forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Stranci u raju, knjiga 1, rasprodaja 16,00 kn
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/11/2007 : 10:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast. Jel' gotovo?
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 23/11/2007 : 11:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Svaka cast. Jel' gotovo?

Jest, dostavljeno mi je nešto više od 100 komada za CRŠ i tiskara VEDOGRAF posao je obavila po onome što vidim FENOMENALNO.
Sve se poklopilo, vrhunski strip, vrhunski prijevod i vrhunski tisak i nadasve povoljna kupovina.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/11/2007 : 11:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
[balavim]
Hajde, ako te ne mrzi i ako si u mogucnosti, uslikaj tu gomilu od 100 komada, da vidimo i mi, koji zivimo u Africi, kako to izgleda. :)
Zelim ti puno srece na CRSHu i da rasprodas svih 100 komada (pozeljno bi bilo da mi Dekara kupi primerak pre toga:)!
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 23/11/2007 : 11:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Svaka cast. Jel' gotovo?

Jest, dostavljeno mi je nešto više od 100 komada za CRŠ i tiskara VEDOGRAF posao je obavila po onome što vidim FENOMENALNO.
Sve se poklopilo, vrhunski strip, vrhunski prijevod i vrhunski tisak i nadasve povoljna kupovina.

samo 100? moram se požurit
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/11/2007 : 12:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Zar nije tiraz 500?

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/11/2007 : 13:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa lijepo čovjek kaže da je dobio 100 komada za crš
ostalo kasnije

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 23/11/2007 : 13:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

pa lijepo čovjek kaže da je dobio 100 komada za crš
ostalo kasnije

Tako je, i žena mi je rekla da se ne moram ni vraćati kući ako ih ne prodam barem 50.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/11/2007 : 14:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Dobro je sto Dekara nema zenu da mu to govori. :)
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/11/2007 : 15:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello
Tako je, i žena mi je rekla da se ne moram ni vraćati kući ako ih ne prodam barem 50.

Dobro ti je i rekla!
Jedva čekam svoj primjerak....
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 23/11/2007 : 20:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ja svoj već imam...
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/11/2007 : 19:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
bilo bi super za jedno prodajno mjesto u Zadru, imas jos jednog kupca jer mi je prijatelj rekao da bi sip uzeo
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 25/11/2007 : 00:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Sta kazu kupci?
'Ajmo ljudi...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9404 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 25/11/2007 : 00:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Strip je oooooodličan!!!!
Svaka čast!!!!
Samo nastavi!!!!!

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 25/11/2007 : 01:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote
na crš nažalost ove godine ne stižem, ali svakako kupujem ovih dana... svaka čast

Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals of time.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 25/11/2007 : 14:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
strip nije loš... izdanje isto solidno, jedino zamjeram što nema godine izlaska izvornika...

o prijevodu neću
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/11/2007 : 16:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Jako zadovoljan stripom... klasični ljubavni problemi spiced with witty dialogues, delighful characters and hillarious scenes... frankly, it's funny as hell!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/11/2007 : 19:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s kikyjem... Otkačeni likovi, luda rješenja, neobični ljubavni odnosi (rekao bih ljubavni trokut sa lezbo-nabojem, no tu je i napaljeni Freddie). Kako mi je hello na početku i napomenuo, uistinu je to lako i pitko humoristično štivo. Koliko sam upoznat s radnjom, ovo je više uvod u likove, a razlozi koji se skrivaju iza Katchooine kronične nepovjerljivosti i animozitetu naspram muškaraca bit će otkriveni u 2. tomu. Za koji btw mislim da jest dobio Eisnerovu nagradu (nemojte me držat za riječ). Crtež ima najviše šarma u svojoj karikaturalnosti - izrazi lica i govor tijela. Cure koje se pojavljuju nisu krasotice, već sasvim prosječni komadi, razbarušene debeljuce u neprivlačnoj obleki...

S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.

Ajd, platio mi je hello i pivu dvje, zapjevali koju domaću, al to nije razlog ovom dobrom dojmu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 25/11/2007 : 21:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Slažem se s kikyjem... Otkačeni likovi, luda rješenja, neobični ljubavni odnosi (rekao bih ljubavni trokut sa lezbo-nabojem, no tu je i napaljeni Freddie). Kako mi je hello na početku i napomenuo, uistinu je to lako i pitko humoristično štivo. Koliko sam upoznat s radnjom, ovo je više uvod u likove, a razlozi koji se skrivaju iza Katchooine kronične nepovjerljivosti i animozitetu naspram muškaraca bit će otkriveni u 2. tomu. Za koji btw mislim da jest dobio Eisnerovu nagradu (nemojte me držat za riječ). Crtež ima najviše šarma u svojoj karikaturalnosti - izrazi lica i govor tijela. Cure koje se pojavljuju nisu krasotice, već sasvim prosječni komadi, razbarušene debeljuce u neprivlačnoj obleki...

S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.

Ajd, platio mi je hello i pivu dvje, zapjevali koju domaću, al to nije razlog ovom dobrom dojmu!

Da nisam ušao u izdavačke vode vjerojatno nikad ne bih upoznao toliko dobrih ljudi na CRŠ-u. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam da se ponovo sretnem sa Dee Cayem i njegovom suprugom , Wandererom, Spidermanom, Dekarom i mnogim drugim ljudima. Par ljudi mi je danas prišlo i pohvalilo scjelokupno izdanje, i cijenu i tisak i prijevod. Hvala svima, zakon ste!!!

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 25/11/2007 : 22:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
@hello
Ako razocaras zenu i ne prodas onoliko koliko ti je rekla,ostace ti bar dobri strip prijatelji,eto...
Mala sala...samo ti guraj brate i ne daj se,naci ce ovo izdanje svoju publiku,don't worry...be happy...

...BD, c'est la vie...

Edited by - axle munshine on 25/11/2007 22:03:45
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/11/2007 : 22:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
koliko sam ja obaviješten, žena će biti zadovoljna :-))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 26/11/2007 : 19:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
hello dali da narucim strance ili ce ih biti na nekom prodajnom mjestu u Zadru?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/11/2007 : 20:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro je sto Dekara nema zenu da mu to govori. :)

Nikad se nebi vratija doma... ne zboh žene, nego prodaje

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 26/11/2007 : 21:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Kad ce u Beograd???

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/11/2007 : 23:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam stigao javiti prije, ali nikad nije kasno. Sto se mene tice, apsolutna preporuka za ovaj strip - radi se o iznimno zanimljivom i posebnom ostvarenju koje ce, nadam se, zazivjeti i kod nas. Sto se samog izdanja tice, sve pohvale. Jako dobro, dapace, izvrsno, pogotovo kad je rijec o prvom izdanju mladog izdavaca. Puno srece s novim brojevima i projektima!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 26/11/2007 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... he, he... evo da se pohvalim kupio mi Dekara... jedva cekam da se ih se docepam...

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000