Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38004 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 11/11/2010 : 22:26:48
|
Jedan stari, dobri sovinisticki:
Idu kroz dzunglu plavusa, brineta i crnka. Naravno, izgube se i posle nekog vremena naidju na reku. Reka krcata piranama, a na obali se pracaka zlatna ribica govoreci: "Pomoci cu vam da predjete reku, ukoliko me vratite u vodu". Odmah pritrca plavusa, osmotri situaciju te rece: -Zelim da plivam najbrze na svetu! Ribica ce: -Ucinjeno. Plavusa skoci u vodu, i momentalno je pirane oglodase do kostiju. Pristupi brineta: -Zelim najbrzi camac na svetu! Ribica ce: -Ucinjeno. Brineta udje u camac, kresnu motor, medjutim pre nego sto je stigla do polovine reke pirane pojedose i nju i camac. Crnka sede da razmisli malo, i nakon 15 minuta najzad rece: -Zelim muski mozak! Ribica ce: -Moze! Crnki kao da pade neka koprena sa ociju, pogleda levo, pogleda desno i rece: -Gle, most.
|
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/11/2010 : 23:25:11
|
Pita naturistica ugostitelja na Braču: - Šta me gledaš ko da nisi nikad vidio golu žensku? - Ma gledam otkud ćeš izvadit šolde za platit!
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 12/11/2010 : 14:49:54
|
Angry TV Buyer
--------------------------------------------------------------------
Original ad: i want a flatscreen tv. at least 40 inches and under $500. hit me up if you got what i want
--------------------------------------------------------------------
From Me to ***********@**********.org:
Hey,
I am selling my 42" Westinghouse plasma TV for $400. It is in excellent condition. I'm just selling it because I got a bigger one and don't need this one anymore. Let me know if you are interested.
Mike
From jim ****** to Me:
yeah man thats perfect. ill buy that as soon as possible. would you be able to bring it to my house? i dont have a car. im home pretty much all day every day
you can call me if you want 610-***-****
From me to jim ******:
No problem, Jim. I could bring it by tomorrow after work. Are you sure you want to buy it though? I don't want to bring it there and have you decide you don't want to buy it.
Mike
From jim ****** to Me:
no i definitely want it. just bring it over man
my address is 415 ********* rd, ******, PA just call me if you have any trouble
From me to jim ******:
Okay, I'll be over tomorrow.
From me to jim ******:
Jim,
I'm very sorry I was unable to make it to your house today. I had the TV loaded in the back of my pickup truck, and I was all set to go to your house. I just decided to make a quick stop in Chester to buy some stuff from a friend, and when I got back to my truck, the TV was gone. I can't figure out what the hell happened to it. I'm thinking maybe I hit a bump and it slid out of the truck, because I do forget to close my tailgate sometimes. I don't really remember if it was in the truck when I parked it, so I am baffled.
Anyway, this is totally my fault. Seeing as how I promised you a TV and lost it, I am going to help you out. I signed you up for a 2 year subscription to Plasma TV Enthusiasts Weekly. It is an excellent magazine that will give you a lot of information on plasma TVs to help you make the right decision when buying one. It is normally $84.99 a year, but I hooked you up with my referrer discount so it will only cost you $63.50 a year. I had it sent and billed to the address you gave me, and you should get your first one in a week or two.
Once again, I am very sorry that I lost the TV that I was going to sell you, but hopefully this magazine can help you out.
Mike
From jim ****** to Me:
are you out of your fuckin mind i dont want any fuckin magazines!!! what the fuck.. you better fuckin cancel that shit. what the fuck were you thinking dude, im not paying for that you fuckin dumbass
From jim ****** to Me:
and its obvious YOUR TV WAS STOLEN YOU FUCKIN RETARD. why the FUCK would you leave a tv in the back of your truck in chester?
cancel the fuckin magazines..NOW.
