forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 582

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 19/12/2016 : 19:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Na danasnji dan prije 15 godina (vec!) otvorio se LOTR: Fellowship of the Ring

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2016 : 19:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Fuck, već 15 godina! Kad se sjetim koje je to oduševljenje bilo, i koliko smo se svi jadali da treba proteći čitava godina do Dvije kule.
A sad proletjelo već petnaest...

A ove jeseni se navršilo i okruglih četvrt stoljeća otkad sam iz prvog reda balkona kina Zagreb prvog dana prikazivanja gledao Terminatora 2: Sudnji dan, film koji i danas izgleda modernije od većine aktualnih naslova.

Kud prije ode 25 godina...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 19/12/2016 : 19:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Da! Morao sam na trenutak stati kad sam to procitao da mi mozak procesuira taj podatak od 15 godina

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2081 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 19/12/2016 : 22:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Bome je i mene zateklo kako vrijeme leti :)

2. godina faksa, kino u Osijeku i višesatno čekanje u redu za karte (rezervacija preko neta? U to doba nepoznanica), a snijeg pada li pada.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 19/12/2016 : 22:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
A u to doba sam za film star 15 godina (znaci tamo negdje iz sredine 80-tih) govorio "kad je to biloooo"

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 22/12/2016 : 10:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Na zalost, izgleda da je Ben Affleck rezirao svoj prvi ne bas dobar film, dugo iscekivani Live by night je dobio u najmanju ruku mlake kritike.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/12/2016 : 01:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/it/c/cc/Locke_(film).png

Odlican film, odlican Tom Hardy, odlicno zamisljeno, odlicno izvedeno. Jako!

Preporucujem!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/12/2016 : 22:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Nije nitko najavio da će večeras bit 10 zapovijedi. Heston i Brynner.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/12/2016 : 23:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Izašai prvi trailer za novog Aliena.
Atmosfera kao u Prometheusu, mljaccc, slurp, njammmm...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 25/12/2016 23:32:10
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/12/2016 : 14:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pogledah Nou prije par dana na tv-u.
jebote koje fantazije

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/12/2016 : 18:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
The authopsy of Jane Doe (2016)
Kakav film! Veliki sam ljubitelj horror žanra i pogledao sam ih milion ali fakat se ne sjećam kada sam osjetio strah gledajući neki horrorac. Možda dok sam bio klinac, možda nikad. Obožavam slashere i krvoliptanje, obožavam Saw, The Thing mi je najbolji film ikada (ozbiljno!) ali dase uplašim barem malo...Hane. Bila je jedna scena u jednom horrorcu prije godinu - dvije ali to je to.
Sve dosad.
Majke ti koja atmosfera.
Ovo je fakat prva liga.
Ne znam kaj je još ovaj režiser radil ali definitivno bi mu trebalo dati da režira jedno desetak filmova godišnje:))
Inače, zanimljivo je kako horrorci uvijek imaju relativno slabe ocjene. Ok, hrpa tih "sami smo u šumi a ne radi nam mobitel" je uvijek tu negdje oko 5-6 ocjene ali opet...Ovo je horrorac koji ima ocjene koje su među najboljima za ovaj žanr na imdb-u-
Svakako pogledajte!
Ocjena:7/10
http://www.imdb.com/title/tt3289956/

P.S. Sad kad sam vam rekao da je film stašan, vjerojatno ćete očekivati deset puta više nego da sam vam išta rekao, pa ćete možda biti i razočarani ali ajde, tak je to uvijek:))

The accountant (2016)
Fakat svaka čast na ideji i realizaciji, film je zanimljiv od prve do zadnje minute. Čudno, nisu ga nešto pretjerano reklamirali, ostao je u sjeni nekih drugih filmova, a ispada da je jedan od najboljih filmove ove godine. Inače, u dva kadra se vidi onaj Action comics strip koji vrijedi milion dolara, glavni junak ga ima:))
Ocjena:8/10
http://www.imdb.com/title/tt2140479/?ref_=nv_sr_1

