quote:Jos da igricu naprave. SBE mislim. Ili ju daju uz Repubblicu ili l'Espresso.
Pa rade neku "roleplaying" igru (što god to značilo), barem su tako do sada govorili.
quote:mentre in tempo per la fiera Lucca Comics & Games del prossimo fine ottobre sarà disponibile un Gioco di Ruolo ufficiale, pubblicato dalle Wyrd Edizioni (con un manuale disponibile anche in e-book)
quote:Jos da igricu naprave. SBE mislim. Ili ju daju uz Repubblicu ili l'Espresso.
Pa rade neku "roleplaying" igru (što god to značilo), barem su tako do sada govorili.
Ne znam točno detalje, ali pretpostavljam da je roleplaying igra nešto tipa Dungeons & Dragons gdje svaki igrač ima svog lika, igra svoju ulogu i prolazi kroz razne avanture koje mu zadaje Dungeon master.
Wow, trailer je fenomenalan! Ovo mi daje ideju za novog junaka. Kako bi bilo kad bi nas junak mogao da putuje kroz vrjeme i dozivljava avanture u historiji? Historija nase civilizacije je puna misterija i kada bi covjek moga da putuje kroz vrjeme mogao bi doziviti bez broj avantura. Od pada Maja u sjevernoj Americi sve do otkrica Amerike nas junak bi mogao da dozivi svakoraznih avantura. Mislim da je ovo stvarno dobra tema za nekog novog strip junaka.