From me to jim ******:
Jim,
Why do you want me to cancel the magazines? It is a great magazine and I got you a great deal for it. You won't find it cheaper anywhere else. Also, to put it frankly, if you were going to buy a Westinghouse plasma TV from me without even looking at it, then it is clear you still have a lot to learn about plasma TVs. Reading this magazine will make you an expert in no time.
Mike
From jim ****** to Me:
you fuckin asshole i dont want to pay for some stupid magazine! i just want a goddamn tv. who the fuck would want to read a fuckin weekly magazine about tvs?! cancel it right now. im serious
From me to jim ******:
Jim,
I'm sorry you feel that way about the magazine. I was just trying to help. Unfortunately I cannot cancel the magazine. When I signed you up on the phone, they gave me a confirmation number I could use to cancel the subscription. I couldn't find a piece of paper to write it on, so I wrote the number on a napkin. I think I accidentally used the napkin to wipe my face after eating wings last night, and then threw it out. I'd look through the trash to find it for you, but the garbage truck already picked it up this morning. I think they take it to the dump/recycling center in Media if you want to go look for it. It was a napkin from Taco Bell, if that helps. I usually get all my napkins there.
If you think it would be easier, you could just cancel it once you get your first magazine in the mail. You'll probably be billed for the first month, plus a $75 cancellation fee because I didn't sign you up for cancellation insurance. I just assumed you would want to keep the magazine.
Mike
From jim ****** to Me:
i cant believe i just read all that shit because i should have known from the first few lines that you were a fuckin idiot
i dont care if you have to blow the fuckin editor, you better find a way to get it cancelled because i am not spending a goddamn nickel on that magazine!
From me to jim ******:
Jim,
If you don't pay for it, that may screw up your credit. I remember one time I forgot to pay my TV guide subscription for about 14 months, and that really messed up my credit. I had trouble buying a house because of that. You should be careful.
Since you seem to not know a lot about the importance of your credit, I signed you up for a year subscription of In Debt Weekly, a great magazine that can teach you a lot about credit. Don't worry, I got you the same discount as before, and this magazine is actually a little bit cheaper. It is only $34.99 a year. It came with a discounted subscription to Card Times, another magazine about credit cards. That one is only $25 per year, so I signed you up for that as well. It is a decent magazine for the price.
Mike
From jim ****** to Me:
GL4KJHSGSKFKJS YOU FUCKING ASSHOLE STOP SIGNING ME UP FOR FUCKING MAGAZINES!!!!
CANCEL THOSE RIGHT NOW MOTHERFUCKER!!!!
From me to jim ******:
Jim,
There is no need for that kind of language. Please do not talk to me anymore.
Unless you would be interested in a subscription to Anger Management Journal. I can sign you up for that if you want to learn how to control your temper.
Mike
From jim ****** to Me:
FUCK YOU
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 12/11/2010 : 23:12:06
|
- Zašto nema sex-a u državnim firmama?
- Sve sama rodbina!
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 13/11/2010 : 10:40:42
|
quote: Originally posted by acestroke
@ YNWA: ovaj odozgo je super! :)
:) Nadje se još poneki...
Minesweeper
----------------------------------------------------------------------
Original ad: Need your lawn mowed? I own a Ride-on mower and offer professional mowing for an affordable price. Price is generally $30 per hour based on services. I offer discounts for larger plots of land. E-mail or call me to discuss.
***************@gmail.com (302)-***-****
----------------------------------------------------------------------
From Me to ***************@gmail.com:
Hey,
My yard is 5 acres and I would like to work out some kind of regular mowing schedule. How much will you charge for five acres? Do you come weekly? Please let me know.
Thanks,
Mike
From Rob ***** to Me:
Hey Mike. Where do you live? Yes, I come weekly. I charge by the hour, but a rough estimate would be around $45 depending on if you want me to do trimming as well.
