forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 05/06/2009 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by Leo Charm

@Pajtos:

Hvala lepo, sluzimo narodu:)

He,he,tebra,zanimanja su nam na istoj osnovi... Imam jedno pitanje u vezi dogove tarife.Je l' mu je tarifa uvek bila 100 funti + troskovi,pa to Dnevnik(grmlj,mrmlj,damujbm,prokl...)lose prevodio,il' je u nekom broju najavio poskupljenje?(nesto kao:"Judo pevacu,kad ovi sto pisu price o meni mogu da povise cenu,daj da i ja dignem!" )

I u kolekcionarsko Dilanu pise da mu je tarifa 50 funti. Na 100 funti je poskupela od 145 broja (LU 67) Pakleni pas. Neka me ispravi neko ako gresim. Morao je i on da podigne cenu posle 12 godina.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.

Edited by - gibica on 05/06/2009 18:01:52
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/06/2009 : 18:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Hocu to od Djoleta napismeno

Evo: DD 100 je više stotina puta bolji od DD 200.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4754 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 05/06/2009 : 18:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Hvala.A i ovo je prica o Dylanu od Veselog Cetvrtka
Sad moram nesto da vas pitam:
SPOILER
Na stranama 74,75 i 76 se odvija razgovor izmedju Dylana i Poli.I tu oni pricaju o Stormovom sudjenju,i kako se Marta ponasala na istom.I pri kraju Poli kaze:
"N,cak svaki put izmislja neke glupe price da bi se opravdala.Ono sto je najstrasnije jeste sto sam pre nekoliko dana slucajno povezala neke stvari...Mislim,pazi...procitala sam vesti u novinama i shvatila da su to isti datumi kada Marta izlazila nocu..."
Na koje datume Poli misli?Na datume sudjenja,na datume Stromovih ubistava,ili na nesto trece?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/06/2009 : 18:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Na datume ubistava direktora zatvora, koji je imitirao Storma.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/06/2009 : 23:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Mene Kazertano stvarno oduševljava. Njegov Dilan mi je jedan od najboljih, jako je sličan Rupertu Everetu iz filma 'Dellamore DellAmorte' (pogledaj film ako ga nađeš, sigurno je bolji od ovog što sad snimaju). Stano je ipak najbolji crtač u posadi, a volim i Roija i Kazertana, ne podnosim jedino Kozua i Pikata.

Edited by - Mhejl on 06/06/2009 23:13:20
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 06/06/2009 : 23:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jel smem da iznesem misljenje o Casertanu? E, meni se on i ne svidja nesto posebno.Od Cosua jeste bolji, jedino od njega.Mogao bi vec jednom da nauci da nacrta oci i razmak izmedju ociju, onako kako treba.Generalno, on zna da gradi zanimljivu atmosferu, ali je sve u svemu-prosek! Ne znam zasto su mnogi odusevljeni njegiovim crtezom?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/06/2009 : 23:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Eh, ne bih znao da objsnim zašto mi se dopada njegov crtež. Lijepo je vidjeti jedan detaljan, realističan crtež, premda nekad zna da bude zamoran.
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 07/06/2009 : 00:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
Casertano je meni posebno drag zbog te atmosfericnosti njegovog crteza. Uspomene nevidljivog, Poslije ponoci, Gospodar tisine, Totentanz, su medju najboljim Dilanovim epizodama, po mom skromnom misljenju, zahvaljujuci i Casertanu. Nekako, cini mi se da covjek umije da osjeti glavni motiv price i da taj motiv provlaci manje vise kroz svaku vinjetu, tako da povezuje niti scenarija i daje mu novi kvalitet slijedeci osnovne postavke autora price. Npr. tesko da se generalno melanholicni ton u Uspomenama nevidljivog i Gospodaru tisine mogao bolje naglasiti, nego kroz cuveno opalo lisce i vjetar, koji su mi nekako ostali u sjecanju kao Casertanov trademark iako su ovaj motiv kasnije koristili i mnogi drugi crtaci i kod Dilana i kod drugih junaka (posebno Nathana).
Dalje, svi Casertanovi likovi su posebni. Svaki kao da ima svoju pricu i svakom se na licu moze procitati psiholoski profil, sto doprinosi boljoj karakterizaciji i autenticnosti, cak i sporednih likova. Takodje, iako nije originalan kao npr. Casini, rijetko sam vidjao u Casertanovim epizodama ponavljanja i koriscenje istih faca (ovo je velika Freghierijeva mana, ali i mnogi drugi Bonelijevci imaju slicne probleme), a opet ne radi se o bledunjavim i slicnim licima, vec svaki put o potpuno drugacijim i zanimljivim ljudima.
Pomenuo bih jos jedan detalj zbog koga sam zavolio Casertana. Zec, tj. zeka, je generalno simpaticna zivotinjica, koja se posebno u Diznijevim crtacima cesto koristi kao sidekick zaduzen za sale i dobru atmosferu. U gospodaru tisine, Casertano je zeca kao simbol veselosti i humora, potpuno izopacio. Iako sam kao klinac citao ovaj strip, i dalje se sjecam utiska koji je na mene ostavio dzinovski zec koga jase Uskebasi. Njegov pogled i kretnje su odavale zlo, ili jos gore, potpuno bezosjecajno stvorenje, koje svojom drevnoscu i mudroscu koja ne vodi nicemu, uliva veci strah u kosti nego milion zombija i vukodlaka. Citao sam taj strip vise od 15 godina kasnije i utisci mi se nijesu mnogo promjenili.
Ne bih komentarisao tehnicki aspekt Casertanovog crteza, jer nijesam kvalifikovan. Primjecujem i ja da mu nekad crtanje anfasa ne ide, posebno kod Dilana, ali to mi ne smeta previse.

