skupa još prilično mutno... nisam nigdi u stripovin primijetija šta točno likovi misle o tome, o tim promjenama... jesu li oni toga svjesni, kako to objašnjavaju itd.
da to je viseslojno i komplexno ,ali ipak ima kontinuitet i logiku pa makar ona bila i podlozna devijaciama
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 30/09/2006 : 21:29:11
|
ma ima kurac, a ne logiku.... to oživljavanje jasona todda je jedan od najlosijih poteza u cjelokupnoh bat-mitologiji
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/09/2006 : 22:21:10
|
quote: Originally posted by Constantine33
ma ima kurac, a ne logiku.... to oživljavanje jasona todda je jedan od najlosijih poteza u cjelokupnoh bat-mitologiji
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
relativna stvar,mada se niti meni to ne svida eho kod citatelja i nije tako los,,broj prodanih izdanja je porastao a to je naravno sve sto vrijedi..hebiga
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 01/10/2006 : 14:47:17
|
quote: Originally posted by mifugo
jel ko skužija kako se to unutar stripa objašnjava? znaju li oni da je to zbog IC-a ili ne?
DA SE NASLUTITIali nije bas najjasnije
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 01/10/2006 : 19:42:37
|
znaju, glavni likovi su svjesni kako je do tog došlo...unutar stripa je to objašnjeno da je superboy prime uzrokovao neke valove u vremenskoj fabrici kad je tuka po onom njihovom svemirskom zatvoru...komadi koji su se odlomili su utjecali na dc svemir i doveli do kronoloških promjena, od kojih je jedna oživljavanje jasona todda... tako su si ustvari dali priliku da opravdaju svaku pizdariju koju naprave u bližoj i daljoj budućnosti....
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Posted - 01/10/2006 : 22:29:05
|
pa to kužim, ali nisam skužija kako se to unutar batmana objašnjava... jel ka jason uskrsnija ka da je zombi, ili se prošlost samo prominila, je li se s prošlosti prominilo i njiovo pamćenje i bla bla... to je sve ostalo nedorečeno... |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 02/10/2006 : 01:42:15
|
sam si rekao, nedorečeno je...prošlost je promjenjena, on je uskrsnuo, ali nije zombi, a i on i batman, a i ostatk dc univerzuma su svjesni da je prošlost promjenjena, i njihova sjećanja se odnose na onaj vremenski kontinuitet prije promjene...dakle, prošlost je promjenjena, ali je njihovo pamćenje isto kao i prije
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/10/2006 : 16:50:02
|
sam si rekao, nedorečeno je...prošlost je promjenjena, on je uskrsnuo, ali nije zombi, a i on i batman, a i ostatk dc univerzuma su svjesni da je prošlost promjenjena, i njihova sjećanja se odnose na onaj vremenski kontinuitet prije promjene...dakle, prošlost je promjenjena, ali je njihovo pamćenje isto kao i prije
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
vremenski parodox ,kao naprimjer u filmovima ,donnie darko ili buterfly efect
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/10/2006 : 21:40:18
|
ee evo sada jos jedan paradox..jocker is back ,ali sa trivijalnom pozadinom price koja ne pokriva niti zrnce zdrave pameti i humane tolerancije prema citateljima..,trenutno sam razocaran i bijesan..napominjem to da se nalazim na njemackoj kronologiji izdavanja
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 07/10/2006 : 17:20:27
|
quote: Originally posted by mladen13
mene zanima jel se isplati nabaviti: Crisis on infinity Earths
došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
apsolutno ,vrlo vazan event u dc univerzumu
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 08/10/2006 : 18:11:38
|
važan event to da....ali i nije baš neko vrhunsko štivo
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/10/2006 : 18:58:43
|
nisu ni IC iako pomazu da se puno toga moze dalje pratiti bez da se zagubis
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 09/10/2006 : 18:09:12
|
zapravo, baš suprotno, ic je zamišljen kao restrukturiranje univerzuma nakon koje dolazi one year later koji predstavlja svojevrsni novi početak, koji je prema čelnicima dc-a "idealan" za nove čitatelje da se uključe u tok radnje. i usput kupuju i 52 koji će ih upoznati s događajima u toj godini koja nedostaje... vrhunski marketing, nema što
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 09/10/2006 : 19:21:32
|
ovdje naravno govoris o premoci kvantiete nad kvalitetom ..
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 10/10/2006 : 14:15:38
|
ne, ovdje govorim o apsolutnom izostanku kvalitete zadnjih par mjeseci u izdanjima dc comicsa... s časnom iznimkom morrisonovog rada na batmanu
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26986 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/10/2006 : 14:21:39
|
ne, ovdje govorim o apsolutnom izostanku kvalitete zadnjih par mjeseci u izdanjima dc comicsa... s časnom iznimkom morrisonovog rada na batmanu
a all star superman?? |
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Posted - 10/10/2006 : 14:28:47
|
malo pretjeruješ, konstantine, meni se čini da je kvaliteta ka i inače, nije ništa posebno lošije u zadnji par miseci... ne mogu reć da me je nešto baš jako oduševilo, ali ima u redu izdanja... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 11/10/2006 : 04:01:45
|
ovisi sto je tebi u redu...da se razumjemo, ja čitam gotovo sva dc izdanja i nastavit ću ih čitati, ali nakon nekog vremena u redu jednostavno nije dovoljno. sva ova nova bučno najavljivana izdanja su uglavnom govno. novi wonder woman, atom i flash uglavnom ne vrijede ni papira na kojem su otisnuti. creeper je recimo u redu. jla ima potencijala, od njega možda nešto i bude. martian manhunter nije vrijedan ni da se nazove trashem. rush city skoro pa može proći kao poluzabavno štivo ali samo skoro. nightwing, robin, catwoman, bofp su pošli skroz u kurac nakon ic-a...jednino što se poboljšava su titansi i kao što sam već rekao batman. supermana ne volim pretjerano pa ga neću komentirati, a na ove nove bljuzge s monitorima neću niti trošiti rječi, već lagano pripremaju teren za mega event iduće godine koji će biti vjerojatno čak i lošiji od ovogodišnjeg
sad,koliko je to tebi u redu ne znam, ali ja nikako nisam zadovoljan
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Posted - 11/10/2006 : 13:02:47
|
ovisi sto je tebi u redu...da se razumjemo, ja čitam gotovo sva dc izdanja i nastavit ću ih čitati, ali nakon nekog vremena u redu jednostavno nije dovoljno. sva ova nova bučno najavljivana izdanja su uglavnom govno. novi wonder woman, atom i flash uglavnom ne vrijede ni papira na kojem su otisnuti. creeper je recimo u redu. jla ima potencijala, od njega možda nešto i bude. martian manhunter nije vrijedan ni da se nazove trashem. rush city skoro pa može proći kao poluzabavno štivo ali samo skoro. nightwing, robin, catwoman, bofp su pošli skroz u kurac nakon ic-a...jednino što se poboljšava su titansi i kao što sam već rekao batman. supermana ne volim pretjerano pa ga neću komentirati, a na ove nove bljuzge s monitorima neću niti trošiti rječi, već lagano pripremaju teren za mega event iduće godine koji će biti vjerojatno čak i lošiji od ovogodišnjeg
meni su prva 3 jla bila koliko toliko u redu... nightwing je stvarno puno lošiji nego stari brojevi, robin mi je u redu zadnja 2 recimo, cw isto neloše... ali su mi tt totalno bezvezni, i outsidersi isto (zadnji broj čeka na čitanje)... batman je tu negdje, a superman je isto tako-tako (onaj aukcionar mi je bezveze doduše)... |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Topic |
|