From Me to Rob *****:
Sounds good Rob. I'm located off of Naaman's road, near the 202 intersection. I would like you to trim around my sidewalk and patio, so I guess you should factor that into the price. I just need you to sign a waiver before you mow my lawn for the first time. Let me know when you would be able to do this.
Thanks,
Mike
From Rob ***** to Me:
Why do you need me to sign a waiver?
From Me to Rob *****:
The last couple of dumbass landscapers I had working for me sued me for injuries that were their own fault. I am just covering my ass so I don't have to deal with these damn settlements anymore. As long as you use common sense, the waiver won't even have to come into play.
From Rob ***** to Me:
Forgive me for asking but how were they injured? I find it peculiar that you have been sued by landscapers.
From Me to Rob *****:
Well, let me just say that I inherited this property from my grandfather when he passed away. He was a war veteran and a little bit eccentric when it came to guns. Long story short, he buried a bunch of land mines in his backyard. I had no idea until the first idiot mowing my lawn ran over one and it exploded. He lost his right leg and then sued me like a little whining baby, claiming it was my fault.
The waiver pretty much says you won't sue me if you hurt yourself by detonating a mine.
From Rob ***** to Me:
Why would anyone in their right mind agree to that? He had every right to sue you. There is no reason for land mines in Delaware.
From Me to Rob *****:
Like I said, just use common sense and don't run over the mines. They are Valmara 69 mines, so you can see a bunch of little prongs poking out of the ground. Just drive your lawn mower around any if you see them. There might not even be any left. Some could even be duds - these are very old mines. Just forget about the mines and sign the waiver. I don't work on Wednesday, we can meet then to sign the papers.
From Rob ***** to Me:
I will never agree to this. Not in a million years. I don't know who you should call but it is definitely not a landscaper.
From Me to Rob *****:
You said you had a ride-on mower, right? These are anti-personnel mines, not anti-tank mines. Meaning your mower can probably withstand the blast. The mines weren't made to disable enemy German lawnmowers. The jackass that blew his leg off was using a self-propelled mower. How about this: you can just sign the waiver for personal injury. I'll cover the cost of repairs if the mine ends up damaging your mower.
From Rob ***** to Me:
I value my life, so no thanks. If you ask me, I think you are the jackass for expecting anyone to mow your lawn given the circumstances.
From Me to Rob *****:
Apparently they just don't make landscapers like they used to anymore. I remember when landscaping was a real man's job, and there was no lawn that couldn't be mowed. Now everyone is such a little bitch about everything. "Waaaahhh! I dont want my wittle wawn mower to bwow up!" Would you sue me if a bee stung you while you were mowing my lawn, or if you got mauled by fire ants? Do I have to go to court if you forget to wear a jacket and catch a cold while mowing my lawn? C'mon man, suck it up and do your job.
From Rob ***** to Me:
Dear Mike,
Fuck you.
Rob
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 13:22:20
|
Zašto je pile prešlo cestu?
UČITELJICA Da dođe na drugu stranu.
PLATON Za više dobro.
GROUCHO MARX Pile? Koja je poanta priče? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
ARISTOTEL U prirodi je pileta da prelazi cestu.
KARL MARX To je povijesna nužnost.
SADDAM HUSSEIN To je bio isprovocirani čin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog plina na njega.
HIPOKRAT Zbog viška ravnodušnosti u gusterači.
MARTIN LUTHER KING Imam viziju svijeta u kojemu će svi pilići biti slobodni da prelaze cestu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE Bog siđe s neba i reče piletu: "Ti ćeš prelaziti ceste".
FOX MULDER Vidjeli ste pile vlastitim očima kako prelazi cestu. Koliko još pilića mora prijeći cestu da biste povjerovali?
RICHARD NIXON Pile nije prešlo cestu. Ponavljam: pile NIJE prešlo cestu.
MACCHIAVELLI Bitno je da je pile prešlo cestu i to opravdava svaki motiv koji je ono moglo imati.
