forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 582

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 20/01/2017 : 09:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Umro je Miguel Ferrer (Robocop, Twin Peaks, Traffic, NCIS) u 61. godini od raka grla. Ali gledat cemo ga u novom Twin Peaksu gdje reprizira svoju ulogu.

http://deadline.com/2017/01/miguel-ferrer-dead-ncis-los-angeles-crossing-jordan-1201890002/

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 20/01/2017 11:11:22
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2017 : 10:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Normalno, ako vam svidio The Nice Guys, svidjet će vam se i Kiss Kiss Bang Bang. Robert Downey Jr. i Val Kilmer su još jači.

Jao, nadam se da ne ... posto me Kiss Kiss Bang Bang bas i nije zbacio sa stolice. Nesto osrednje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 20/01/2017 : 11:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Juče odgledao The Nice Guys, dobar, ima par urnebesnih momenata, ali me nije toliko kupio... Glavni dvojac nije uvjerljiv, motivacije su im užasne, ima tu i nekih razvlačenja i praznog hoda što uz ovakav tip filma nikako ne ide, ali u globalu dovoljno zabavno da se utroši koji sat.
Kiss kiss, bang bang dosta bolji.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2017 : 20:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Veceras u 22h na RTSu sjajni Flashbacks of a fool sa Daniel Craigom u glavnoj ulozi

Spominjao sam film s odusevljenjem u novembru na ovom istom topiku kad sam ga pogledao, ali tada bas i nije bilo odziva forumasa. Preporucujem svima da pogledaju film.
A ko vec jeste nek slobodno kaze koju rec.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2017 : 23:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Act of Valor (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1591479/

Že same kritike vse povedo: "Good action poor film." ali pa "It's undeniably reverent of the real-life heroes in its cast, but Act of Valor lets them down with a clichéd script, stilted acting, and a jingoistic attitude that ignores the complexities of war."

Ma ... je pa za pogledat. Vidi se budget, da je vse uigrajo, kar se akcije tiče, ki je precejšen približek realnosti, sama igra in deloma zgodba pa ...

Nesto ne klikne posve, ali ima svoje dobre strane, svoje pluseve.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/01/2017 : 22:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Šamalamalan se vraća u formu.
Onaj Visit je bio čisto solidan, iako jeftiniji film, dok ovaj novi Split pobire vrlo dobre ocjene i zaradu.
Uopće ne kužim zašto je pokušavao adaptirati najbolju crtanu seriju svih vremena, što je tako lako zeznuti, a on je maestralno uspio.
Ili neke SF blockbustere koji ispadnu loši, a zna se da mu najbolje leže ovakvi neblještavi trileri s twistom.
Moram priznat da se veselim filmu.

Edited by - Windwalker on 22/01/2017 22:24:43
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/01/2017 : 23:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
American sniper (2014)
Ha dobro, film je imao dosta kritika ali meni je čist' ok. Život jednog profesionalnog vojnika koji se bavi vrlo opasnim i zahtjevnim poslom, a koji dosta često izaziva moralne dvojbe. Sve u svemu, čist' ok
Ocjena:6/10

13 hours: The secret soldiers of Bengazi (2015)
Ha ok, sve je to već viđena american soldiers in foreign country akcija (evo ući ću u povijest kao autor kratice za ovaj podžanr: ASFC :)) ali nije ovo loše, čak bi se moglo reći da film spada u bolje ASFC () filmove. Definitino gledljivo i bolje od American snipera. Dobro, pomalo je glupa stvar ta "tajna" CIA baza za koju očigledno svi znaju i na koju djeca ispaljuju petarde ali ajde :D
Ocjena:7/10

The wailling (2016)
Južnokorejski hororci su uvijek (opravdano) bili na dobrom glasu a i ovaj nije izuzetak. Doduše radnja ima nekoliko ozbiljnih mana ali atmosfera sve to pokriva. Iako je neke stvari definitivno scenaristički trebalo drukčije odraditi, na kraju smo dobili dosta dobar film.
Ocjena:7/10

Under the shadow (2016)
Ne sjećam se da sam ikada gledao hororac koji se dešava u Iranu :D
Ha niš posebno. Nekih specijalnih efekata gotovo da i nema ali još bi se to moglo i oprostiti da barem ima neku posebno dobru atmosferu, međutim ni tu se nije ponudilo ništa naročito. Sve u svemu film je gledljiv i to je to.

Before i awake (2016)
Još jedan hororac koji ide prvenstveno na atmosferu ali tu ne nudi ništa spektakularno. Ok, ima par dobrih specijalnih efekata ali sve je to dovoljno tek toliko da film bude gledljiv. Na kraju se priča fino posloži ali to ipak ne diže ukupni dojam
Ocjena:5/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/01/2017 : 23:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Before I Wake mi je više kao nekakav fantazijski triler nego hororac.

Ak hoćeš prosječan hororac s fora monsterom, pogledaj Lights Out.

A ako hoćeš vrlo dobre napete trilere koje bi neki svrstali u nekakav podžanr horora, pogledaj Hush i Don't Breathe.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/01/2017 : 13:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

A ako hoćeš vrlo dobre napete trilere koje bi neki svrstali u nekakav podžanr horora, pogledaj Hush i Don't Breathe.

