Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mcn
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15967 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/03/2008 : 08:06:49
|
? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 20/03/2008 : 13:50:19
|
U ducan su stigla izdanja... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 20/03/2008 : 14:18:09
|
quote: Originally posted by Dado
!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
wiskey
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/1078464636.jpg)
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 22/03/2008 : 19:39:03
|
Mladene,ti bi mogao znat Da li je prvi album,ove kratke priče,bio ikada objavljen prije u bilo kakvoj ediciji? Za ovaj drugi znam da je bio u Stripoteci. |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/03/2008 : 21:40:17
|
Koliko ja znam, ove cetiri price nisu nikada ranije objavljene na podrucju bivse YU. Ovo je premijera.![](icon_smile.gif)
A cini mi se da sam ti to vec i rekao, no mozda si bio pijan...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 22/03/2008 : 21:58:13
|
A uostalom ko se ne bi opio uz sinoćnji izbor glazbe u Desperada... red Miše red narodnjaka pa Chris Rea i Sting (ne bili nas potrali)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Posted - 22/03/2008 : 23:59:04
|
quote: Originally posted by kico
Mladene,ti bi mogao znat Da li je prvi album,ove kratke priče,bio ikada objavljen prije u bilo kakvoj ediciji? Za ovaj drugi znam da je bio u Stripoteci.
Koliko ja znam, nije. Gaston ima pravo u jednu ruku... A u drugu, šta mu staviš. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 23/03/2008 : 01:31:47
|
quote: Originally posted by Gaston
Koliko ja znam, ove cetiri price nisu nikada ranije objavljene na podrucju bivse YU. Ovo je premijera.![](icon_smile.gif)
a otjel se mozda premijerati uskoro nekih novijih epizoda? sve je ovo superica ali mene ponajvishe interesuju te morvan/munuera epizode te oni spin offovi( http://www.coinbd.com/bd/series/2044/spirou-et-fantasio---une-aventure-par.html )... i znam da tje sad gaston krenuti sa "mi tjemo objaviti sve shto je izashlo od...." tiradicom ali ischekuju se konkretni odgovori, bre![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/03/2008 : 03:39:37
|
Ne spominjati zalud ime Božije![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 23/03/2008 : 08:01:24
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Gaston
a otjel se mozda premijerati uskoro nekih novijih epizoda? sve je ovo superica ali mene ponajvishe interesuju te morvan/munuera epizode te oni spin offovi( http://www.coinbd.com/bd/series/2044/spirou-et-fantasio---une-aventure-par.html )... i znam da tje sad gaston krenuti sa "mi tjemo objaviti sve shto je izashlo od...." tiradicom ali ischekuju se konkretni odgovori, bre![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15967 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/03/2008 : 11:15:59
|
pročitao četri priće - dvije su genijalne jedna je odlična a jedna vrlo dobra - nabaviti i pročitati OBAVEZNO |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 28/03/2008 11:16:44 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 31/03/2008 : 10:59:22
|
Da li Libellus planira u budućnosti izdavati više brojeve Spiroua? Nakon teksta Kowalskog u sedmici sad sam znatiželjan... |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/04/2008 : 07:37:35
|
quote: Originally posted by kico
Da li Libellus planira u budućnosti izdavati više brojeve Spiroua?Nakon teksta Kowalskog u sedmici sad sam znatiželjan...
Uh, to bi bilo za pet! Ma može i pet... godišnje![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|