JERRY SEINFELD Zašto itko prelazi cestu? Zašto se netko ne zapita, na kraju krajeva, zašto se pile uopće vrzmalo tuda?
SIGMUND FREUD Sama činjenica da vas uopće zanima zašto je pile prešlo cestu otkriva vašu seksualnu nesigurnost.
CARLOS VESTENDORP To je jedini put koje pile moze prijeći uzimajući u obzir Daytonski sporazum.
BILL GATES Upravo smo izdali novi PileOffice 2001 koji ne samo da će prelaziti ceste, nego će ležati na vašim podacima i čuvati ih.
OLIVER STONE Pitanje nije zašto je pile prešlo cestu, nego tko je još prešao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
CHARLES DARWIN To je bio logičan korak nakon silaska s drveta.
ALBERT EINSTEIN Da li je pile prešlo cestu ili se cesta pomicala ispod pileta, zavisi od vašeg položaja u referentnom sustavu.
BUDDHA Postavljanje tog pitanja negira našu vlastitu pileću prirodu.
ERNEST HEMINGWAY Da umre... Na kiši... Samo...
BILL CLINTON Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom.
ISAAC NEWTON Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat će na jednom mjestu. Pile koje se kreće u nekom referentnom sustavu prelazit će ceste.
DARTH VADER Pile nije moglo odoljeti moći tamne strane.
KAPETAN KIRK Ceste... Krajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodišnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otišlo.
STALJIN Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet...
SALVADOR DALI Riba.
RENNE DESCARTES Mislim, dakle pile postoji!
CEZAR Da dođe, vidi i pobijedi. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 13/11/2010 : 14:48:05
|
Zašto je pile prešlo ulicu? Jer mu je Chuck Norris naredio. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 13/11/2010 : 15:33:35
|
quote: Originally posted by Opti
UČITELJICA Da dođe na drugu stranu.
PLATON Za više dobro.
GROUCHO MARX Pile? Koja je poanta priče? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
ARISTOTEL U prirodi je pileta da prelazi cestu.
KARL MARX To je povijesna nužnost.
SADDAM HUSSEIN To je bio isprovocirani čin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog plina na njega.
HIPOKRAT Zbog viška ravnodušnosti u gusterači.
MARTIN LUTHER KING Imam viziju svijeta u kojemu će svi pilići biti slobodni da prelaze cestu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE Bog siđe s neba i reče piletu: "Ti ćeš prelaziti ceste".
FOX MULDER Vidjeli ste pile vlastitim očima kako prelazi cestu. Koliko još pilića mora prijeći cestu da biste povjerovali?
RICHARD NIXON Pile nije prešlo cestu. Ponavljam: pile NIJE prešlo cestu.
MACCHIAVELLI Bitno je da je pile prešlo cestu i to opravdava svaki motiv koji je ono moglo imati.
JERRY SEINFELD Zašto itko prelazi cestu? Zašto se netko ne zapita, na kraju krajeva, zašto se pile uopće vrzmalo tuda?
SIGMUND FREUD Sama činjenica da vas uopće zanima zašto je pile prešlo cestu otkriva vašu seksualnu nesigurnost.
CARLOS VESTENDORP To je jedini put koje pile moze prijeći uzimajući u obzir Daytonski sporazum.
BILL GATES Upravo smo izdali novi PileOffice 2001 koji ne samo da će prelaziti ceste, nego će ležati na vašim podacima i čuvati ih.
OLIVER STONE Pitanje nije zašto je pile prešlo cestu, nego tko je još prešao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
CHARLES DARWIN To je bio logičan korak nakon silaska s drveta.
ALBERT EINSTEIN Da li je pile prešlo cestu ili se cesta pomicala ispod pileta, zavisi od vašeg položaja u referentnom sustavu.
BUDDHA Postavljanje tog pitanja negira našu vlastitu pileću prirodu.
ERNEST HEMINGWAY Da umre... Na kiši... Samo...
