Poll Question:
Zanima me koju bi opciju izabrali u navedenom slucaju. Orginal je u boji, oko 250 stranica, veci format i sad koju bi opciju u hrvatskom izdanju kupili. Naravno to ovisi o još mnogo faktora: nostalgija, omiljeni scenarist ili crtac i sl. ali pojednostavnimo i recimo neko zanimljivo izdanje koje bi volili procitati. Što bi u navedenim uvjetima kupili:
Nemoguce je ovako reci.Meni neki stripovi bolje izgledaju u C/B nego u boji a drugi obrnuto.Štase tice SC ili HC ako nije velika razlika u cijeni draži mi je Hc jer strip bude šivan za razliku od Sc koji obicno bude lipljen.
Nemoguce je ovako reci.Meni neki stripovi bolje izgledaju u C/B nego u boji a drugi obrnuto.Štase tice SC ili HC ako nije velika razlika u cijeni draži mi je Hc jer strip bude šivan za razliku od Sc koji obicno bude lipljen.
U ovom slucaju pretpostavka bi bila da ljepše izgleda u boji jer cim je orginal u boji u vecini slucajeva je i ljepši u boji. Ali ono što je srž problema je u biti da li je kupcu puno dati 220,00 kn za najbolju opciju ili bi se zadovoljio i sa više od duplo jeftinijom opcijom i na taj nacin uštedio dosta love.
Ako mi se nešto zaista svida-nije problem dati 220 kn
E znam, ali problem nastaje kad ti nešto nije baš toliko "napeto" da bi dao 220,00 kn, ali ono cisto da procitaš možda bi i dao 80,00 kn. Anketa ce vjerojatno na kraju pokazati ono što sam i pretpostavio. Dva extrema ili najeftinija ili najskuplja opcija . Ali evo da ja budem prvi koji ce podjeliti jednu dvojbu sa vama svima. Imam priliku objaviti Spawna, kolekcija od prvih 8 epizoda + epizode 11 i 12, zbog nekog spora nema broja 9 i 10. Dakle 10 brojeva Spawna, knjiga od 240 stranica, a prema pocetnom rasptivanju cijena tiska ovo su barem za sada moguce cijene. Spawna neki vole i dižu u nebesa, dok ga drugi smatraju precjenjenim stripom, ali svi se slažu da je to jedan od najznacajnijih americkih stripova 90-tih jer je to jedini strip koji je svojom snagom bio uz bok Marvelovim i DC-ovim favoritima.
I ja sam takvog mišljenja iako Spawn ima fenomenalan kolor. Doduše ja sam od onih kojima je najvažnija uzbudljiva prica i kvalitetan crtež, a dodatni ukrasi i lepršave boje samo ako ne poskupljuje puno, a u ovom slucaju mislim da je razlika od 140 kuna prevelika.
Isprintao sam ga u c/b tehnici i nije to baš idealno ali nije ni tako loše. Ženi mi se cak više svidjelo crno bijelo, a vjerujem da bi mnogima to bilo OK, dok bi se neki americki citatelj vjerojatno zgrozio buduci da smo mi ipak naviknuli na c/b preko Bonellija.
Isprintao sam ga u c/b tehnici i nije to baš idealno ali nije ni tako loše. Ženi mi se cak više svidjelo crno bijelo, a vjerujem da bi mnogima to bilo OK, dok bi se neki americki citatelj vjerojatno zgrozio buduci da smo mi ipak naviknuli na c/b preko Bonellija.
Ne bi me smetao CB Spawn. Osobno bi cak volio , npr da SMG izlazi kao Stripoteka a ako mi se nesto svidi postoje albumi u boji. (naravno ako bi razlika u cijeni izmedju izdanja uboji i CB bila znacajna, za par kuna to nije vrijedno)
[/quote]Vjeruj mi da su u pripremi, ali prioritet je ipak novih 6 MR da se ne kasni na kioscima. Obecao sam svima da ce do CRŠ-a sve to izaci. [/quote]