forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 novi batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 09/11/2006 : 13:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
kad smo već kod castinga za novog batmana; kandidati za ulogu harveyja denta su zasad: jake gyllenhaal, ethan hawke, liev schreiber i josh lucas. ne znam za vas ali meni ethan hawke nekako najbolje zvuči kao budući two - face

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2006 : 13:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stavit će sigurno Jakea Gyllenhaala, tak da Jokeru/Ledgeru ne bude bed kad bude morao žvaliti Two-Facea, već su navikli...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/11/2006 : 17:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

kad smo već kod castinga za novog batmana; kandidati za ulogu harveyja denta su zasad: jake gyllenhaal, ethan hawke, liev schreiber i josh lucas. ne znam za vas ali meni ethan hawke nekako najbolje zvuči kao budući two - face

slazem se

i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/11/2006 : 18:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Stavit će sigurno Jakea Gyllenhaala, tak da Jokeru/Ledgeru ne bude bed kad bude morao žvaliti Two-Facea, već su navikli...

za muskarce tvoga seksualnog opredjeljena ce napraviti gay veziju doticnog filma ..na dvd naravno

Edited by - mr murdoc on 09/11/2006 18:01:13
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/11/2006 : 11:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Znači bit će 2 negativca u filmu? Bit će to uvod u razvoj Two-facea ili će Harvey biti samo kao Batmanov kompić?

Znam da je u staroj verziji Harvey postao Two-face dok su mu bacili kiselinu u lice za vrijeme suđenja, ima neke nove verzije toga? Kao Two-face: The Origin?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/11/2006 : 08:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
tja mislim da ce ici po orginalnoj prici u kojoj cemo dozivjeti radanje two face ...mene naravno vise zanima kako ce koncipirati jockera i kako ce ga logger odigrati

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 11/11/2006 : 14:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
nema novih origina two face-a, držat će se onog standardnog koliko ja znam... a hoće li biti dva negativca to je još upitno jer zna se da će se pojavljivati harvey dent ali će se vjerojatno njegovim "prelaskom" u two face personu pripremati teren za idući nastavak...takva su bar sadašnja špekuliranja, no tko zna

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/11/2006 : 14:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

nema novih origina two face-a, držat će se onog standardnog koliko ja znam... a hoće li biti dva negativca to je još upitno jer zna se da će se pojavljivati harvey dent ali će se vjerojatno njegovim "prelaskom" u two face personu pripremati teren za idući nastavak...takva su bar sadašnja špekuliranja, no tko zna

yeep i ja vjerujem u tu pricu koja priprema teren za 3 dio

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 11/11/2006 : 17:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
zadnji superman i tec su strašni
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/11/2006 : 17:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mifugo

zadnji superman i tec su strašni

nisam neki ljubitelj supija u stripu ali mi se film svidio..nekako je ispao bas kako sam i ocekivao

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 12/11/2006 : 17:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
>zadnji superman i tec su strašni

supermana sam prestao čitati, ali tec me nije baš nešto oduševio u zadnje vrijeme... čak mi je bio bolji onaj prije broj s pingvinom, ovaj zadnji s dr.phosphorusom mi je dosta šupalj
ali zato regularni batman kicks ass. morrison je stvarno uspio složiti zanimljivu priču sa šišmiševim sinom, jedva čekam da vidim idući broj, tko zna šro če tek napraviti s jokerom

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 12/11/2006 : 18:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
a kad sam već tu da se osvrnem i na ovo

>nisam neki ljubitelj supija u stripu ali mi se film svidio..nekako je ispao bas kako sam i ocekivao

meni je ispao upravo suprotno, dosadan mi je, priča puca po šavovima na sve strane. singer je nešto uspio izvući svojim standardnim režijskim bravurama, ali sve u svemu razočaravajuće... pogotovo lik lexa luthora koji je u filmu (opet) prikazan kao klaun umjesto kao kriminalni mastermind kakav bi trebao biti. spacey je to super odigrao, ali na kraju ostaje pitanje, kakva je uopće motivacija tog lika?

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/11/2006 : 18:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kad sam već tu da se osvrnem i na ovo

>nisam neki ljubitelj supija u stripu ali mi se film svidio..nekako je ispao bas kako sam i ocekivao

meni je ispao upravo suprotno, dosadan mi je, priča puca po šavovima na sve strane. singer je nešto uspio izvući svojim standardnim režijskim bravurama, ali sve u svemu razočaravajuće... pogotovo lik lexa luthora koji je u filmu (opet) prikazan kao klaun umjesto kao kriminalni mastermind kakav bi trebao biti. spacey je to super odigrao, ali na kraju ostaje pitanje, kakva je uopće motivacija tog lika?