Edited by - Djuro on 07/06/2009 00:13:32
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/06/2009 : 00:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@Mhejl
Ma, dobro, ne kazem da je Kazertano mnogo los, eto, mene on ne fascinira, kao ni Kozu.Nailazio sam na komentare nekih forumasa, tipa:"Stano ima mnogo ostre linije", "Stano ima problem sa fizionomijama",(nisi ti medju tim,Mhejl)...pa mi sve to nekako nema veze s mozgom?
Stano jeste "najneproduktivniji", kada se o broju nascrtanih epizoda govori, ali sigurno najveci virtuoz kada se o crtezu i atmosferi radi.
Zanimljivo jeste, da vecina voli Kazertana, bar sa vecinom sa kojima sam imao priliku da razgovaram o tome.Naravno, ova se hipoteza o kvalitetu crtaca prostire vec na nekoliko topika, i samo sam jos jednom hteo da mi neko obrazlozi Kazertanove kvalitete kao crtaca.Elem,zasto je on npr. bolji od Pikata?Meni to nikako ne ide, pa predlazem da neki ponovo krenu sa opservacijom kompletnog Pikatovog opusa, pocev sa org.br.8 "Il ritorno del mostro", pogledaju dobro njegov crtez, pa zatim br.18"Cagliostro" pa br.24..31..itd. i dodju do ovih poslednjih epizoda koje je nacrtao, neka lepo sagledaju celu genezu njegovog izraza, pa onda cemo opet na siroko o tome!Kad vidim kako se komentarise Pikatov crtez u DD, i kakve komentare iznose, ama, prosto izludim!!

Ubedjen sam da je sledeca epizoda VC 18,"Preko praga"(Leo je vec najavio iznenadjenje i pun pogodak sto se price tice), epizoda u kojoj ce Pikato - da razvali!

Edited by - docA on 07/06/2009 00:25:12
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/06/2009 : 00:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@Djuro

Poprilicno delim misljenje kada je rec o pomenutim epizodama.Samo, za razliku od Pikata, Kazertano je nazadovao u smislu daljeg napretka.Pikato jeste u kasnijim epizodama uprostio crtez, ali nije izgubio na atmosferi i likovnosti.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6040 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/06/2009 : 10:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djuro

Npr. tesko da se generalno melanholicni ton u Uspomenama nevidljivog i Gospodaru tisine mogao bolje naglasiti, nego kroz cuveno opalo lisce i vjetar, koji su mi nekako ostali u sjecanju kao Casertanov trademark iako su ovaj motiv kasnije koristili i mnogi drugi crtaci i kod Dilana i kod drugih junaka (posebno Nathana).

'Uspomene nevidljivog' imaju najopsežniji scenarij, tako da je doslovno svaka vinjeta Casertanu sugerirana od strane Sclavija... Nije on tu imao nikakvu posebnu slobodu... Ali ta priča jest dobro nacrtana, s iznimkom ogavnih faca likova... Ne mogu shvatiti zašto je Bree nacrtana onako ružno... A opet, Casertano u globalu ne zna nacrtati lijepu ženu...