The criminal (2016)
Ideja sa prebacivanjem misli je fakat ok ideja i volim takve filmove. Niti ovdje nemamo loše ostvarenje ali moglo je to puno bolje. Niti Kevin Costner ne briljira nešto pretjerano, a lik Garyja Oldmana je u startu krivo postavljen (žicčan, pomalo negativan u nekim bitnim stvarima) tako da, iako je glumac izvuko maksimum iz uloge, nije ovdje na razini na koju smo za njega navikli. Ipak, krajnji rezultat je zadovoljavajući
http://www.imdb.com/title/tt3014866/?ref_=nv_sr_3

Snowden (2016)
Ok film ali nišra posebno. Dobra dramaturgija. sama koncepcija radnje u kojoj se miješaju njegov osobni i privatni život, te sve posljedice koje njegov posao ima za njega su dobro napravljene ali daleko je to od remek - djela
Ocjena:6/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/12/2016 : 21:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jesi gledao u kinu, ili već ima u 'videoteci'?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/12/2016 : 07:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Već ga ima u khm, videoteci.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/12/2016 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Slucajno malo prckao po pilotu sta je bilo na HBO ovih dana (sati) i nasao ovu stvarcicu sa Liamom. Bas mmmmmmm!

A Walk Among the Tombstones (2014)
http://www.imdb.com/title/tt0365907/

Bas seta negdje na tankoj crti, ali mi se svidjela realizacijom, kao i recenim. Ima nade za H'wood ... da se ne prave samo rimejki, obrade, nastavci i prequeli te razne superjunacke budalastine temeljeci na CGI.

Nije nikakav vrh, ali svojim slalomom zanimljiv.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/12/2016 : 10:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

jedan kratki domaci ... sa engleskim titlovima

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/01/2017 : 18:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Na RTL - u upravo "Za šaku dolara" s Eastwoodom.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 03/01/2017 : 17:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Cell 2016

virus, ki vse uporabnike mobijev preobrazi v zombije. razen tistih, ki jih nimajo ali imajo prazno baterijo. po predlogi Stephena Kinga.

1/10 = totalen pofl. john cusak, sam l jackson....

Harry Potter.....serija filmov.

Še vedno rasturajo.

Rogue One 2016

V prve pol ure sem zadremal 2 x 1 minuto, nato je nekako steklo. Ampak daleč od prvih 6 filmov.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 04/01/2017 : 11:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav film! Veliki sam ljubitelj horror žanra i pogledao sam ih milion ali fakat se ne sjećam kada sam osjetio strah gledajući neki horrorac. Možda dok sam bio klinac, možda nikad. Obožavam slashere i krvoliptanje, obožavam Saw, The Thing mi je najbolji film ikada (ozbiljno!) ali dase uplašim barem malo...Hane. Bila je jedna scena u jednom horrorcu prije godinu - dvije ali to je to.
Sve dosad.
Majke ti koja atmosfera.
Ovo je fakat prva liga.
Ne znam kaj je još ovaj režiser radil ali definitivno bi mu trebalo dati da režira jedno desetak filmova godišnje:))
Inače, zanimljivo je kako horrorci uvijek imaju relativno slabe ocjene. Ok, hrpa tih "sami smo u šumi a ne radi nam mobitel" je uvijek tu negdje oko 5-6 ocjene ali opet...Ovo je horrorac koji ima ocjene koje su među najboljima za ovaj žanr na imdb-u-
Svakako pogledajte!