vidis tu se ne slazemo ..lik supija je frizak i pun neiskoristene energije i neiskvarenosti--paralela sa likom izbavitelja je neizbjezna.ljubavne scene su odlicne i vravcaju nas na one sada vec naivne scene sa reevom(pokoj mu dusi).
cijelo je teziste nakon toliko godina apstinencije bilo bazirano na samom sup-u ,tako da je inace izvrsni spacey ostao uskracen za volumen ali ne i za ono sto ga uvijek krasi, naime karizmu..za mene je ovaj film pun pogodak i vjecno sam zahvalan da je napokon ozivio jedan od najultimativnijih likova svih super-univerzuma..amen

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 13/11/2006 : 23:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:

>zadnji superman i tec su strašni

supermana sam prestao čitati, ali tec me nije baš nešto oduševio u zadnje vrijeme... čak mi je bio bolji onaj prije broj s pingvinom, ovaj zadnji s dr.phosphorusom mi je dosta šupalj

meni je katastrofa... pročito sam i zaboravio isti tren što sam čito...
supermana čitam jer se (bar dosad) pojavi tu i tamo nešto dobro, zgodan dijalog, zanimljivi motivi...

quote:
ali zato regularni batman kicks ass. morrison je stvarno uspio složiti zanimljivu priču sa šišmiševim sinom, jedva čekam da vidim idući broj, tko zna šro če tek napraviti s jokerom

to je zanimljiv zaplet iako se batmanova dica kote na sve strane

52 je zadnjih nekoliko brojeva također otiša totalno u kurac po meni...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/11/2006 : 09:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
tja,,mozemo se nadati samo boljem

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 20/11/2006 : 22:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
nešto nam je ovaj topic nisko pao... ajde ljudi, ima valjda netko neko razmišljanje o najdražem nam superjunaku koje želi podjeliti s ostalima

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12931 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/11/2006 : 23:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ne sviđa mi se što su Morrison i Kubert uzeli pauzu. Ako je razlog tome Kubertova sporost, neka ga slobodno zamjene. Njegov crtež nije vrijedan toga. Totalno precijenjen.

Btw, pitam se kako će izgledati odnos Batmana i Supermana sada kada obojica imaju djecu (batman čak dvoje, možda i troje!).

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 21/11/2006 : 09:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
Batman ima troje?
Ali Supermanovo je usvojeno, to se ne računa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12931 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/11/2006 : 16:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Batman ima troje?

Računa, računa.

Za sad je službeno da Batman ima dvoje djece, posvojio je Tima Drakea i otac je Damiana, sina Talie al Ghul.

Još postoji mogućnost da je otac Helene, kćerke Seline Kyle (Catwoman). Ali to još nije potvrđeno.

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 21/11/2006 : 16:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Batman ima troje?

Računa, računa.

Za sad je službeno da Batman ima dvoje djece, posvojio je Tima Drakea i otac je Damiana, sina Talie al Ghul.

Još postoji mogućnost da je otac Helene, kćerke Seline Kyle (Catwoman). Ali to još nije potvrđeno.

aha

ja tima ne računan jerbo je posvojen , a za CW držim da je to prilično sigurno da je njegov... Prije će biti da je Talija nešto namistila... Ali neočekivano je doista...
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 21/11/2006 : 16:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message  Reply with Quote
Meni u Morrisonovom Batmanu smeta to sto mi se cini kao da Grant sve vreme pokazuje nama kako je on zapravo, iznad ovoga sto pise - kako je Batman za njega samo post-moderna stagod sprdacina kojom nam maze oci. Posebno mi je to bilo vidljivo u drugom ili trecem broju njegovog run-a, kada se batman mlati sa Man-Batovima u muzeju - a postmoderne slike sluze umesto onomatopeja. U sustini, nervira me ista stvar koja me nervira i kod Warren Ellisa na Next Wave-u - njihova zajebancija koja postaje sprdanje sa likovima i zanrom.
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 22/11/2006 : 00:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
dobro, morrison možda malo pretjeruje sa svojim satiriziranjem skoro svega čemu pristupi, ali opet je to bolje nego da stvari shvaća do zla boga ozbiljno...a uz to i dovoljno dobro piše da svaki svoj hir može potkrijepiti...

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/11/2006 : 08:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
da,slazem se da morrison mozda preozbiljno pristupa likovima i ima uzasnu potrebu da sve promjeni iz korjena..ali ipak je upravo on mnoge serijale spasio od zaborava,sjetimo se samo njegovog rada na jla ili x-menu

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6211 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/11/2006 : 13:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Padobranac ulijeće u topic;-))

Uzeo na CRŠ Batman 620-625(Azzarelo/Risso)pa me zanima što poznavaoci misle o tom serijalu?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

milan2.0
New Member

127 Posts

Member since 16/10/2006

Posted - 28/11/2006 : 14:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send milan2.0 a Private Message  Reply with Quote
Nisam bas neki poznavalac ali meni se to nista nije dopalo. To je ona pricha Broken City, je l tako? Pricha mi je bila strasno nerazumljiva, a uglavnom mi je bilo jako, jako dosadno.
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000