BILL CLINTON Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom.
ISAAC NEWTON Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat će na jednom mjestu. Pile koje se kreće u nekom referentnom sustavu prelazit će ceste.
DARTH VADER Pile nije moglo odoljeti moći tamne strane.
KAPETAN KIRK Ceste... Krajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodišnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otišlo.
STALJIN Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet...
SALVADOR DALI Riba.
RENNE DESCARTES Mislim, dakle pile postoji!
CEZAR Da dođe, vidi i pobijedi.
LOL e znam za ove, najjači su einstein, staljin i newton |
"Nothing lasts forever." |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/11/2010 : 21:24:10
|
quote: Originally posted by supermark
meni su najbolji mulder, marx i hussein
Saddam rastura |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/11/2010 : 13:59:58
|
DJOLE Pile je preslo cestu jer je izgubilo svoj centar u krugu zivota. Sa ovim prelaskom je pile od jeftine kopije curana prešlo u zrelu kokos.
KING WARRIOR "Zasto je pile preslo cestu", to je odlican strip. Odoh da napisem recenziju.
MLADJO Drago pile, moram te udaljiti sedam dana sa foruma. Nadam se da ces poslije bana prestati sa prelazenjem preko ceste i prikljuciti se konstruktivnim raspravama.
STINKY Pile je preslo cestu jer ne zeli biti sastavni dio fasistickog, markosovog poredka facto institucije.
ULTRAS Preslo je jer bezi pred naletom grobarskih huligana.
CAT CLAW "Pile koje bezi" je sledeca tema za radnu akciju.
DR. STANGELOVE Gledao sam taj film. Steta sto nije crno-bijeli.
1EURO Imam ideju za novi posao-postaviti cestarinu tamo gdje je pile preslo preko ceste i naplacivati prelaz 1 euro.
MARKOS Da je pile citalo fibrine stripove, ne bi imalo potrebu da prelazi preko ceste.
BRUCE SPRINGSTEEN Pile je preslo cestu u Zagorovoj epizodi "Pobunjenici", strana 23, treci kada sa leve strane.
TEX WILLER Ako pile predje jos jednom ta cesta, ima da ga prebijem ko leskovacka snicla.
CURUNIR "Kao leskovacku sniclu". Kombiniraj uvijek pridjev sa cetvrtim padezom i sestom imenicom. Gori si od prevoditelja iz Ludensa.
PAJTOS Dobro ovo pile. Ja volim piletinu vise od starih koka.
ANDJELT Pile ce biti glavni junak novog tozinog stripa.
PRAVEDNI Ja volim to pile vise od docE i profesora-inza.
DEECAY Zasto je pile preslo cestu? Pitacu dr. Metrevelica.
EMIR PASANOVIC Ja znam zasto je pile prerslo preko ceste. Ako hocete i vi da saznate, procitajte sljedeco izdanje tjednih crtica.
VESELE SAONICE Pile nije tek tako preslo preko ceste, radi se o zaveri politickog pokreta udruzenih faraona bla bla bla
DVERIBAD Pile je preslo cestu jer nije moglo da gleda libellusove cijene. Samo da napomenem: JA NISAM PRISTRAN!
TELLER Pile je preslo jer su libellusova izdanja jeftina i imamo srecu da nisu jos skuplja.
SAWITCH Zasto je pile izbaceno sa foruma?
GLOBINJO @Slatki: jer nosi zuti dres.
AZRAX Ne privlace me pilad, vise volim petlove.
SNEAKSIE THIEFSIE KUKURIKUUUUUUUUUUUUUU
ROMMEL Zasto je pile preslo preko ceste bas sada kada sam mislio da povucem crtu?!
MR MURDOC Pile je preslo cestu jer je ateist.
MANHUNTER Pile je preslo cestu jer se prepalo mog starog avatara.
GAND .
SUPERMARK Je*es pile. Pricajmo malo o meni.