Od istog redatelja kao i Before I wake
Lik je prosle godine izbacio tri filma: Hush, Before I wake i Ouija: Origin of evil koji je isto stvarno dobar. Ne sjecam se nastavka hororca koji je kvalitativno toliko bio bolji od jedinice. OK, prvi Ouija je stvarno bilo smece pa nije bilo tesko napraviti bolji film, ali Ouija 2 stoji sam za sebe kao stvarno jako dobar hororac.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/01/2017 : 17:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gledao sam Don't breathe i Hush i nisu loši

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/01/2017 : 17:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

quote:

Od istog redatelja kao i Before I wake
Lik je prosle godine izbacio tri filma: Hush, Before I wake i Ouija: Origin of evil koji je isto stvarno dobar. Ne sjecam se nastavka hororca koji je kvalitativno toliko bio bolji od jedinice. OK, prvi Ouija je stvarno bilo smece pa nije bilo tesko napraviti bolji film, ali Ouija 2 stoji sam za sebe kao stvarno jako dobar hororac.

Taj Ouija 1 i 2 nikak da pogledam

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/01/2017 : 19:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Da, Ouija: Origin of evil je dosta dobar.
Pomalo sličan Conjuringu 2, koji mi je također vrlo dobar i bolji od prvog.

Prvi Ouija nisam gledao niti namjeravam.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/01/2017 : 20:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Rekao bih ti da preskocis jedinicu, ali kraj dvojke se fino nadovezuje na jedinicu pa ces znati na sta se odnosi ako je pogledas.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 23/01/2017 : 20:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, Ouija: Origin of evil je dosta dobar.
Pomalo sličan Conjuringu 2, koji mi je također vrlo dobar i bolji od prvog.

Prvi Ouija nisam gledao niti namjeravam.

Da si pogledao jedinicu, dvojka bi ti bila jos bolja

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 27/01/2017 : 14:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Syamalan kaze da ce njegov sljedeci film biti Unbreakable 2.
Zivi bili pa vidjeli. Unbreakable mi je njegov najbolji film.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/01/2017 : 15:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam Split sinoć.
Meni je film prva liga. McAvoy je razvalio uloge (), a razmišljam pogledati film još jednom jer ima nekoliko stvari koje su mi zapele za oko, a valja prodiskutirati o njima, a pošto je još sve svježe, malo mi je glupo o radnji pričati čisto da ne spojlam drugima.
Uglavnom, iz kina nitko nije izašao ravnodušan.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2017 : 23:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Arrival (2016) ... ili Villeneuve did it again!

Ok, jeste napravljen po knjigi, ali opet ... svatko moze pronaci nesto za sebe ... ili ne (slicno je bilo npr. i sa Matrixom kojeg neki nisu skuzili dalje od kung fu fora).

Trikaldarshi - onaj tko poznaje proslost, sadasnjost i buducnost. To je (samo) jedan od 25 siddhija (duhovna/spiritualna moc) koje je moguce postignuti. Ali nema napretka bez ucitelja.

Znati sta ce se dogoditi, poznati buducnost i ne biti u mogucnosti promijeniti je (film) ... nije za svakoga. A nije ni lako. Zato ljudi ne (pre)poznajemo svoje prosle zivote. Barem ne jos. Jer nije jos pravo vrijeme. Sto se toga tice, ignorance is a bliss.

Ali je ljepo napravljeno ... ljepa istocnica ... da li zivimo svoj zivot svakog trena? Koliko smo uopste svijesni svog zivota, postojanja?

- SPOILER -

No, u mundanom svijetu, neki su se potrudili za odgovore u vezi filma ...

https://youtu.be/zpIFm4O2YvU (ili https://youtu.be/Nc6J01ni3Wg ... nije mi se ni dalo slusati)

https://10thandnoble.wordpress.com/2016/09/04/heptapods-gallafriyans-and-tralfamadorians-guest-article/

https://10thandnoble.wordpress.com/2016/09/02/stories-of-your-life-and-others/

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/01/2017 : 01:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Preporučio bih Arrival.
Odličan film.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/01/2017 : 10:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Umro John Hurt (Alien, Elephant Man, 1984, V for Vendetta)

Edited by - dante on 28/01/2017 10:19:43
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/01/2017 : 10:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/01/2017 : 12:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
RIP
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/01/2017 : 20:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Film ce vjerojatno biti njesra, ali ovaj prank video za RINGS je genijalan

Xexexe fora

Edited by - mladjo on 29/01/2017 15:54:25
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 29/01/2017 : 00:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Preminula i Emmanuelle Riva.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/01/2017 : 15:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Rekao bih ti da preskocis jedinicu, ali kraj dvojke se fino nadovezuje na jedinicu pa ces znati na sta se odnosi ako je pogledas.

Evo probao sam jedinici u stao sa gledanjem nakon 15 min

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/01/2017 : 15:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Film ce vjerojatno biti njesra, ali ovaj prank video za RINGS je genijalan

Xexexe fora

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 582 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: