forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA predstavlja: Orka 6 - Pakao
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

Lorda
Average Member

Croatia
695 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/10/2008 : 16:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Izasao je jucer u jutarnjem dosta afirmativan clanak o stripu From Hell i izdavacu Fibri, i to na duploj stranici u sredini, u svakom slucaju bravo za jutarnji i ekipu u novinama koja isfurava clanke o stripu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/10/2008 : 16:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Plaćena propaganda!Sada tek vidite koliko Markos zarađaje na nama naivcima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/10/2008 : 17:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Ja sam to pročito... e sad, šta reč o ovakvome dijelu a što već nije bilo rečeno u prezentaciji ili raznim novinarskim tekstovima po internetu a i šire? Osim da je ovakova verzija Đeka Trbosjeka kojom se Moore bavi fakat jako prigodna da se puno, puno toga kaže, i to ne samo o slavnome zločincu ili tadašnjem vremenu, nego puno šire i obuhvatnije, sjajno izbalansirani multidimenzionalni komentar koji ne vrijedi samo za jedno vrijeme i jednu naciju... A fakat ono što je možda najuzbudljivije, in a strange kind of way, što nikada nećemo saznati koliko je sve ovo fact or fiction.

But the fact is da mi je drago što sam se potrudio da mi knjižnica ovo nabavi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2008 : 18:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
taj Đek Trbosjeković je razvikan samo zato jer su englezi puni sebe.
šta je s onim pakistanskim pedofilon-ubojicon šta je silova i ubija stotinjak dice pa ih rastapa u kiselini?
ili teen manijacima šta naprave pokolj po školi?
ova Đek tema je i više nego prožvakana

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 07/10/2008 : 23:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
lwoode za to treba vremena da se postane kult :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2008 : 19:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Nisam mogao da prokomentarisem ovo izdanje, zato sada: FANTAZIJA!!!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/10/2008 : 20:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Nekad se znalo tko je bilder, a tko čita stripove, dok danas moraš biti bilder da bi čitao stripove ...

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/10/2008 : 12:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Nekad se znalo tko je bilder, a tko čita stripove, dok danas moraš biti bilder da bi čitao stripove ...

mcn

da malo smo se kamuflirali
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2008 : 12:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

mcn

...živa istina...
Nikako se jučer namjestit za doć do pola.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/10/2008 : 12:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Kupovina obavljena!!! I uz to po prvi put posjetih hram stripa u Ljubljani - striparnicu BUCH, sjajno mjesto...
Mislim da bi joga ili kama-sutra pomogla kod pronalazenja poze za citanje ove "krmace", na kratko sam se stvarno obeshrabrio kad sam vidio koliko je ovo cudo.

...
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 09/10/2008 : 12:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Dobro, nakon skoro mjesec dana nakon šta je izašlo i šta vam lijepo stoji na polici i nakon što ste se divili gabaritima i nakon šta ste se hvalili "Vidi ga, je lijep", da li je itko pročitao strip do kraja i ima reći koji riječ o samom stripu?

www.stripgen.com
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2008 : 13:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Dobro, nakon skoro mjesec dana nakon šta je izašlo i šta vam lijepo stoji na polici i nakon što ste se divili gabaritima i nakon šta ste se hvalili "Vidi ga, je lijep", da li je itko pročitao strip do kraja i ima reći koji riječ o samom stripu?

Stiga do pola.
Prije toga čita Alvar Mayora.
Jebiga,puno je to teksta...umorila me povijest Londona.
Non stop mi je Marko bi na pameti...koliko teksta je tu moralo se proć.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2008 : 13:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:

Stiga do pola.
Prije toga čita Alvar Mayora.
Jebiga,puno je to teksta...umorila me povijest Londona.
Non stop mi je Marko bi na pameti...koliko teksta je tu moralo se proć.

Nemoj me podsjecati, molim te

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2008 : 13:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Nego kad si tu već.
Što je "The star" preveden Zvijezda...?
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 09/10/2008 : 13:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
...i kad ce novi Kenovi :)))

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2008 : 13:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Nego kad si tu već.
Što je "The star" preveden Zvijezda...?

Odluka prevoditelja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2008 : 13:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

Za 40 dana!

Trouble will find me
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2008 : 13:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=9&NewsID=10

pa se ravnaj.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 09/10/2008 : 13:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
danke obojici

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 09/10/2008 : 13:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam čitao ovo davno, davno... Kupio, pročitao i prodao. Nisam imao nameru da ga ponovo čitam. Ali sad sam ipak kupio Fibrino izdanje.

Šta reći, a ne slagati, osim - remek delo koje ostavlja mučan utisak u stomaku. Da ne spojlujem ovde mnogo, ali neka poglavlja se malte ne ne mogu čitati. Moore je ludak koji te potpuno sludi, ne znaš više šta je tu stvarnost, šta fikcija. Priča jeste o Džeku Trboseku, ali je u stvari priča o celom tom viktorijanskom dobu u Engleskoj, a i šire.

Atmosfera u stripu je neverovatna. Crtež, iaoko u početku deluje odbojno i meni dosta grozno, je neverovatno funkcionalan.

I da, moj je predlog da se ne gluprate i da kod prvog čitanja ne čitete paralelno i strip i Bilješke.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/10/2008 : 19:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
x godina prije nego li je postojao strip from hell pogledah jedan film koji me je raspametio...murder by decree...u doba kada nije bilo interneta i imdba nisam znao da je sjajni film u stvari remake study in terror filma...pa ipak murder by decree me oduševio...em je sherlock stao na putu ripperu em je ponudio baš sve što sam želio na temu ...(starija verzija jedino petera carstena u nečemu što nije bilo nacist ili njemački časnik) - strip je odličan ali film je meni nenadomjestiv...murder by decree je u meni pobudio ono što from hell radi vama...i uvijek će biti bolji iako uzeh i engleski strip i predivno markovo izdanje plummer i mason su jači uvijek

Edited by - rommel on 09/10/2008 19:16:36
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 10/10/2008 : 09:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
evo, pročitao i ja... očekujte recenziju u novom broju zareza, izlazi idući četvrtak... istu ćete moći čitati i na internetu, samo guglajte zarez. nego, sad sam baš pogledao fibrin izdavački plan za iduće dvije godine, odmah mi je u oko upao baruov "sunčani autoput" (sreća, sreća, sreća), burnsov "black hole" (pun pogodak), a najviše me obradovalo što će "gluhe laste" konačno biti objavljene u albumu. najbolji način da pročitam onih nekoliko epizoda koje sam fulao zbog prestanka primanja modre laste.

i am the tide the rise and the fall the reality soldier the laugh child one of the many the flame child
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/10/2008 : 10:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Pročitao i ja sinoć do kraja.

Imao sam ozbiljnu namjeru da nakon polovine čitanja uskliknem na forumu: Pa ovo i nije baš nešto!
Ali....stvari su se drugačije odigrale.
Još uvijek sam pod dojmom ovoga stripa.Nakon svakog poglavlja kako se bližiš kraju čitanja sam stao...razmišljao...usporavao čitanje da ne dođem do kraja...vraćao se čitati početak,sredinu...pa nastavljao sve do kraja.
Ne mogu vjerovati da jedan ovakav čudnovat crtež prati ovu radnju savršeno!
Crtež je to koji meni NE odgovara,a opet ne možeš zamislit ovaj strip bez takvog crteža.
Alan Moore je luđak!
Koliko je samo podataka trebalo posložiti iz raznovrsnih knjiga ili časopisa,memoara ili biografija za posložit ovako jedno djelo u radnju o kojoj su manje-više svi iznijeli teorije i teorije zaključaka.
Mogu vam reći da sam na kraju čak i u Bilješkama guštao!
Ovo je stvarno strip za pamćenje...
Totalno drugačije od svega što sam do sad pročitao!
Tmurno,oholo,zlo,postiđeno,krvavo,retrospektivno,zadivljujuće.

Mislim da bi svatko,ko se zove stripofilom,ovo morao pod hitno pročitati.
Sada.
Odmah.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 10/10/2008 : 11:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Posteno priznajem da ga jos nisam kupio, kalkulantski cekam CRS i popust redovni, pa popust na kolicinu, pa popust za prijatelje i znance :)...

Jbga, ovih dana se stizu neki drevni zaostaci, tying up some loose ends, za najnovije stvari jednostavno nema prostora.

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/10/2008 : 11:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Svi ga hvalite, onaj Markov teaser u pdf je dobar, tema je privlačna, a i piše ga Moore. Očito ga moram nabaviti. Jel moram prije čitanja i nabavljanja nabaciti koji biceps viška?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000