P.S. Sad kad sam vam rekao da je film stašan, vjerojatno ćete očekivati deset puta više nego da sam vam išta rekao, pa ćete možda biti i razočarani ali ajde, tak je to uvijek:))

ništa nisi fulao u opisu film je izvrstan, posebice kad odabereš ponoćne sate za gledanje a vjetar ti lupa šaluzinama pa ti odi van i zatvori ih
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/01/2017 : 13:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:

Sve dosad.
Majke ti koja atmosfera.
Ovo je fakat prva liga.
Svakako pogledajte!

ništa nisi fulao u opisu film je izvrstan, posebice kad odabereš ponoćne sate za gledanje a vjetar ti lupa šaluzinama pa ti odi van i zatvori ih

Da, ja sam ga gledao negdje oko ponoći, odličan doživljaj :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/01/2017 : 13:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Cell 2016

virus, ki vse uporabnike mobijev preobrazi v zombije. razen tistih, ki jih nimajo ali imajo prazno baterijo. po predlogi Stephena Kinga.

1/10 = totalen pofl. john cusak, sam l jackson....

Harry Potter.....serija filmov.

Še vedno rasturajo.

Rogue One 2016

V prve pol ure sem zadremal 2 x 1 minuto, nato je nekako steklo. Ampak daleč od prvih 6 filmov.

Pa dobro, meni Cell nije loš ali naravno da je daleko od remek - djela. Meni je za 5 ili 6/10, ne sjećam se više.
Ono kaj mu fali je kvalitetniji kraj. Sve se nekako prejednostavno završi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 04/01/2017 : 13:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Prije kojeg dana gledala sam Maratonca po prvi put u zivotu...znam da je kultni, ali stvarno mi je prosječan, no uvijek me iznova iznenadi koliko je briljatan taj Dustin Hoffman. Fali mi još Papillon da kompletiram njegov opus (zasad); nadam se da neće razočarati.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/01/2017 : 14:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Papillon ne bi smio razocarati.

Ja isto jucer gledao jednog ... sta ja znam, barem klasicnog ako ne i kultnog, mada opet ne klasicnog u onom smislu ...
Kako god, posto sam i doma radio nesto za posao, sve do 20h, na kraju rekao sam sebi, treba mi neki film da odmorim mozak.
Ne da mi se traziti po kompjuteru ni menjati kabel, pa upalim TV, pogledam sta se vrtilo posljednih par dana (odgoda 3 dana na skoro sve programe) i vidim na HBO je bio "Year of the Dragon" (1985).
Odmah mi u oci padne Mickey Rourke i pocnem gledati ... dođe Cimino kao redatelj (kazem opa!), dođu Stone i Cimino kao scenaristi (opet opa!) i znao sam da nece razocarati.
Sad, da li sam ga stvarno gledao po prvi put ... ne bih znao. Rekao bih da jesam, ali su neke scene ipak toliko upecatljive da bih se mogao zakleti da sam ih vec vidio.

Bas ljepi 80's klasik muvi, kakav se nekada radio ... a i Mickey je bio mlad.
Kao policajac u China Townu se bori protiv kineske mafije na njemu svojstven HC nacin, pri cemu su zrtve i zena i ljubavnica te jos njih. Dobar je bio u toj ulogi, a i moglo se vidjeti (naslutiti) da ga unutarnji demoni gonu i sve gori u njemu, pa i taj problem sa zenom i ljubavnicom.

Ne znam zasto, ali dok sam gledao pomislio sam na to da bi se film mogao dopasti going goingu.

Mislim da je lep primer osamdesetih ... a svaka dekada je mirisala svojstveno, pa za sve cieaste ...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/01/2017 : 16:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
I ja ga sinoć ovjerio po prvi put, stvarno dobar i brutalan film. Tuga je vidjeti da ovaj film na imdb ima 6,9, a npr. The Dark Knight Rises 8,5.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 04/01/2017 : 16:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
a da ne govorimo o the force awakens...

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 04/01/2017 : 17:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Bas sam napisao prije par mjeseci kad se raspravljalo o Ciminu ovdje, da je Godina zmaja jako podcijenjen film. Dobio je podijeljene kritike kada je izasao, ali tokom godina nije (kao neki filmovi) dobio naknadni respekt kakav zasluzuje.
Ali zato Ciminov sljedeci film, The Sicilian...on je zasluzeno zaboravljen

Go to Top of Page
Page: of 582 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.21 seconds. Snitz Forums 2000