Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/02/2008 : 01:43:12
|
quote: Originally posted by Obi-wan Bič osjetit moram da oslobodim se TPB/integral sotone.
u slobodno vreme se bavim i exorcizmom tog zloduha pa slobodno PMni kad zagusti |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 02/02/2008 : 13:29:33
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by fler
quote: Originally posted by BlekenDekara
i tako propade sva zabava:)) usput, izashao novi Y, idem da ga ischitam pa da spojerujem markosa, djoleta i ostale trejd snobashe!:)) tudlidu!
usudi se, i neće ti bit bitno dođe li do zagonetnog crkavanja muškog spola za jedno 10ak godina, obzirom da nećeš bit prisutan
tjah, makar tje biti kratak i ispunjen zivot.
da vidimo. ne znam kolko su ovo spojleri ali za one koji bi to izbegli neka ne chitaju sledetje retke:))PPPP
imamo kloniranje, herojsko lezbejisanje, tjelavog jorika(koji lichi na BKVa tako:), matorog jorika koji vishe nije tjelav, smrti dvoje od ekipe(tri, ako rachunamo i onu u 59), dve odlichne fore(dr. men i remo williams(za kojeg sam do sada mislio da se samo chika bob i ja setjamo:), pristojnu i poetichnu zadnju stranu i to je to. da je moglo bolje - moglo je ali netjete nishta izgubiti i da ste zavrshili sa 59. ok. jedna serija skinuta sa pull liste pa idemo da vidimo chime tje da je zamenimo...
pojma nemas. dekarchino! |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
Patrix
Junior Member
Croatia
411 Posts
Member since 17/12/2010 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/03/2011 : 16:50:48
|
Općenito su mi trejdovi draži, al neke stvari sam odlučija skupljat u sveskama. Flash (vol.2) je dosta slabo skupljen u trejdove, a i ti trejdovi šta su skupljeni su većinom rasprodani, bar Waidov run tako da njega skupljan u sveskama. Također planiran nabavit neke mini-serijale na taj način, prvenstveno ove miniserijale od 4 broja poput Green Arrowa, Aquamana i Phantom Strangera. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia