forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Stranci u raju, knjiga 1, rasprodaja 16,00 kn
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/11/2007 : 00:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
hej, dushe, mislim da cu da razdevicim tvoj primerak. ne smeta ti to. bas mi se cita.

Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 27/11/2007 : 00:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by DeeCay

Slažem se s kikyjem... Otkačeni likovi, luda rješenja, neobični ljubavni odnosi (rekao bih ljubavni trokut sa lezbo-nabojem, no tu je i napaljeni Freddie). Kako mi je hello na početku i napomenuo, uistinu je to lako i pitko humoristično štivo. Koliko sam upoznat s radnjom, ovo je više uvod u likove, a razlozi koji se skrivaju iza Katchooine kronične nepovjerljivosti i animozitetu naspram muškaraca bit će otkriveni u 2. tomu. Za koji btw mislim da jest dobio Eisnerovu nagradu (nemojte me držat za riječ). Crtež ima najviše šarma u svojoj karikaturalnosti - izrazi lica i govor tijela. Cure koje se pojavljuju nisu krasotice, već sasvim prosječni komadi, razbarušene debeljuce u neprivlačnoj obleki...

S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.

Ajd, platio mi je hello i pivu dvje, zapjevali koju domaću, al to nije razlog ovom dobrom dojmu!

Da nisam ušao u izdavačke vode vjerojatno nikad ne bih upoznao toliko dobrih ljudi na CRŠ-u. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam da se ponovo sretnem sa Dee Cayem i njegovom suprugom , Wandererom, Spidermanom, Dekarom i mnogim drugim ljudima. Par ljudi mi je danas prišlo i pohvalilo scjelokupno izdanje, i cijenu i tisak i prijevod. Hvala svima, zakon ste!!!

ja sam preko denisa kupio prvu knjigu na engleskom koji tjedan prije nego je najavljeno hrvatsko izdanje. cijenim svaku ovakvu inicijativu, pa sam na crs-u kupio i domace izdanje. bravo ja!!!
al jos nisam procito nijedno... ua ja!!!!

https://www.facebook.com/goransudzuka
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/11/2007 : 00:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... ma sta te briga, izvukao si se i nisi morao da crtas...

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/11/2007 : 00:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marlowe

hej, dushe, mislim da cu da razdevicim tvoj primerak. ne smeta ti to. bas mi se cita.

... sve dok nema masnih mrlja od prstiju...

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/11/2007 : 00:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
citacu u rukavicama, i bicu nezan.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/11/2007 : 00:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
uh, sav sam se rastopio...

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/11/2007 : 01:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Hello, cekamo izveštaj o uspesima na CRŠu. Jesi li prodao sve i da li te je žena primila nazad?
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 01:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
S obzirom da je ovo prvi helloov strip uradak, kad se uzme još u obzir i cijena, rekao bih da je ovo odlično odrađeno izdanje. Po mojim standardima, prijevod je dobar. Tako da bih zamolio mifuga da mi obrati pozornost na greške u prijevodu da se i ja osvjedočim o prijevodu.

ma nije bitno, neću sad helloa jebavat bezveze, nije tako loše, ali ima par standardnih grešaka...

quote:
Originally posted by DusMan

Hello, cekamo izveštaj o uspesima na CRŠu. Jesi li prodao sve i da li te je žena primila nazad?

vidim da je ženu natjero i da surađuje na izdanju
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/11/2007 : 07:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Ja sam jako zadovoljan, kući sam se vratio sa samo par komada, i više nego ispunjena norma, žena oduševljena, primila me nazad. Najbolji trenutak na štandu je bio kad je jedna jako simpatična cura u Strangers in paradise majici kupila tri knjige za sebe i da podijeli prijateljicama.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/11/2007 : 08:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Da li se strip može nabaviti u MC-u?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/11/2007 : 08:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Da li se strip može nabaviti u MC-u?

Da, ali tek sutra ili prekosutra.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 27/11/2007 : 09:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message  Reply with Quote
Strip je super, izdanje je ok, samo naprijed!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/11/2007 : 10:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolji trenutak na štandu je bio kad je jedna jako simpatična cura u Strangers in paradise majici kupila tri knjige za sebe i da podijeli prijateljicama.

Heh, vlazni san svakog izdavaca/prodavca/geeka.
Steta sto si ozenjen.
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 27/11/2007 : 10:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
Oce li biti u Beogradu da se kupi?

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/11/2007 : 11:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Kad će Stranci doći u Osijek (pretpostavljam, u knjižaru Nova)?
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/11/2007 : 11:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beli luk

Oce li biti u Beogradu da se kupi?

Ako strip knjižare budu zainteresirane.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 27/11/2007 : 11:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Kad će Stranci doći u Osijek (pretpostavljam, u knjižaru Nova)?

Ja se nadam da će se početkom sljedećeg tjedna naći u Osijeku:
Knjižara A.G. Matoš
TIMAREX d.o.o.
Europska avenija 6

Rijeci:
Knjižara Migotin
Strossmayerova 23

Splitu:
vjerojatno Utopija, možda i Morpurgo

Zadar još nije siguran.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 11:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
javi uskoro za Zadar, nestrpljiv sam da to procitam
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 27/11/2007 : 14:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Moram i ja pohvaliti strip i svakako podržati izdavanje svake sljedeće knjige!
PS: Ja sam primjetio ipak jednu onako bitniju greškicu prilikom upisa teksta prijevoda, DeeCay - oblačić je ostao na engleskom. Ali dokle god se ne ponovi u sljedećim izdanjima, sve je ful-kul.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 28/11/2007 : 15:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Ako je netko nestrpljiv i želi imati ovo izdanje čim prije imam još samo 7 komada pa se može naručiti direktno od mene na mail danijel.obrovac1@du.t-com.hr Cijena je 45,00 kn.
Do kraja tjedna u pogonu će biti i web stranica www.izdavanje-knjiga-dani.hr.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/11/2007 : 09:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da nisam ušao u izdavačke vode vjerojatno nikad ne bih upoznao toliko dobrih ljudi na CRŠ-u. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam da se ponovo sretnem sa Dee Cayem i njegovom suprugom , Wandererom, Spidermanom, Dekarom i mnogim drugim ljudima. Par ljudi mi je danas prišlo i pohvalilo scjelokupno izdanje, i cijenu i tisak i prijevod. Hvala svima, zakon ste!!!

e i meni drago

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/11/2007 : 19:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Stranci u raju se za sada mogu naći samo u Zagrebu. Ostatak pošiljke mi stiže u Dubrovnik tek sljedeći tjedan tako da će se na ostalim prodajnim mjestima naći na policama tek za desetak dana :( Nažalost imam još samo par komada za one nestrpljive. Možete ih naručiti tijekom vikenda, isporuka u ponedjeljak. Sutra privodimo kraju i web stranicu tako da će oni neodlučni moći vidjeti i preview od 16 stranica. Hvala svima na pohvalama ali i na dobronamjernim kritikama kao što je Pasanovićeva.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/11/2007 : 19:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
hej hello javim ti se mailom za onu juliu, a i da mi ostavis jedne strance jer bih to uzeo (zaboravio sam na CRSu :-(

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/11/2007 : 19:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verter

hej hello javim ti se mailom za onu juliu, a i da mi ostavis jedne strance jer bih to uzeo (zaboravio sam na CRSu :-(

OK! Hvala

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 01/12/2007 : 11:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
Dobar strip, dobro izdanje, čestitke!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000