Jest, dostavljeno mi je nešto više od 100 komada za CRŠ i tiskara VEDOGRAF posao je obavila po onome što vidim FENOMENALNO. Sve se poklopilo, vrhunski strip, vrhunski prijevod i vrhunski tisak i nadasve povoljna kupovina.
[balavim] Hajde, ako te ne mrzi i ako si u mogucnosti, uslikaj tu gomilu od 100 komada, da vidimo i mi, koji zivimo u Africi, kako to izgleda. :) Zelim ti puno srece na CRSHu i da rasprodas svih 100 komada (pozeljno bi bilo da mi Dekara kupi primerak pre toga:)!
Jest, dostavljeno mi je nešto više od 100 komada za CRŠ i tiskara VEDOGRAF posao je obavila po onome što vidim FENOMENALNO. Sve se poklopilo, vrhunski strip, vrhunski prijevod i vrhunski tisak i nadasve povoljna kupovina.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Jako zadovoljan stripom... klasični ljubavni problemi spiced with witty dialogues, delighful characters and hillarious scenes... frankly, it's funny as hell!
Slažem se s kikyjem... Otkačeni likovi, luda rješenja, neobični ljubavni odnosi (rekao bih ljubavni trokut sa lezbo-nabojem, no tu je i napaljeni Freddie). Kako mi je hello na početku i napomenuo, uistinu je to lako i pitko humoristično štivo. Koliko sam upoznat s radnjom, ovo je više uvod u likove, a razlozi koji se skrivaju iza Katchooine kronične nepovjerljivosti i animozitetu naspram muškaraca bit će otkriveni u 2. tomu. Za koji btw mislim da jest dobio Eisnerovu nagradu (nemojte me držat za riječ). Crtež ima najviše šarma u svojoj karikaturalnosti - izrazi lica i govor tijela. Cure koje se pojavljuju nisu krasotice, već sasvim prosječni komadi, razbarušene debeljuce u neprivlačnoj obleki...
S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.
Ajd, platio mi je hello i pivu dvje, zapjevali koju domaću, al to nije razlog ovom dobrom dojmu!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Slažem se s kikyjem... Otkačeni likovi, luda rješenja, neobični ljubavni odnosi (rekao bih ljubavni trokut sa lezbo-nabojem, no tu je i napaljeni Freddie). Kako mi je hello na početku i napomenuo, uistinu je to lako i pitko humoristično štivo. Koliko sam upoznat s radnjom, ovo je više uvod u likove, a razlozi koji se skrivaju iza Katchooine kronične nepovjerljivosti i animozitetu naspram muškaraca bit će otkriveni u 2. tomu. Za koji btw mislim da jest dobio Eisnerovu nagradu (nemojte me držat za riječ). Crtež ima najviše šarma u svojoj karikaturalnosti - izrazi lica i govor tijela. Cure koje se pojavljuju nisu krasotice, već sasvim prosječni komadi, razbarušene debeljuce u neprivlačnoj obleki...
S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.
Ajd, platio mi je hello i pivu dvje, zapjevali koju domaću, al to nije razlog ovom dobrom dojmu!
Da nisam ušao u izdavačke vode vjerojatno nikad ne bih upoznao toliko dobrih ljudi na CRŠ-u. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam da se ponovo sretnem sa Dee Cayem i njegovom suprugom , Wandererom, Spidermanom, Dekarom i mnogim drugim ljudima. Par ljudi mi je danas prišlo i pohvalilo scjelokupno izdanje, i cijenu i tisak i prijevod. Hvala svima, zakon ste!!!
@hello Ako razocaras zenu i ne prodas onoliko koliko ti je rekla,ostace ti bar dobri strip prijatelji,eto... Mala sala...samo ti guraj brate i ne daj se,naci ce ovo izdanje svoju publiku,don't worry...be happy...
Nisam stigao javiti prije, ali nikad nije kasno. Sto se mene tice, apsolutna preporuka za ovaj strip - radi se o iznimno zanimljivom i posebnom ostvarenju koje ce, nadam se, zazivjeti i kod nas. Sto se samog izdanja tice, sve pohvale. Jako dobro, dapace, izvrsno, pogotovo kad je rijec o prvom izdanju mladog izdavaca. Puno srece s novim brojevima i projektima!