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 18/11/2010 : 14:05:17
|
prejebeno |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Elesar
New Member
Serbia
261 Posts
Member since 14/03/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/11/2010 : 18:08:58
|
quote: Originally posted by King Warrior
DJOLE Pile je preslo cestu jer je izgubilo svoj centar u krugu zivota. Sa ovim prelaskom je pile od jeftine kopije curana prešlo u zrelu kokos.
KING WARRIOR "Zasto je pile preslo cestu", to je odlican strip. Odoh da napisem recenziju.
MLADJO Drago pile, moram te udaljiti sedam dana sa foruma. Nadam se da ces poslije bana prestati sa prelazenjem preko ceste i prikljuciti se konstruktivnim raspravama.
STINKY Pile je preslo cestu jer ne zeli biti sastavni dio fasistickog, markosovog poredka facto institucije.
ULTRAS Preslo je jer bezi pred naletom grobarskih huligana.
CAT CLAW "Pile koje bezi" je sledeca tema za radnu akciju.
DR. STANGELOVE Gledao sam taj film. Steta sto nije crno-bijeli.
1EURO Imam ideju za novi posao-postaviti cestarinu tamo gdje je pile preslo preko ceste i naplacivati prelaz 1 euro.
MARKOS Da je pile citalo fibrine stripove, ne bi imalo potrebu da prelazi preko ceste.
BRUCE SPRINGSTEEN Pile je preslo cestu u Zagorovoj epizodi "Pobunjenici", strana 23, treci kada sa leve strane.
TEX WILLER Ako pile predje jos jednom ta cesta, ima da ga prebijem ko leskovacka snicla.
CURUNIR "Kao leskovacku sniclu". Kombiniraj uvijek pridjev sa cetvrtim padezom i sestom imenicom. Gori si od prevoditelja iz Ludensa.
PAJTOS Dobro ovo pile. Ja volim piletinu vise od starih koka.
ANDJELT Pile ce biti glavni junak novog tozinog stripa.
PRAVEDNI Ja volim to pile vise od docE i profesora-inza.
DEECAY Zasto je pile preslo cestu? Pitacu dr. Metrevelica.
EMIR PASANOVIC Ja znam zasto je pile prerslo preko ceste. Ako hocete i vi da saznate, procitajte sljedeco izdanje tjednih crtica.
VESELE SAONICE Pile nije tek tako preslo preko ceste, radi se o zaveri politickog pokreta udruzenih faraona bla bla bla
DVERIBAD Pile je preslo cestu jer nije moglo da gleda libellusove cijene. Samo da napomenem: JA NISAM PRISTRAN!
TELLER Pile je preslo jer su libellusova izdanja jeftina i imamo srecu da nisu jos skuplja.
SAWITCH Zasto je pile izbaceno sa foruma?
GLOBINJO @Slatki: jer nosi zuti dres.
AZRAX Ne privlace me pilad, vise volim petlove.
SNEAKSIE THIEFSIE KUKURIKUUUUUUUUUUUUUU
ROMMEL Zasto je pile preslo preko ceste bas sada kada sam mislio da povucem crtu?!
MR MURDOC Pile je preslo cestu jer je ateist.
MANHUNTER Pile je preslo cestu jer se prepalo mog starog avatara.
GAND .
SUPERMARK Je*es pile. Pricajmo malo o meni.
originalno! super! |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38004 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 23/11/2010 : 16:54:12
|
Mala Nefertiti u školi... Učiteljica kaže: - Djeco izvadite pločice, grebaćemo diktat. Mali Egipcani izvade pločice i učiteljica počne: - A sad pišite: Naš bog Amon Raa je jako prepotentan ... Mala Nefertiti digne ruku: - Oprostite učiteljice, ja sam bila bolesna prošlu heftu, ne znam piše li se "prepotentan" sa dva ili tri penisa? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38004 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38004 Posts