A njegov kasniji stil jeste ružniji, ali meni je bio zanimljiv... Doduše, sad su likovi još ogavniji, ali nema veze... I jedan veliki plus Casertana je crtanje okoline, tu je jako dobar...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 07/06/2009 : 21:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
auuu doco, ovo od tebe nisam ocekivao :)
po difoltu, ljudima koji se dopada pikato, casertano im bude jos omiljeniji, i sad si ti naso da nam rusis prosek i izjednacavas ga sa onim cije ime necu ni da pominjem (citaj: Kosu! :D )
prosto mi je neverovatno da ti ona hrpa klasika koju je on odradio kod dilana nije na listi omiljenih, neverovatni gospodar tisine, jezivi totentanz, mitska iza ogledala...
tu je bas briljanatan, dilan mu je savrseno nacrtan, obozavam njegove close-upove, a likovi mada uglavnom odvratni savrseno prikazani.
i onda je krenula metamorfoza, tamo negde posle onih biljnih demona i mracne polovice, poceo je da trazi nove forme (i da lici na nekog, djole, na koga bese hteo da lici?) likovi su mu postali jos grozomorniji i zivotinjoliki, zene skoro pa negledljive, dilana je poceo skroz drugacije da crta (naravno na gore)i taj "vrhunac" mu je u projektu i rekvijemu cini mi se postignut.
e sad, ja mozda tripujem ili se uzalud i lazno nadam, ali kako sam uspeo da vidim neke table od novijih epizoda, cini da je eksperiment zavrsen i da se covek vraca korenima, tj samom sebi. mozda vec od ovog zadnjeg vc-a, ili uskoro, ali videcemo.
sve u svemu kreativac, nevidjeni!

sto se pikata tice, preko praga je savrseno nacrtana, imam origigi odavno, believe you me!

a sto se kosua tice, nesanica se dokotrljala u mk, jezivo je sta taj covek radi od dilana. i kako to da uvek (ali uvek!) njemu zapadne najveci drek od scenarija. ja da sam na njegovom mestu, elegantno bih pokupio perca i tuseve i nikad se vise ne bi osvrnuo na boneli zgradicu :)
a masiero se pokazao kao jadnik, nikakava ideja, bedno realizovana, dilanov delirijum smesan, sve u svemu dno.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 07/06/2009 : 22:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

auuu doco, ovo od tebe nisam ocekivao :)
po difoltu, ljudima koji se dopada pikato, casertano im bude jos omiljeniji, i sad si ti naso da nam rusis prosek i izjednacavas ga sa onim cije ime necu ni da pominjem (citaj: Kosu! :D )
prosto mi je neverovatno da ti ona hrpa klasika koju je on odradio kod dilana nije na listi omiljenih, neverovatni gospodar tisine, jezivi totentanz, mitska iza ogledala...
tu je bas briljanatan, dilan mu je savrseno nacrtan, obozavam njegove close-upove, a likovi mada uglavnom odvratni savrseno prikazani.
i onda je krenula metamorfoza, tamo negde posle onih biljnih demona i mracne polovice, poceo je da trazi nove forme (i da lici na nekog, djole, na koga bese hteo da lici?) likovi su mu postali jos grozomorniji i zivotinjoliki, zene skoro pa negledljive, dilana je poceo skroz drugacije da crta (naravno na gore)i taj "vrhunac" mu je u projektu i rekvijemu cini mi se postignut.
e sad, ja mozda tripujem ili se uzalud i lazno nadam, ali kako sam uspeo da vidim neke table od novijih epizoda, cini da je eksperiment zavrsen i da se covek vraca korenima, tj samom sebi. mozda vec od ovog zadnjeg vc-a, ili uskoro, ali videcemo.
sve u svemu kreativac, nevidjeni!

sto se pikata tice, preko praga je savrseno nacrtana, imam origigi odavno, believe you me!

a sto se kosua tice, nesanica se dokotrljala u mk, jezivo je sta taj covek radi od dilana. i kako to da uvek (ali uvek!) njemu zapadne najveci drek od scenarija. ja da sam na njegovom mestu, elegantno bih pokupio perca i tuseve i nikad se vise ne bi osvrnuo na boneli zgradicu :)
a masiero se pokazao kao jadnik, nikakava ideja, bedno realizovana, dilanov delirijum smesan, sve u svemu dno.

Ne, nisam hteo da ga izjednacavam sa Kozuom, onaj Kozu je dno dna, malo sam preterao...

Stojim iza onoga sto sam rekao.

Epizode: Iza ogledala, Uspomene nevidljivog, Posle ponoci, Gospodar tisine, Totentanz...Nezaboravne i kultne! Naravno Sklavijeve, osim Gospodara tisine, koji je Ferandinov.
Crtez u tim ranijim epizodama je bolji nego kasnije.
Beva je vec napisao nesto o tome, rekavsi kako je sve radjeno pod strogim nadzorom T.Sklavija
Ma ok, pristojan crtac, ali ne toliko dobar, narocito NE sa kasnijim radovima, a sto se enterijera/eksterijera, ili okoline tice (Beva), to da, to mu daleko bolje ide od portreta.
I da napomenem jos jednom - o crtacu sam izneo misljenje, ne o epizodama.

Jako je dobra meni skorasnja i "izvikana" epizoda Nekropolis....a mozda je mogao neko drugi da crta tu epizodu..pa da efekat bude jos jaci! Ja ne volim nesto mnogo ni Fregijerija.

Edited by - docA on 07/06/2009 22:41:56
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/07/2009 : 10:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam 'Preko praga'. Prvo da kažem: 'Alal vera!'. Marčelo i prebodilački tim su ovo uradili fenomenalno, od uobičajeno dobrog prevoda, do fenomenalnog uvodnika (predlažem Marčelu da ga pretvori u recenziju i postavi na sajt) u kome se pominje i naš forum ;), pa do sjajnog Pikatovog crteža (vau, nisam mislio da ću ovo ikad reći!)! Vidi se da nije fušario crtež, i mislim da je bo sjajan izbor za ovu priču, čak mu je i Dilanov portret iznad prosjeka, a ja bih rekao da mu je od svih likova, najbolje ispao Ksabaras. Čini mi se da sam na par mijesta vidio one 'specijalne efekte' na tablama kao u 'Dva života Drim'. Da skratim brbljanje, prekrasno obavljen posao! Crtežu ide 8/10.

O samoj proči ne bih da pričam posle samo jednog čitanja, jer je previše višeslojna i metaforična da bi se o njoj raspravljalo posle samo jednog čitanja. Znam da ću se ovome stripu stalno vraćati i vraćati, uvijek 'shvatajući' neku novu sitnicu, gest i riječ. Likovi su sjajno iskorišteni, smješteni u neobične pozicije, dovedeni do svoje suštine. Dva dijaloga koja su mi se najviše dopala je razgovor između Neznanca i Gruča i Neznanca i Ksabarasa. Fenomenalno! Imam još jedno opažanje, a ono glasi: 'Užas svih vampira, zombija, demona, košmara, trauma i drugih horor-elemenata koje smo vidjeli kroz mnoštvo Dilanovih epizoda, nikako ne može da se poredi sa užasom jedne operacije, koju gledamo iz perspektive pacijenta koji se bori za život'. Halucinatno, nejasno, razmišljanje samrtnika..... Nema neke pozadinske priče, 'objašnjenja' za sve nemoguće situacije. Međutim, nemojte da mislite da je to nedostatak priče, jer bi banalna, po svaku cijenu stvorena, objašnjena samo pokvarila ljepotu potresnih susreta i sukoba. Šlag na tortu je pojavljivanje Ksabarasa, barem za mene, jer ga je Barbatova sjajno iskoristila. Ipak, možda je najbolje opisan i shvaćen Blok, koji je opisan kao čovjek koji stvara ljušturu, pomoću koje se brani od ostatka svijeta, ipak ostajući ranjiv. Sav sarkazam, sva ironija - samo sredstva koja nam pomažu da bolje prihvatimo stvarnost. Likovi serijala, o čijim sudbinama odlučuje Barabatova kada počne da piše novu priču, stavila u situaciju da odlučuju o sudbini lika koji prestavlja nju samu! Dok sam čitao ovu priču, opšte nisam imao osjećaj da čitam strip, niti neku avanturističku priču, već jednu duboku analizu, ličnu ispovjest, koja se nastavlja, postajući sve moćnija. Mnogi su rekli da Barbatova umije da predstavi emicije, ja mogu samo da se saglasim. Naročito bih izdvojio atmosferu iščekivanja i očajanja u bolničkoj čekaonici, tako dobro poznata scena! Priča uistinu jeste velika, ali je velika na drugačiji način, te će uvijek iskakati u listi 'Top ten' epizoda. Zaista ne mogu da dam manje od 9/10 (a recenzent sa uBC-a joj je dao 79%!).

Dobio sam svog favorita za kiosk izdanje godine.

Edited by - Mhejl on 03/07/2009 00:34:37
Go to Top of Page

abbey
Starting Member

Croatia
2 Posts

Member since 02/07/2009

Posted - 02/07/2009 : 11:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send abbey a Private Message  Reply with Quote
Gdje pronaći download starih western stripova iz šezdesetih.
Hvala
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/07/2009 : 11:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by abbey

Gdje pronaći download starih western stripova iz šezdesetih.
Hvala

Prijatelju, zalutao si.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/07/2009 : 20:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Dokopah se i ja do primerka "Preko praga"! Mhejl je sve to lepo rekao,ja bi samo da dodam za sada-neznam u koliko je primeraka ovo cudo stampano,ali JEDAN je moj!Da sada neko pokusa da mi ga otme,bilo bi ranjenih taman za jednu novinarsku reportazu!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/07/2009 : 23:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Ono sto je meni neprocenljivo u ovoj prici je samarcina koji je Paola lupila Ticijanu (vidi od 66 do 82 strane).

To je bilo potrebno serijalu, autor sa mud... za razbijanje klisea u koji je klizio Dilan.

Palac gore za Paolu !

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/07/2009 : 23:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Ono sto je meni neprocenljivo u ovoj prici je samarcina koji je Paola lupila Ticijanu (vidi od 66 do 82 strane).

To je bilo potrebno serijalu, autor sa mud... za razbijanje klisea u koji je klizio Dilan.

Palac gore za Paolu !

Ah, da, treba što više našamarati i poniziti Sklavija.... Naravno....
Živio Ksabaras!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/07/2009 : 00:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl
Živio Ksabaras!

Ticijano je jedan od pet mojih omiljenih autora. Paola ce morati mnogo prica da napise da bi mogla da se meri sa legendom. Ali prija mi ovo njeno pokazivanje zuba na Sklavijevu davnu zelju da se serijal okonca, da se ubije Dilan, na njegovu odsutnost iz serijala (od 2001)...

Ova prica je u Italiji izasla 2005 a Sklavi se sa 4 povratnicke epizode odjavio (?) 2006 i 2007. Koliko je Ticijanovom povratku kumovala Barbato

Bar mrvicu

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/07/2009 : 00:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Živio Ksabaras!

Ticijano je jedan od pet mojih omiljenih autora. Paola ce morati mnogo prica da napise da bi mogla da se meri sa legendom. Ali prija mi ovo njeno pokazivanje zuba na Sklavijevu davnu zelju da se serijal okonca, da se ubije Dilan, na njegovu odsutnost iz serijala (od 2001)...

Ova prica je u Italiji izasla 2005 a Sklavi se sa 4 povratnicke epizode odjavio (?) 2006 i 2007. Koliko je Ticijanovom povratku kumovala Barbato

Bar mrvicu

Ah, sad razumijem. Kako je nekad teško uhvatiti smisao na forumu!
Pozdrav za Nebojšu!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/07/2009 : 00:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ah, sad razumijem. Kako je nekad teško uhvatiti smisao na forumu!

Da. Moja greska. Post je ispao dvosmislen

Go to Top of Page

Cancerman
New Member

106 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 03/07/2009 : 00:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cancerman a Private Message  Reply with Quote
upravo sam procitao "Preko praga" i resio da do narednog jutra jednostavno nista ne radim kako slucajno ne bih pokvario ovaj sjajan utisak koji je ostavio na mene...

jednostavno remek delo. :)

puno hvala marchelu na uvodu koji je celokupnu pricu pojasnio na sto jednostavniji i sto bolji nacin.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 03/07/2009 : 00:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Hvala lepo:)

...a sada sacekajte jubilarni #250 da vidite sta Ksabaras tamo radi, pa cete verovatno jos vise misliti da se Paola pravi luda oko znacenja "Preko praga".

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 03/07/2009 : 00:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leo Charm

Hvala lepo:)

...a sada sacekajte jubilarni #250 da vidite sta Ksabaras tamo radi, pa cete verovatno jos vise misliti da se Paola pravi luda oko znacenja "Preko praga".

Samo jedna riječ (oko 250): DuŠman comics. Dobra priča, uzimam!

Pozivam sve dilanovce da 'Preko praga' izguramo za kiosk izdanje godine!
Nema zarobljenika!

Edited by - Mhejl on 03/07/2009 00:25:07
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000